Maandag 01 januari 2018

geplaatst in: Vakanties en uitjes | 0

Het is de eerste dag van het nieuwe jaar. Ik heb ondanks het vuurwerk en mijn ziek zijn toch wel goed geslapen. Ik heb dan ook honger als ik mijn bed uitkom en ontbijt met de rest mee. Toch merk ik dat ik nog niet helemaal de oude ben en dat het allemaal nog wat langzamer gaat dan dat ik zou willen. De rest is allang klaar met zijn ontbijt als ik nog bezig ben en ook het aankleden duurt allemaal langer dan normaal. Ik ben moe en voel me gewoon niet geweldig. Ik ben dan ook blij dat ik vandaag niets moet en dat we rustig kunnen opstarten en doen waar we behoeften aan hebben. 

Ik start mijn laptop op en hoewel dat in eerste instantie een goed idee leek begin ik me met het uur beroerder te voelen. Nog voor het begin van de middag lig ik met een dekbed en kussen op de bank. Tablet erbij en ik voel me weer een stukje beter. Ik heb geen moeite met wakker blijven, ik heb eerder moeite met slapen. Ik ben niet zo ziek als gisteren en ben daardoor ook niet zo moe. Ik probeer het een en ander op mijn tablet te doen maar merk toch dat net iets teveel is net zoals de rest. Met moeite schuif ik een boterham naar binnen. Ik lig al snel weer op de bank en wil helemaal niets behalve mijn tablet.

Maar al snel is deze leeg en hoewel mijn zus zo lief is om de oplader te halen kan ik me er niet toe zetten om er iets mee te doen. Ik ga nog heel even met mijn Nintendo DS aan de slag maar deze valt al heel snel uit en daarna heb ik werkelijk waar geen idee meer wat ik moet doen. Ik heb nergens zin in en dat terwijl ik ook niet tegen nietsdoen kan. Uit pure wanhoop probeer ik tot het avondeten te slapen, maar dat wil ook niet lukken en ik ben blij dat de televisie aangezet wordt, nog een beetje afleiding. Het eten ruikt helemaal niet lekker en toch merk ik ergens dat ik honger heb. Ik eet dan ook een klein beetje.

Na het avondeten besluit ik om in bad te gaan. Ik had eerste na de koffie gewild (rond half acht) maar Boer zoekt Vrouw zendt een speciaal uit en deze wil ik niet missen. Ergens is het bad lekker, maar ik merk dat ik moe ben en de kinderen van de buren zijn duidelijk aanwezig op de bovenverdieping. Ik wil er ergens al heel snel weer uit maar toch ook weer niet. Halverwege word ik opeens helemaal beroerd en gaat het bijna mis. Gelukkig weet ma mij nog op tijd te bereiken en kom ik toch veilig het bad uit. Ik heb het daarna ijskoud en wil niets liever dan op de bank onder het dekbed kruipen.

Ik voel me langzaam weer wat meer mens en kan toch nog genieten van Boer zoekt Vrouw. Maar daarna is het eigenlijk echt op. Ik wil naar bed, maar ik besluit eerst toch nog mijn tas in te pakken. Want als ik dat morgen moet gaan doen dan weet ik nu al dat het allemaal te langzaam gaat naar mijn ouders zin. Met een beetje moeite weet ik alle spullen die al opgeborgen kunnen worden in mijn tas te krijgen en in mijn bed te belanden. Ik ben doodmoe en voel me weer hondsberoerd, maar ik kan niet echt lekker slapen. Ondanks de pijnstillers. Toch val ik ergens in slaap en daarna slaap ik goed.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter