Vrijdag 29 december 2017

geplaatst in: Vakanties en uitjes | 0

De tweede dag van de vakantie was alweer aangebroken. Ook vandaag werd ik wakker van het feit dat mijn ouders opstaan. Sammie is dan zo door het dolle heen dat ze alles bij elkaar blaft (arme buren) en omdat het zo gehorig is word ook ik daar wakker van. Toch blijf ik liggen tot het moment dat mijn ouders terug zijn van honden uitlaten. Daarna ontbijten we met zijn alle. Ik ga me daarna op mijn gemak aankleden, toch blijk ik best snel te zijn want ik zit al op de bank met mijn laptop terwijl de rest boven nog met van alles en nog wat bezig blijkt te zijn. Verrassing. 

Nadat we iets gedronken hebben stappen mijn moeder en ik in de auto richting de supermarkt. Mijn zus en vader besloten in het huisje te blijven. We hebben best wel wat boodschappen nodig en zijn dan ook wel even bezig met alle boodschappen pakken. We besluiten om na de boodschappen meteen terug naar het huisje te rijden, we hebben niets nodig verder en ik ben best moe. Eenmaal terug nemen we wat te drinken en kruip ik achter mijn laptop. Ook vandaag wil ik namelijk wat blogs schrijven, want we zijn nu zo dichtbij het zou zonde zijn als het mij niet lukt om heel 2017 online te krijgen.

Ik ben tot aan de lunch bezig met mijn blog, daarna vind ik het toch wel heel even mooi geweest. Na een boterham gegeten te hebben pak ik mijn kleurboek erbij en ga ik lekker zitten kleuren. Ik doe eigenlijk de hele middag niets anders dan kleuren. Halverwege de middag besluit ik even te stoppen en onder de douche te springen om mijn haar te wassen. Ik ben blij dat ma helpt want de hele douche staat blank en ma is eigenlijk meer bezig met voorkomen dat het mijn slaapkamer inloopt dan met iets anders. Daarnaast is het water ijskoud en krijg ik om de haverklap een extra koude straal.

Als ik de douche uit ben blijkt het te zijn gaan sneeuwen. We vragen ons af of we wel naar het pannenkoekenhuis moeten gaan of een van de gekochte maaltijden op moeten eten. Rond vier uur nemen we een besluit, we blijven in het huisje. Morgen moet het weer beter worden en de sneeuw gaan smelten, dan gaan we dan wel. Ik ben tot aan het avondeten aan het kleuren en nadat mijn maaltijd achter mijn kiezen zit besluit ik gewoon verder te gaan. Ergens roept er wel een stemmetje dat ik eigenlijk aandacht moet besteden aan mijn blog, maar zoveel hoef ik niet meer en ik heb nog twee dagen.

Rond de koffie is de kleurplaat eindelijk af en ik besluit te stoppen met kleuren. Ik heb vandaag genoeg andere dingen gedaan dan met mijn laptop bezig zijn. Ik pak nog heel even mijn laptop erbij maar ik merk dat ik geen zin heb om te bloggen en sluit mijn blog dan ook af, spelletjes spelen interesseert me ook niet heel erg dus ik sluit al snel mijn hele laptop af. De televisie staat aan en ik kijk nog even mee met mijn moeder. Op een gegeven moment is het programma afgelopen en ik besluit mijn bed op te zoeken. Het duurt nog heel even voordat ik er in lig, maar ik slaap al snel en daar ben ik blij om.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter