Update DZP eten december 2018

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Er is aan dit onderdeel nog niet heel veel gebeurd. Er worden wel wat stapjes gemaakt maar het is nog niet heel veel en er zijn absoluut nog geen doelen voltooid. Nou hoeft dat ook nog niet, ik heb nog wel een hele tijd voordat het Project afloopt. Maar sommige doelen verdienen eigenlijk wel wat meer aandacht dan dat ze op het moment krijgen. Er zijn verschillende redenen waarom deze doelen nog niet echt voltooid zijn, sommige zijn niet heel makkelijk meetbaar en andere wil ik liever nog even mee wachten omdat ik weet dat het beter is voor mijn zelfvertrouwen.

37. Leer nog beter koken, desnoods met meer aanpassingen
Ik kook echt veel te weinig. Als ik meer zou koken dan zou het veel beter gaan en zou ik er ook achter komen waar mijn knelpunten zitten. Ik geef echter bij mijn ouders nooit aan dat ik weer eens zou moeten koken en mijn ouders stellen het nooit voor. Niet echt een handige combinatie want als het zo doorgaat dan kan ik straks niet goed koken op het moment dat ik wegga. 

38. Probeer iets nieuws te koken, zonder hulp
Mijn zelfvertrouwen in het koken moet echt nog een heel stuk verbeteren voordat ik een gerecht ga koken dat ik nog nooit heb geproefd. Want ik weet dat ik kan koken, maar iets nieuws koken vind ik nog best wel spannend en als ik dan geen idee heb hoe het moet smaken vind ik het helemaal spannend. Maar ik zal er toch een keer aan moeten geloven anders mislukt dit. 

39. Proef 10 nieuwe gerechten (4/10)
Op het moment hebben we vier nieuwe gerechten geproefd. Het laatste was niet zo’n heel groot succes. Dat was met appelsap, appels en aardappels, volgens mij zat er nog meer bij maar ik vond het zo niet smaken dat ik het niet heb onthouden. Ik heb nog tijdens het avondeten besloten om het weg te zetten en een cracker te pakken, want het was niet te eten. 

40. Bak iets zonder iemands hulp
Hier wacht ik nog even mee. Ik denk dat ik eerst meer zelfvertrouwen moet hebben voordat ik dit durf. Daarnaast denk ik dat het een goed idee is om te wachten totdat ik het huis uit ben zodat ik alleen weet of het te eten is of niet. Als het mislukt is verdwijnt het zonder dat iemand het weet de vuilnisbak is en anders plaats ik het misschien op social media. 

41. Ga uit eten in een onbekend restaurant
Op dit moment hebben we dit niet op de planning staan. Wij gaan eigenlijk nooit uit eten als we thuis zijn. Alleen op vakantie gaan we wel eens uit eten, maar dan eigenlijk ook alleen maar naar restaurants waar we al eerder gegeten hebben. Wij zijn niet zo van het onbekende en daardoor gebeurd een doel als dit niet zo heel snel en dat is best jammer. 

42. Zorg ervoor dat het snoep van je slaapkamer verdwijnt
Er ligt nog steeds snoep op mijn kamer. Dit komt vooral omdat ik nog steeds snoep koop. Als ik daar mee zou stoppen dan zou er binnen de kortste keren geen snoep meer te vinden te zijn op mijn kamer, maar elke keer zie ik weer wat lekkers en besluit ik om het te kopen en dat is niet zo heel slim als ik dit doel wil halen. Ik moet iets meer moeite doen voor dit doel. 

Facebook | Instagram | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 25 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *