Update DZP Het Project december 2018

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Hoewel er in het afgelopen jaar genoeg gebeurd is op het gebied van het Project, er zijn een hele boel doelen voltooid en helaas ook een hele boel doelen mislukt. Ik heb mijn best gedaan om de doelen te voltooien, maar door omstandigheden is dat helaas niet altijd gelukt. Toch ben ik trots op wat ik bereikt heb, maar er knaagt toch een gevoel dat ik gefaald heb. Volgens mijn gevoel had ik beter mijn best moeten doen en beter mijn doelen in het oog moeten houden. Maar ik weet ook dat ik mijn best heb gedaan en dat ik het niet tegen mijn zin in moet doen omdat het dan niet lukt.

1. Per gehaald doel € 5 op mijn spaarrekening storten
Er zijn een hele boel behaalde doelen en er staat dan ook best wel wat geld op mijn spaarrekening. Hoeveel er precies op staat weet ik niet, maar ik moet hem nog bijwerken voor november. Dan heb ik weer een goed overzicht. Ik probeer aan het einde of aan het begin van de maand het bedrag bij te werken. Soms moet ik om financiële redenen het een maand uitstellen.

2. Per mislukt doel € 2,50 op mijn spaarrekening storten
Helaas zijn er ook een hele boel doelen mislukt. Dat heeft het bedrag op mijn spaarrekening flink laten oplopen. Hoewel het fijn is dat het bedrag omhoog gaat was het fijner geweest als het bedrag omhoog was gegaan omdat ik de doelen had voltooid. Ten eerste had mij een beter gevoel gegeven, maar het had mij ook meer geld bezorgd. Het is niet anders.

 3. Aan het einde van het Project iets leuks kopen van het geld
Tijdens de andere Projecten had ik een doel voor ogen, ik wist wat ik van het geld wou kopen, nu heb ik nog geen idee. Ik weet niet hoe mijn leven er op dat moment uitziet en waar ik dan behoeften aan heb. Het is helemaal geen ramp, want het Project is voorlopig nog niet afgelopen, ik heb nog een hele tijd om een goed en leuk doel te bedenken.

4. Goed bijhouden of de doelen voltooid of mislukt zijn
Hoewel ik elke maand een nieuwe lijst online zet heb ik soms geen idee hoe het met de doelen ervoor staat. Dit komt gewoon omdat ik te weinig aandacht besteed aan de lijst. Ik houd het niet goed genoeg bij, maar omdat ik wel aan het einde van de maand het overzicht heb op het moment dat ik de lijst heb vind ik het een beetje moeilijk om hem te laten mislukken.

5. Zorg dat je aan het einde van dit Project een nieuwe lijst met doelen hebt (0/101)
Er zijn al een hele boel doelen mislukt (zie doel hieronder) die op de lijst kunnen, maar ik heb nog geen nieuwe pagina aangemaakt met alle ”nieuwe” doelen. Het nieuwe Project duurt nog een hele tijd en dan voelt het een beetje verkeerd. Wie weet hoe mijn leven er dan uitziet en waar ik dan aan werk. Ik kan pas tegen die tijd een goede nieuwe lijst maken.

6. Zet elk doel dat mislukt op de lijst voor het volgende Project
Omdat ik nog geen nieuwe lijst heb staan ze er nog niet op. Maar op het moment dat ik een nieuwe lijst ga maken wil ik eerst alle mislukte doelen erop zetten en daarna pas nieuwe doelen. Het zal nog wel even duren voordat dit doel echt voltooid heeft. Vooral omdat er tot op het laatste dag doelen kunnen mislukken. Maar daar wil ik niet teveel bij stilstaan.

Facebook | Instagram | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 25 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *