Zondag 23 maart 2014

geplaatst in: Vakanties en uitjes | 0

Er was weer een dag aangebroken, mijn vader was jarig, daarom zijn we uit eten geweest (wat weer een beetje tegen viel). Ook hadden we de hele dag problemen met het internet. Toch hebben we ondanks dat ons prima vermaakt. Er zijn genoeg andere dingen te doen op de computer en er was genoeg te lezen en ook aan andere dingen van vermaak ontbrak het niet. Toch merk ik dat ik heel erg verslaafd ben aan mijn computer en dat ik zwaar hem zitten balen dat internet niet deed wat het moest doen.

vakantie-2014

Mijn vader was vandaag jarig, dat was ook de reden waarom we nu op vakantie waren. Dus nadat ik opgestaan was moest ik natuurlijk mijn vader even feliciteren. Zijn cadeau had hij de dag ervoor al gehad van mij. Daarna was het tijd voor het ontbijt, waar we hem nog even heerlijk hebben zitten plagen met het feit dat we hem echt niet zouden ontzien, met plagen, omdat hij vandaag jarig is. Dat gaat gewoon het hele jaar door. Na het ontbijt was het tijd om me aan te kleden, snel de deur dicht gedaan voordat de honden weer kwam kroelen.

Vandaag was het te bedoeling dat iedereen zichzelf zou vermaken. Er stonden geen dingen gepland, behalve dan ’s avonds uit eten gaan. De hele ochtend ben ik met mijn laptop bezig geweest. Helaas lag internet er om de haverklap uit waardoor ik niet echt kon doen wat ik wou doen. Dus heb ik maar een spel geïnstalleerd en ben ik dat gaan spelen, met af en toe een onderbreking of internet het al deed. Maar helaas het grootste gedeelte van de dag hadden we geen internet. Toch kon ik het niet laten om te blijven kijken, te blijven hopen.

Na de lunch was de internetverbinding alles behalve beter, mijn vader heeft het bedrijf gebeld of de storing al bekend was. Dat bleek het geval te zijn, maar ze zouden er pas de volgende dag wat aan kunnen komen doen. Het was de hele middag maar verder aanmodderen met internet en dan pas merk je hoe erg verslaafd je bent. Ik heb zelfs nadat bericht met regelmaat gecontroleerd of we al internet hadden. Maar helaas het bleef alleen bij hopen, hopen en nog eens hopen. Het grootste gedeelte van de dag was de verbinding slecht.

annika

Om half vijf zijn we in de auto gestapt richting het pannenkoekenhuis. Omdat het buiten het seizoen was en geen schoolvakantie dachten we dat we niet hoefde te reserveren, want ze zouden toch wel een tafeltje voor ons hebben? Toen we aankwamen zagen we al dat het heel druk was en dat er een rij stond te wachten. Toch besloten we om te vragen of ze een tafel hadden. Ma en ik zijn naar binnen gelopen om het te vragen en na een paar minuten wachten kregen we te horen dat er nog wel plek was voor vier personen.

Omdat het zo ontzettend druk was hadden we gedacht dat het wel langer zou duren voordat de pannenkoeken er waren, maar dat bleek aardig mee te vallen. Daarnaast was de service ook nog steeds goed. Het enigste verschil met anders was dat we nu mensen naast ons hadden zitten. We besloten alleen wel dat we nooit meer op een zondag pannenkoeken zouden gaan eten, voortaan gewoon weer op een doordeweekse dag. Want ondanks dat het allemaal goed ging vonden we het eigenlijk toch iets te druk.

We zijn na het eten meteen naar het vakantiehuisje gereden en hebben ons de rest van de avond vermaakt (zonder internet). We hebben televisie gekeken, een boek gelezen. Ook heb ik geprobeerd om mijn moeder in te maken met mens-erg-je-niet, maar dat viel nog behoorlijk tegen. Het eerste potje werd ik er bijna niet afgegooid, maar net met de laatste wel en het tweede potje was een ramp. Maar we hebben heerlijk gelachen en daar gaat het om. Toch heb ik wel redelijk op tijd naar bed gegaan, want ik was best wel moe.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter