Update DZP blog december 2018

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Het bloggen gaat niet helemaal zoals ik gehoopt had toen het Project begon, aan het begin van dit jaar. Er zijn geen doelen mislukt, maar ik had gehoopt dat de eerste doelen voltooid waren. Ik had gehoopt dat het zo goed als zeker zou zijn dat 2018 aan het einde van het jaar helemaal online staat. Maar dat gaat nog even behoorlijk spannend worden. Op de andere jaren hoef ik al helemaal niet meer te hopen en dat is best jammer. Ik heb een hele boel blogs online gezet, maar het voelt nu aan het einde van het jaar toch als niet genoeg. Volgend jaar ga ik die doelen wel allemaal voltooien! 

17. Schrijf je 3.000ste blog tijdens het Project
Het schiet niet echt op. Ik had aan het einde van dit jaar rond de 2.500 berichten willen zitten, maar ik mag blij zijn als ik de 2.200 berichten haal. Het zal volgend jaar echt trekken worden om dit doel te halen. Want normaal gesproken zou ik 18 augustus 2019 mijn 3.000ste blogbericht online moeten zetten. Maar dan moeten wel alle voorgaande berichten online staan.

18. Zorg ervoor dat 2011 helemaal online staat
Ik weet dat er nog een hele boel blogberichten online moeten worden gezet van dit jaar, maar ik ben eerst bezig met 2018. Er is helaas een achterstand ontstaan en die wil ik eerst weghebben voordat ik verder ga met het verleden. Er moeten nog 44 berichten uit 2011 online gezet worden, dus dat is niet zo heel veel. Maar het gaat volgend jaar pas lukken.

19. Zorg ervoor dat 2012 helemaal online staat
Hoewel ik tot einde oktober heel goed bezig was met dit doel ligt het nu helemaal stil. Zoals ik al zei wil ik eerst 2018 weer compleet hebben voordat ik weer verder ga aan het verleden. Volgend jaar ga ik de laatste 160 berichten online zetten van 2012. Ik verwacht dat dat me wel moet lukken, tenminste zolang ik mijn schouders er onderzet en dan ga ik doen.

20. Zorg ervoor dat 2013 helemaal online staat
Helaas geldt dat ook voor dit doel, volgend jaar hoop ik hier tijd voor te hebben. Hier moet ik nog wel de meeste blogs voor schrijven/publiceren, een kleine 200 berichten. Hoewel het alles bij elkaar best wel veel is volgend jaar wil ik het wel proberen om volgend jaar ook 2013 helemaal compleet te krijgen. De tijd zal leren of het echt haalbaar is of een te grote uitdaging.

21. Zorg ervoor dat 2014 helemaal online staat
2014 heeft dit hele jaar niet heel veel aandacht gekregen. Dat komt eigenlijk omdat het een overgangsjaar was, geen school meer, maar wel HBO thuisstudie, het Day Zero Project 2012 liep aan het einde van het jaar af. Er staan in 2011, 2012 en 2013 nog een hele boel berichten die eerst online moeten komen voordat ik verder kan met 2014 en dat duurt nog even.

22. Zorg ervoor dat 2015 helemaal online staat
Eerst zullen de jaren 2011, 2012, 2013 en 2014 verder online moeten komen voordat de laatste berichten (17) van 2015 online kunnen. Aangezien het feit die jaren nu even geen aandacht krijgen zal het nog wel even duren voordat 2015 weer aandacht krijgt. Ik vraag me af of het gaat lukken om 2015 volgend jaar helemaal online te zetten, misschien niet.

23. Zorg ervoor dat 2016 helemaal online staat
Voor 2016 hoeven er alleen nog boeken en hoewel ik die allemaal geschreven heb mis ik de afbeeldingen. Ik hoop daar volgend jaar weer mee aan de slag te kunnen. Ik heb de afgelopen weken geprobeerd om toch nog genoeg boeken te lezen (en te lenen) om het doel van dit jaar te halen, echter is dat niet gelukt. Volgend jaar ga ik verder met het verleden.

24. Zorg ervoor dat 2018 helemaal online staat
Er missen een paar blogs uit oktober, november en december. Ik ben hard bezig met deze achterstand en ik hoop aan het einde van de maand te kunnen zeggen dat het mij gelukt is om alle blogs uit 2018 online te zetten, maar daar moet ik nog wel het een en ander voor doen. Er moeten nog ongeveer 40 blogs geschreven worden voor het einde van de maand.

25. Zorg ervoor dat 2019 helemaal online staat
Ik wil eerst heel graag bovenstaand doel af hebben, maar ik wil niet beginnen met een achterstand in 2019. Daarom wil ik wel op tijd beginnen met het schrijven van 2019, maar voor de laatste week van 2018 heeft dat geen zin. Ik wil de aankomende weken nog even focussen op 2018 en dan hopen dat het gelukt is om de achterstand weg te werken voordat het 2019 is.

26. Zorg ervoor dat 2020 tot de laatste dag van het Project online staat
Ik ben zo blij dat ik nog een heel jaar heb voordat ik aan dit doel hoef te denken. Er zijn nog zoveel doelen die mijn aandacht vragen dat ik blij ben met elk doel waar ik niet aan hoef te denken. Eind december 2019 ga ik me druk maken om dit doel, eerder heeft geen zin. Wel zal het spannend worden of dit doel gaat lukken, als ik zie hoe het bloggen nu gaat…

27. Proberen om meer dan 3 dagen vooruit te bloggen (behalve My life in pictures)
Het gaat niet super slecht met dit doel. Ik heb een achterstand doordat ik niet ver genoeg vooruit blogde, maar ik ben het vooruit bloggen wel weer aan het oppakken en hoewel dat niet super makkelijk gaat lukt het me wel. Ik ben vooral nog aan het inhalen waardoor blogs niet op tijd online kunnen komen, maar ik verwacht dat het snel opgelost is allemaal.

28. Leer meer van HTML zodat je je eigen lay-out kan ontwerpen
Ik heb zoveel wat ik wil en moet van mezelf dat een cursus HTML nog niet verder gekomen is dan het to-do-listje van meerdere pagina’s. Ik heb besloten om dat even zo te laten, laat ik eerst mijn blog weer wat beter bijgewerkt hebben en daarna pas besluiten om met een doel als dit aan de slag te gaan, anders wordt mijn blog te rommelig ben ik bang.

29. Leer meer van CSS zodat je je eigen lay-out kan ontwerpen
Voor dit doel geldt hetzelfde. Stap voor stap. Ik wil rust in het bloggen krijgen en niet weer het gevoel hebben dat ik achter de feiten aan blijf lopen. Zolang ik een achterstand heb zal ik dat gevoel houden en kan ik me niet goed bezig houden met een doel als dit. Daarnaast wordt mijn blog dan weer een groot zooitje en dat is echt niet de bedoeling,het wordt net netjes.

30. Maak je eigen logo
Zolang ik bovenstaande doelen niet ken heeft dit doel geen zin. Ik heb wel een gaaf idee in mijn hoofd om een logo van te maken, maar verder dan een idee is het nog niet en dat komt vooral omdat ik geen idee heb of het wel kan wat ik wil, dat moet ik uitzoeken en dat kan ik het beste doen tijdens of na het leren van bovenstaande doelen. Denk ik, hoop ik!

31. Maak je eigen lay-out
Zodra ik bovenstaande doelen heb gedaan kan ik met dit doel aan de slag. Misschien kunnen ze zelfs tegelijkertijd. Maar daar moet ik achter zien te komen. Bovenstaande doelen moeten in ieder geval uiteindelijk resulteren in dit doel. Zodra ik bovenstaande doelen ken zal ik dit doel ook kunnen voltooien, tenminste dat denk ik op dit moment. Misschien werkt het anders.

Facebook | Instagram | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 25 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *