Donderdag 30 maart 2017

geplaatst in: Vakanties en uitjes | 0

Helaas was het ook vandaag geen uitslapen geblazen. De groenvoorziening ging ook vandaag weer redelijk op tijd aan het werk en dat was te merken. Niets aan te doen. Rond acht uur zaten mijn moeder en ik aan het ontbijt. Ik was moe en had eigenlijk helemaal geen zin om iets te ondernemen, ook met het oog op morgen. Mijn moeder was het er mee eens dat we ook vandaag gewoon in en rond het huisje zouden blijven. Ik was daar blij om, want ik moest morgen ook naar huis rijden en dat zou anders toch wel eens wat moeilijker kunnen worden. Nu kon ik goed uitrusten.

Tijdens het tandenpoetsen bedachten ik me dat ik eigenlijk nog wel zo’n ijsje van gisteren wou hebben. Dus nadat ik aangekleed was ben ik naar mijn moeder gegaan en heb voorgesteld dat we op mijn kosten nog zo’n ijsje zouden gaan halen die middag. Mijn moeder vond dat helemaal geen slecht plan. Ik ben na de koffie mijn laptop gaan pakken, want ik moest van mezelf nog een blog schrijven. Ook was ik bezig met een spelletje op mijn tablet waardoor mijn laptop af en toe ingeruild werd voor mijn tablet en andersom. Aan het einde van de ochtend kon ik zeggen dat de blog die ik wou schrijven af was.

Na de lunch hebben we nog heel even gewacht voordat we het ijsje ging eten. Ook moesten we nog even naar de kampwinkel, want ik had gisteravond mijn avondeten voor vanavond op. Ik moest dus even wat nieuws uitzoeken. Ik was er snel uit, ik nam een kant en klare macaroni. De laatste kaart naar mijn zus ging op de bus en we gingen daarna voor het ijsje. Helaas zat dit keer het bovenste bolletje ijs niet helemaal goed op het andere bolletje waardoor het net leek alsof deze er elk moment af kon vallen. Dat was dus een enorme uitdaging om op te eten. Gelukkig is het mij zonder te knoeien gelukt!

Eenmaal terug in het huisje heb ik mijn laptop weer gepakt en ben ik nu vooral computerspelletjes gaan spelen. Ik had namelijk nergens echt zin in en ik vond dat ik de rest van de dag geen aandacht aan mijn blog hoefde te besteden. Ik merkte alleen dat het wel erg begon te vervelen om de hele tijd hetzelfde spelletje te spelen en na een paar uur was ik het dan ook behoorlijk zat. Ondanks dat ik af en toe mijn tablet erbij gepakt heb en daar een ander soort spelletje op speelde. Gelukkig was het bijna etenstijd en ik ben nog heel even een rondje social media gaan maken. Zo kwam ik de laatste minuten toch door.

Na het avondeten zijn mijn moeder en ik de eerste spullen gaan verzamelen. Op deze manier hoefde we morgen minder in te pakken en konden we hopelijk eerder op weg naar huis. We konden nog niets in de auto zetten omdat het dan heel erg in het zicht stond. Daarna zijn we op de bank gekropen en hebben we de televisie aangezet. Ik was toch best wel moe en ik merkte dat sommige programma’s mij toch minder konden boeien. Ik ben dan ook iets na half tien mijn bed in gekropen en heb nog heel even op mijn tablet een spelletje gespeeld. Daarna was het toch echt klaar voor vandaag. Ik ben gaan slapen!

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter