De caravan leegruimen

geplaatst in: Vakanties en uitjes | 0

Eindelijk stond de caravan op zijn plek. Omdat het schooljaar net was begonnen had ik het gevraagd om niet de eerste weekenden naar de caravan te racen. Ik moest echt even bijkomen van de eerste paar dagen school en stage en in het ritme komen. Hoewel mijn ouders het moeilijk vonden werd er wel naar geluisterd. Daarom gingen we pas afgelopen weekend de caravan leegruimen en de andere inruimen. Want nog langer wachten dat vonden mijn ouders echt niet kunnen.

16.15 u.  
Omdat ik twee dagen per week stageloop had ik de pech dat ik tot laat naar school moest. 16.15 u. Mijn ouders besloten om mij daarom op te halen bij school en daar vandaan meteen door te rijden naar de caravan. Anders zouden we pas na het avondeten kunnen gaan rijden en dan werd het helemaal zo laat en als we de volgende dag pas zouden gaan zouden we niet veel aan het weekend hebben. Dus eenmaal uit stapte ik in de auto en gingen we op weg naar de caravan.

Huiswerk 
Ik was doodmoe toen we eindelijk bij de caravan aankwamen, maar goed de auto moest uitgepakt worden en de bedden opgemaakt. Ik had helaas nog best wel wat huiswerk dus ik zat die avond aan mijn huiswerk terwijl mijn ouders al vast wat probeerde in te pakken. Ik ben op een gegeven moment gestopt, want kon me niet echt meer concentreren met iedereen in dezelfde ruimte en heb nog even televisie gekeken en ben daarna lekker gaan slapen, morgen weer een dag.

Schoonmaken 
De volgende ochtend moesten we best wel vroeg op. Mijn moeder wou de andere caravan schoonmaken en alvast de eerst spullen overbrengen. We zouden zondag voordat we naar huis gingen alle matrassen en andere spullen die we nog nodig hadden overbrengen. Mijn moeder is het grootste gedeelte van de ochtend bezig geweest met schoonmaken, mijn vader, zus en ik hebben geprobeerd om te helpen, maar dat werd niet echt een succes. Ik ben al snel gestopt.

Keuzes
Het was een hels karwei en ma kwam er al snel achter dat we het niet gingen redden. Daarom besloten we dat we de spullen sowieso over zouden brengen en dat het schoonmaken en verder inrichten wel zou gebeuren als we hier de volgende keer op vakantie zouden gaan. Ik heb me met het hele proces niet veel bemoeid omdat ik nog best wel het een en ander te doen had voor school en ik het gevoel had dat ik in de weg liep. Ik was blij toen we weer naar huis gingen!

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter