Update DZP vrienden december 2018

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Er zijn zelfs al twee doelen voltooid. Eentje heel onverwachts, maar de spontane uitjes zijn het leukst. Dat het meteen een doel heeft voltooid is alleen maar leuk. Verder zijn er niet echt plannen en dat is geen ramp. Sommige doelen kunnen ook beter spontaan plaatsvinden. Als ik ze ga plannen dan word ik daar alleen maar zenuwachtig van en dat is niet echt heel handig voor sommige doelen. Ik zal wel zien hoe het allemaal loopt. Ik heb in ieder geval geen haast met deze doelen, het duurt nogal even voordat het Project afloopt en daarnaast weet ik dat sommige doelen wat moeilijker te voltooien zijn.

75. Ga samen een dagje weg
Een paar dagen geleden appte mijn peetzus of ik misschien nog naar een bepaalde film wou. Dat wou ik absoluut, maar wanneer gaan we dan? Na wat heen en weer appen en opties afwegen besloten we de volgende dag te gaan. Dat was heel onverwachts, maar wel heel gezellig. Ik was doodop na afloop maar dat was het allemaal meer dan waard. 

76. Ga samen meerdere dagen weg
Eind oktober ben ik samen met M. naar Disneyland geweest. Wat heb ik een plezier gehad, wat was het leuk, alhoewel ik sommige attracties best wel een beetje spannend vond was het geweldig. Ik zou sommige attracties nog wel een keer willen doen. Ik heb echt heel erg genoten. Van mij mogen we dat vaker doen. Wanneer gaan we weer naar Disneyland? 

77. Laat een vriend(in) iets verzinnen wat je moet uitvoeren (geen onveilige dingen of uitdagingen qua eten)
Zoiets is niet gebeurd. M, heeft mij absoluut een paar keer voor het blok gezet, maar ik vind niet dat het echt dit doel heeft voltooid. Ik denk dat ik absoluut mijn comfortzone uit ben gestapt, maar om nou te zeggen dat zij iets verzonnen heeft wat ik ook echt moest uitproberen, dat vind ik iets te ver gaan. Toch is het goed geweest wat er is gebeurd.

78. Ga iets doen waarvan je niet weet of je het leuk vindt (geen achtbaan uitproberen)
Ik twijfel een beetje of dit doel niet voltooid is. Ik ben in een attractie gegaan waarvan ik niet wist of ik hem wel leuk vond. Het was de Tower of Terror (een vrijevalattractie) en ik vond het echt heel spannend. Maar ik heb het wel gedaan, wat ik niet had verwacht en daar ben ik best wel trots op. Daarom heb ik besloten dat die actie dit doel voltooid 

79. Ga een angst aan samen met iemand
Hoewel ik heel wat peentjes gezweet heb in Disneyland, vind ik niet dat ik echt zo bang was dat het onder dit doel valt. Misschien ben ik nu wel heel streng voor mezelf, maar aan de andere kant moet ik niet in een keer alle doelen voltooien omdat ze een beetje aan de omschrijving voldoen. Ik vind dat dit doel een beetje beter uitgevoerd kan worden. 

80. Geef een feest op het moment dat je het huis uit bent
Ik ben druk bezig met het huis uit komen, maar het is nog niet gelukt. Ik verwacht dat het geen maanden meer duurt. Maar voorlopig heeft het geen zin om iets met dit doel te doen. Ik weet ook nog niet wie ik op dit feest wil uitnodigen. Ik weet ook nog niet hoeveel mensen er in mijn huis passen. Tegen die tijd ga ik het wel bedenken. Eerst het huis uit! 

Facebook | Instagram | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 25 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *