Zaterdag 22 maart 2014

geplaatst in: Vakanties en uitjes | 0

De eerste echte vakantiedag, ook meteen de drukste dag van de vakantie. Er moeten boodschappen gedaan worden, we willen allemaal wat te lezen. Maar voor de rest was er vandaag ook genoeg te doen. Even naar de kampwinkel omdat we iets vergeten waren, het avondeten voorbereiden. We hebben ons uiteindelijk prima vermaakt, gelukkig gebeurde het bovenstaande wel met de nodige pauzes er tussen. Want ondanks dat ik het allemaal heel leuk vond, merkte ik wel dat ik op mijn energie moest letten.  

vakantie-2014

Na het ontbijt ben ik me op mijn gemak gaan aankleden. Omdat ik beneden slaap en de honden niet naar boven kunnen staan ze de hele tijd bij mij voor aandacht. Op een gegeven moment heb ik ze de kamer uitgezet en de deur dichtgedaan. Pas toen kon ik me echt gaan aankleden. Het was daarna tijd om te gaan overleggen wat we zouden gaan eten en hoe we het zouden gaan doen. Zouden we met zijn alle naar het dorp gaan en waar moesten we allemaal naar binnen? Iedereen wou wat te lezen kopen, waardoor we met zijn alle zijn gegaan.

Op naar de supermarkt. Het was daar even zoeken, omdat de supermarkt helemaal verbouwd was sinds de laatste keer dat wij hier waren. Daarna op weg naar de boekenwinkel. Ik besloot om een boek te kopen. Omdat mijn vader de volgende dag jarig is en ik nog geen cadeau had besloot ik om het tijdschrift dat hij vast had te betalen, ik was wel zo lief dat hij hem ook meteen mocht lezen. Toen de schoenenwinkel in om te kijken of ze nog leuke schoenen hadden. Ik kwam met een paar schoenen en een paar laarzen eruit zetten.

Toen was het wel tijd om terug naar het huisje te gaan. De rest van de ochtend hebben we ons vermaakt in het huisje. Na de lunch besloten mijn moeder en ik even naar de kampwinkel te gaan, we waren namelijk een televisiegids vergeten te kopen. Iets wat in de vakantie makkelijk is. De rest van de middag is iedereen zijn eigen gang gegaan. Er zijn mensen in bad gegaan en iedereen heeft zich vermaakt met zijn laptop, een boek of een puzzel. Gewoon even doen waar je zelf zin in hebt en met niemand rekening houden, ook wel eens lekker.

zookeeper

Bron: www.google.nl

Het voorbereiden van het avondeten was iets moeilijker dan we gepland hadden. We wouden maaltijden opwarmen in de magnetron en dat heerlijk opeten. Alleen de gebruiksaanwijzing van de magnetron was niet compleet en de het werkte niet zo simpel dat het zonder een makkelijke opgave werd. De receptie was al dicht waardoor we geen gebruiksaanwijzing konden gaan vragen. Na heel lang zoeken hadden we de eerste maaltijd warm, maar de tweede lukte maar niet. Deze is in de koekenpan gegooid en op die manier maar opgewarmd.

Na het avondeten is de televisie aangegaan en hebben we een beetje zitten zappen. We konden niet echt iets vinden wat echt interessant was. Af en toe vonden we iets wat de aandacht even trok, maar het meeste kon dat niet wegdragen. Om half acht begon het nieuws en dat was wel goed genoeg voor mijn ouders. Om acht uur begon er op SBS 6 een film die ik wou zien, maar mijn moeder was minder enthousiast omdat hij heel negatief beoordeeld werd. Toch besloten we om hem te gaan kijken.

De film was wel leuk, ik heb erg kunnen lachen om sommige stukken en op zich zat hij goed in elkaar. Wat wel jammer was dat er zo ontzettend veel pauzes in de film zat. Toen de film afgelopen was, was het ondertussen alweer tien uur geweest en ik vond het toch wel verstandig om naar bed te gaan. Alhoewel ik het liefst nog even was gaan bloggen en andere dingen gaan doen op mijn laptop. Ik wist dat als ik dat zou gaan doen dat ik dan waarschijnlijk niet meer zo slapen, dus dat leek mij geen goed plan.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter