Donderdag 28 december 2017

geplaatst in: Vakanties en uitjes | 0

De eerste nacht in het vakantiehuisje zat erop. Hoewel het niet mijn eigen bed was heb ik op zich best wel goed geslapen. Toch merk ik dat iedereen in een ander ritme zit, mijn ouders en zus zitten al aangekleed aan het ontbijt en ik verschijn in mijn pyjama. Ik had geen energie om al eerder mijn bed uit te gaan om me aan te kleden en daarnaast was de kans er geweest dat ik me dan na het ontbijt weer had mogen verkleden, daar had ik geen zin in. Dus ik kleed me pas na het ontbijt aan. De rest is niet veel eerder klaar ondanks dat ze al aangekleed zaten te ontbijten. 

Nadat we wat gedronken hebben gaan mijn moeder, zus en ik even naar de kampwinkel. Er moeten wat boodschappen gedaan worden en we willen mensen een kaartje sturen. Het is best koud buiten en ik heb spijt dat ik geen sjaal en handschoenen aangedaan heb. Toch is het wel lekker, onderweg naar de kampwinkel hebben we een heel gesprek met andere mensen op het terrein. Ze zijn nieuwsgierig wat nou precies het motortje onder mijn rolstoel is. Ze kende het niet. Ik was ondertussen alleen maar blij dat mijn Smartdrive het zo goed deed en dat hij niet honderd keer uitviel zoals voor de reparatie.

Eenmaal terug in het huisje hebben we de appelflap op gegeten en daarna heb ik mijn laptop gepakt. Ik wou nog wat blogs schrijven. Tijdens dat ik bezig was met mijn blogs schrijven ontstond de discussie of we ’s avonds nou pannenkoeken gingen eten of naar Halte Assel zouden gaan voor een lunch. Na lang discussiëren werd er toch besloten om vandaag naar Halte Assel te gaan in plaats van pannenkoeken te gaan eten. Ineens moesten we schakelen en hadden we nog maar een klein uurtje voordat we de auto in moesten. Maar dat kon alleen als de monteur voor de oven was geweest want we hadden geen beschrijving.

Deze kwam rond elf uur en daarna werd het definitief, we zouden naar Halte Assel gaan. Dus rond kwart voor twaalf zijn we in de auto gestapt en hebben heerlijk gegeten. Eenmaal terug in het huisje ben ik op de bank gekropen met mijn laptop en een kop thee en ben ik verder gegaan met bloggen. Op een gegeven moment was ik het zat en besloot ik een computerspelletje te gaan doen. Zo heb ik mij de rest van de middag vermaakt. Ik vond het allemaal helemaal best en heb geprobeerd te genieten van het feit dat ik vakantie had en de stem dat mijn blog nog niet af was genegeerd. Ik had er geen zin meer in.

Na het avondeten was ik moe en vond ik het helemaal prima. Ik heb alleen nog maar gedaan waar ik behoeften aan had en dat was niet heel veel. Ik ben mijn kleurboek gaan pakken en heb een hele tijd zitten kleuren. Op een gegeven moment stond er wat te drinken op tafel en daarna heb ik mijn laptop weer gepakt en heb ik daar nog even een spelletje op gedaan. Tot het moment dat de televisie aanging, vanaf dat moment heb ik daar mee mee zitten kijken. Ik merkte wel dat de dag er in begon te hakken en op een gegeven moment ben ik dan ook naar bed gegaan. Ik was echt heel moe en heb heerlijk geslapen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter