Woensdag 27 december 2017

geplaatst in: Vakanties en uitjes | 0

De dag dat we op vakantie gingen! Ik voelde me alles behalve fit en zag enorm op tegen de reis naar het vakantiepark. Toch had ik geen andere keuze dan ”gezellig” meedoen. De laatste spullen moesten nog in mijn tas gestopt worden maar ik was stoned van de medicatie waardoor ik niet eens wist wat ik in moest pakken. Met hulp van ma is het mij toch gelukt om mijn tas in te pakken. Omdat ik niet mocht rijden met deze medicatie maar we wel mijn auto nodig hadden moesten mijn moeder en ik hem samen gaan tanken. Daarna moesten we ook nog even langs de supermarkt. 

Eenmaal thuis zijn mijn ouders de auto’s gaan pakken. Het was nog geen tijd om te gaan rijden, maar ook nog niet om te gaan lunchen. We hadden dus nog heel even tijd voor ons zelf en ik besloot om met mijn tablet op de bank te kruipen. Ik was moe en had nog de hele dag te gaan. Na de lunch zijn de honden de auto ingegaan, hebben we Zwiebertje en zijn spullen gepakt en daarna zijn we gaan rijden. Het was best wel wat drukker op de weg waardoor we rond drie uur op het vakantiepark aankwamen. De honden moesten uitgelaten worden en we moesten ons melden. Gelukkig kregen we meteen de sleutel.

Nadat we de auto uitgeladen hadden moest Zwiebertje nog in zijn kooi gezet worden, de bedden opgemaakt en alles uitgepakt. Ik was ondertussen moe, hoewel ik me verder wel wat beter voelde dan die ochtend. Ik besloot al snel de boel de boel te laten nadat Zwiebertje in zijn kooi zat en even een momentje voor mezelf te pakken. Ik heb mijn laptop gepakt en ben even een computerspelletje gaan doen. Pas tegen het avondeten had ik weer wat energie, maar omdat het alleen maar lastig zou worden als ik mee zou gaan om patat te gaan halen besloot ik in het huisje te blijven wachten op het eten.

Na het avondeten begon de run op het bad. Ik had al (heel slim) maar plekje gereserveerd. Ik wou na de koffie omdat ik dan mijn gewone kleren niet meer aan hoefde te trekken, maar meteen mijn pyjama aan kon trekken. Meerdere keren omkleden is voor mij heel vermoeiend en onnodig, dus dan lossen we het op deze manier op. De rest vocht uit wie wanneer het bad in mocht en ik heb mijn laptop gepakt en geprobeerd om te bloggen, maar ik merkte al snel dat ik daar veels te moe voor was en besloot dat ik vandaag niets meer aan mijn blog hoefde te doen. Ik mocht gewoon een spelletje gaan spelen.

Nadat de eerste het bad uit waren besloten we even wat te drinken. Daarna ben ik de trap op gaan klimmen en heb mezelf met behulp van ma in het bad weten te laten zakken. Ik merkte al snel dat ik eigenlijk helemaal niet het geduld had om lang in bad te zitten, maar toch heb ik het ongeveer een half uur volgehouden. Ik ben nadat ik er uit was nog heel even voor de televisie blijven hangen en heb nog wat op mijn laptop gedaan voordat ik alsnog mijn bed ingedoken ben.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter