Zaterdag 30 december 2017

geplaatst in: Vakanties en uitjes | 0

Omdat het morgen Oud&Nieuw is moesten er vandaag appelflappen en oliebollen gehaald worden. Aangezien we in de kampwinkel de appelflappen het lekkerst vinden en de oliebollen in de supermarkt van het dorp moesten we naar twee verschillende plekken. Dus na het ontbijt stappen we met zijn alle in de auto richting de kampwinkel om vervolgens door te rijden naar de supermarkt. Voordat we terug zijn is het grootste gedeelte van de ochtend om, maar we hebben nu wel alles in huis om Oud&Nieuw te vieren. Ondertussen ben ik ook verrot op duik op de bank. 

Tussen de tijd dat we thuisgekomen zijn en het moment dat we gaan lunchen besluit ik met mijn laptop op de bank te kruipen. Ik wil verder met mijn blog, het ziet er naar uit dat ik het ga halen om alles van 2017 online te krijgen dus daar wil ik mijn best voor doen. Voor de lunch is nog niet alles af maar ik ben al een heel eind. Na de lunch trekken we al snel onze schoenen aan en stappen we in de auto, we willen nog even een ijsje gaan eten bij Halte Assel en met de honden een stukje gaan wandelen. Vandaag is de laatste kans dat we dat kunnen gaan doen, dus we besluiten het nu maar te gaan doen.

Ik besluit even mee te lopen met de honden en daar heb ik al snel spijt van. Het is ontzettend modderig en de honden zijn zo enthousiast dat ze regelmatig tegen ons opspringen. Mijn kleren zien er niet uit. Verder was de wandeling wel lekker, maar ik ben wel moe op het moment dat we weer in de auto stappen richting het vakantiepark. Eenmaal in het huisje warmen we op met een kop thee en daarna ga ik nog even met mijn laptop. Nog maar even blogs schrijven. Tegen de tijd dat het tijd is om weer in de auto te stappen richting het pannenkoekenhuis heb ik twee van de vier blogs af.

Helaas waren de pannenkoeken niet zo lekker als dat we gewend waren, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was gezellig druk, maar ondanks dat werden we snel en goed geholpen ook nadat we aangaven dat de pannenkoeken minder lekker waren. We mochten een nieuwe krijgen, maar hebben bedankt. Ik was ergens blij toen we weer in het vakantiehuisje waren, ik wou nog zoveel doen maar merkte al snel dat ik het niet allemaal voor elkaar zou gaan krijgen. Ik ben op de bank gekropen met mijn laptop en heb even een spelletje gedaan totdat de koffie op tafel stond. Toen ging de televisie aan.

Ik heb nog op het punt gestaan om het bad in te duiken, maar ik had er geen energie meer voor en besloot ook het bloggen te laten. Ik ben op de bank gekropen en heb televisie liggen kijken. Het was door alles en drukke dag geworden en het hakte erin. Ik was moe en ben daardoor ook op tijd mijn bed ingedoken. Midden in de nacht merkte ik dat ik me toch niet zo lekker voelde en ben ik mijn bed nog uit geweest om een bakje en een deken te zoeken. Gelukkig ben ik nog in slaap gevallen en heb ik nog wat slaap kunnen pakken. Helaas voelde ik me nog steeds beroerd toen iedereen opstond.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter