Hoewel iedereen weet dat ik zelf de artikelen schrijf en zelf de foto’s maak raad iedereen tegenwoordig ook aan om een disclaimer te schrijven. Ik geloof niet dat het echt voor de wet bescherming persoonsgegevens moet, maar het wordt overal zo aangeraden dat ik deze dan nu ook maar schrijf zodat er geen verwarring meer kan ontstaan. Ik ga er vanuit dat als je mijn website bezoekt je zowel akkoord gaat met mijn Cookie- en privacyverklaring als met mijn disclaimer. Hieronder staat mijn disclaimer voor wie in deze saaie kost geïnteresseerd is. 

Inhoud blogs en pagina’s

Ik schrijf de inhoud van mijn blogs en pagina’s ten alle tijden zelf. Deze zijn gebaseerd op mijn eigen leven, mijn eigen ervaring. Ik zal er ten alle tijd voor zorgen dat ik geen namen van organisatie of mensen vermeld. Er zullen soms uitspraken in vermeld staan waardoor mensen wat minder goed uit de verf komen, het is nooit bedoeld om mensen te kwetsen. Dit is hoe ik het zie en hoe ik het ervaren heb, dat kan anders zijn dan dat andere mensen het ervaren hebben. Ook de foto’s zijn door mijzelf gemaakt. Ik maak nergens reclame voor en aan samenwerkingen doe ik niet, ook deel ik niets zonder toestemming van een ander.

Er mag dan ook niets zonder mijn toestemming gekopieerd worden!

Reacties

Ik moet alle reactie goedkeuren. Dat kan soms even duren. Soms besluit ik om een reactie niet te publiceren, dat kan komen omdat er kwetsende taal instaat of omdat het spam is. Ik informeer hier degene die de reactie opgesteld heeft niet over. Zoals ik in mijn Cookie- en privacyverklaring al vertelde kan ik op een gegeven moment besluiten om spamreacties te blokkeren. Dan blokkeer ik het IP-adres van deze persoon. Ook hier informeer ik degene niet over.

Laatste update: 13 mei 2018