Woensdag 01 januari 2020

geplaatst in: Vakanties en uitjes | 0

Het is 2020! Omdat we op een vakantiepark zaten was het een stuk rustiger. Er werd wel geknald, maar het meeste klonk erg ver weg. Daarom besloot ik om 00.15 u. om naar bed te gaan. Ik heb nog wel een hele tijd met mijn mobiel in mijn hand gelegen. Maar rond 01.00 u. ben ik in slaap gevallen, veel sneller dan verwacht. Omdat ik best wel een goede nacht had voelde ik me de volgende ochtend niet zo brak als dat ik me normaal zou voelen. Ik voelde me best wel goed en kon daardoor ook best wel wat doen. Maar ik had vakantie, dus dat hoefde niet.

Na het ontbijt ben ik in de luie stoel gekropen met mijn laptop. Ik besloot om even spelletjes te gaan spelen. Helaas was mijn spelletje al snel uit en daarna wist ik niet zo goed wat ik moest doen. Ik verveelde me een beetje. Mijn moeder merkte dat op en stelde voor om een tweede puzzel te gaan maken. Ik vond het een prima plan en ben haar meteen gaan helpen met alle stukjes uitzoeken. We zoeken altijd de randen uit en tegelijkertijd kijken we wat we verder konden uitzoeken. Deze keer hadden we een kerstbomenverkoop met veel sneeuw. Dus we besloten om alle witte en groene stukjes ook uit te zoeken.

Na het uitzoeken zijn we meteen aan de slag gegaan met puzzelen. Ik zou de rand deze keer in elkaar leggen. Hoewel sommige stukken een uitdaging waren is het me gelukt. Helaas hadden we twee stukjes in een andere bak gegooid waardoor ik hem niet compleet kon maken, maar dat was niet erg. Het was al snel lunchtijd. Na de lunch had ik de puzzel wel weer even gezien. Ik heb een hele tijd zitten lezen en daarna mijn laptop gepakt om een nieuw spelletje uit te kiezen. Omdat het vandaag Nieuwjaarsdag is zou toch alles dicht zijn dus we zouden toch nergens heen gaan. Ik had alle tijd voor spelletjes.

Ik had al snel een nieuw spelletje gevonden. Ik ben daar een tijdje mee bezig geweest, maar al snel had ik weer zin om verder te puzzelen en ben ik weer achter de puzzel gekropen. Ik heb de hele middag afgewisseld tussen mijn laptop en de puzzel. Na het avondeten had ik niet zo heel veel zin meer en merkte ik dat ik langzaamaan aan het instorten was. Ik kon toch wel merken dat het laat opblijven van de dag ervoor er in hakte. Ik heb eigenlijk de hele tijd met mijn laptop op schoot gezeten. Ik heb wat spelletjes gespeeld en de televisie stond aan, maar van beide kreeg ik niet heel veel mee.

Toen mijn moeder na het nieuws besloot om nog even verder te puzzelen besloot ik gezellig mee te doen. Hoewel ik merkte dat ik moe was, vond ik het te leuk. Gelukkig ging het puzzelen wel goed. Toch heb ik het die avond niet te laat gemaakt. Ik wist namelijk dat ik mijn slaap nodig zou hebben. Helaas lukte het niet zo goed om te slapen. Ik had teveel pijn en heb eerst pijnstilling moeten pakken om te kunnen slapen. Toen die eenmaal ingewerkt was was ik teveel aan het malen. Op de een of andere manier is het me gelukt om in slaap te komen. Helaas was ik halverwege de nacht alweer wakker vanwege de pijn.

Facebook | Instagram | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 25 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *