Update DZP uiterlijk december 2018

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Kleding, schoenen, ik heb het op het moment niet nodig. Ik heb deze winter voor het eerst het gevoel dat ik een keuze heb in wat ik aantrek. Ik heb meerdere setjes waar ik uit kan kiezen, terwijl ik normaal in de winter het gevoel heb elke keer hetzelfde aan te trekken. Dat voelt heel fijn. Maar dat zorgt er ook voor dat ik nu niet aan het snuffelen bij op internet naar nieuwe kleding. Ik heb even genoeg andere kostenposten en vind dat prima. Geld voor kleding komt over een paar maanden wel weer.

59. Schaf 10 kledingstukken aan die nu (nog) niet in je kast hangen, maar wel heel leuk zijn (1/10)
Omdat ik geen kleding mag shoppen van mezelf houd ik de webwinkels waar ik normaal mijn kleding shop niet in de gaten. Zo kan ik niet in de verleiding komen om kleding te kopen. Ik vind het wel fijn dat ik deze winter niet de hele tijd het gevoel heb dat ik te weinig winterkleding heb. Dat voelt echt heel vervelend. Nu heb ik genoeg/teveel keuze.

60. Schaf 2 paar schoenen/laarzen aan die niemand van jou verwacht, maar wel heel leuk zijn
Ook dit heb ik op het moment niet nodig. Ik heb meerdere paren hoge sneakers en laarzen in de gang staan en kom daar prima de winter mee door. Echter zijn dat wel steeds op elkaar lijkende schoenen/laarzen. De kleur wil nog wel eens verschillen en het model laars, maar daar is dan ook meteen alles mee gezegd. Toch maar wat meer variatie inbrengen. 

61. Doe elk jaar minstens twee keer nagellak op
Het is bijna het einde van het jaar en ik kan eigenlijk nu al zeggen dat ik dit doel niet ga halen. Waarom? Ik heb nog steeds geen nagellak opgedaan en ben dat eigenlijk niet echt van plan. Ik vind het wel heel leuk, maar ik heb het geduld niet om stil te zitten en omdat ik het zelf niet kan moet ik hulpvragen en vooral dat vind ik heel vervelend. Ik wil zelfstandig zijn. 

62. Zoek naar een manier om zelf je nagels te onderhouden
Hoewel het plan is om binnenkort het huis uit te gaan heb ik nog niet uitgezocht of er een manier is om mijn nagels te onderhouden. Ik denk dat ik eens met een ergotherapeut moet gaan praten. Maar ik weet nog niet zo goed of dat nu al zin heeft, want wanneer ga ik precies het huis uit? Is het niet slimmer om dan alles op te pakken waar ik tegenaan loop? 

63. Koop een luchtje en doe deze op
Hoe moeilijk kan het zijn om een luchtje te kopen? Niet zo heel moeilijk, maar op de een of andere manier kan ik me er nog niet toe zetten. Ik denk dat het deels komt omdat ik bang ben voor negatieve reacties, maar meestal gebeurd dat helemaal niet. Toch maak ik me daar drukker om dan om wat ik zelf wil. Niet heel slim, dat besef ik me ook wel weer. 

64. Schaf nieuwe oorbellen aan
Hoewel het op dit moment financieel niet echt gaat lukken, besef ik me ook dat ik het ook niet gedaan heb op het moment dat ik wel geld had. Waarom niet? Ik weet het niet zo goed. Ik vind oorbellen leuk, maar als mijn gaatjes dichtgaan dan heb ik daar ook geen moeite mee. Al is het wel zonde. Ik denk dat ik het gewoon moet doen, wat heb ik nou te verliezen? 

Facebook | Instagram | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 25 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *