DZP december 2018

geplaatst in: Day Zero Project | 0

Het eerste jaar van het Project is alweer zo goed als om! Een jaar waarin er een hele boel doelen voltooid zijn (11) en helaas ook een paar doelen mislukt zijn (4). Dat laatste was te verwachten al zit er wel een doel tussen waarvan ik niet had verwacht dat die zou mislukken. Ik baal dan ook een beetje dat dat doel mislukt is. Echter is er nu niets meer aan te doen. Ik ben wel heel trots op mezelf dat er zoveel doelen al wel gelukt zijn en dan heb ik het nog niet eens over het feit dat ik ook met een hele boel doelen bezig ben. Misschien dat die volgend jaar af komen, dat is afwachten.

Boeken
Het meeste baal ik van het feit dat ik niet het aantal boeken heb gelezen wat ik zou moeten lezen. Ik had er 35 willen lezen en ben blijven steken op 25. Misschien dat ik in de aankomende dagen nog 1 tot 2 boeken uitlees maar daarmee haal ik alsnog niet mijn doel. Heel erg jammer en eigenlijk ook onverwachts als ik kijk hoeveel boeken ik de afgelopen jaren heb gelezen. Ik ben ergens in een leesdip geraakt en daar begin ik nu weer een beetje uit te krabbelen. Dat had ik niet zien aankomen. Dat betekend niet dat ik niet blijf lezen alleen tel ik niet meer hoeveel boeken ik gelezen heb.

Bloggen 2018
Daar in tegen ben ik wel weer heel trots op het feit dat ik deze maand een sprint heb getrokken met mijn blog. Ik kan nog niet zeggen dat heel 2018 online staat, ik moet op het moment van schrijven nog een paar dagen schrijven. Maar het is niet veel meer en het ligt in de lijn der verwachtingen dat het mij gaat lukken om heel 2018 nog online te krijgen. Daar ben ik echt super blij mee. Ik kan op deze manier goed aan 2019 beginnen en verder gaan met de berichten uit het verleden. Ik hoef niet eerst puin te ruimen van dit jaar, dat scheelt zoveel werk en ellende. Daar kijk ik naar uit!

Nieuwe gerechten
Wat deze maand ook wel heel lekker gegaan is nieuwe gerechten uitproberen. Ik stond aan het einde van vorige maand op vier nieuwe gerechten, deze maand zijn er twee bijgekomen. We zijn naar de Chinees gegaan om daar te eten en hebben een Chinese rijsttafel genomen, wat was dat lekker en wat heb ik veel nieuwe dingen op. Een paar dagen geleden hebben mijn vader en ik een macaroni-kaas ovenschotel geprobeerd en ook dat is wel voor herhaling vatbaar. Door alle nieuwe dingen is het aantal een stuk omhoog geschoten. Zoveel nieuwe dingen eet ik nooit in een jaar tijd.

“Kleine” doelen
Verder heb ik dit jaar gewoon heel veel doelen gedaan waarmee ik het hele Project bezig moet zijn. Ik ben elke maand bezig met mijn financiën. Ik wil elke maand geld overhouden en het overzicht bewaren waar ik mijn geld aan besteed. Dat vraagt organisatie. Waar ik ook elke maand ”even” aan moet denken is dat ik mijn camera pak en wat foto’s maak, er is nog zoveel te ontdekken met die camera. Verder wil ik gemotiveerd blijven zodat ik eindelijk eens een kleurboek vol kleur. Ik wissel veel te veel van kleurboek en niets komt af, dat moet echt veranderen. Daar ben ik mee bezig!

Facebook | Instagram | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 25 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *