Update DZP social media december 2018

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Ik heb nog niet heel veel aan dit onderdeel gedaan, tenminste niet bewust. Toch gaat het niet heel slecht met dit onderdeel. De aankomende tijd zal dit onderdeel nog genoeg aandacht vragen om er voor te zorgen dat alle doelen voltooid kunnen worden. Maar ik ben tot nu toe heel blij met wat ik bereikt heb. Als ik nog wat meer aandacht aan mijn social media gebruik schenk en er voor zorg dat ik wat minder vindbaar ben op internet heb ik dit onderdeel helemaal compleet. Dat zou fijn zijn, maar dan moet ik wel eerst de moed hebben om dat te doen en daar ontbreekt het op het moment nog heel erg aan.

48. Ga iets doen met je Facebookpagina van je blog (desnoods donder je hem weg)
Hoewel ik nog steeds niets heb gedaan met mijn Facebookpagina ben ik wel bezig met dit doel. De reden dat ik nog niets aan dit doel heb gedaan omdat ik me schaam voor mijn blog. Ik doe wel wat aan die schaamte. Ik roep nog niet van de daken dat ik een blog heb, maar ik verberg het wat minder voor mensen. Nou nog mijn Facebookpagina gaan gebruiken. 

49. Ga iets doen met het Twitter-account van je blog (desnoods donder je hem weg)

50. Zet niet alles meer op Facebook, Twitter en Instagram
Het enige waar ik nog veel op deel is Instagram. Ik vind dat ik daar soms nog iets teveel op deel, maar aan de andere kant minder ik het wel. Als het slechter met mij gaat probeer ik dat niet meer op Instagram te zetten, hoewel ik dat heel moeilijk vind is het niet zo dat ik andere overal mee op kan zadelen.  Sommige problemen moet ik niet op internet gooien. 

51. Bekijk of je minder goed gevonden kan worden als iemand je naam intikt op Google
Ik moet hier nog steeds mee verder. Ik heb echter geen zin om alle mensen te mailen waar ik ooit een reactie heb achtergelaten op hun blog. Maar aan de andere kant gaat het om mijn privacy. Ik was toen jonger en dacht er niet zo goed over na als dat ik dat nu doe. Toch kan ik het niet terugdraaien, ik kan hooguit vragen om het te verwijderen van internet. 

52. Zoek uit wat je met Bloglovin wil en zoek anders een alternatief
Waarschijnlijk houd ik gewoon Bloglovin. Ik krijg nog met regelmaat nieuwe volgers en hoewel ik vermoed dat de meeste mijn blog niet eens lezen vind ik het wel prima. Ik denk dat een ander medium niet er opeens voor kan zorgen dat mensen mijn blog lezen. Maar misschien wel dat er meer mensen mijn blog lezen. Ik moet hier echt wat mee. 

53. Verwijder de app van Facebook van je telefoon

Facebook | Instagram | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 25 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *