Huisarts – eigen verklaring

geplaatst in: Rijbewijs | 0

Je hebt momenten dat je om de haverklap bij de huisarts zit en soms kom je er maanden niet. Ik wou dat ik kon zeggen dat het laatste op mij van toepassing was, maar dan zou ik liegen. Hopelijk is het de aankomende tijd weer een stukje rustiger. Want ik heb gelukkig geen nieuwe afspraken meer staan. Maar de afspraak van afgelopen woensdag was eigenlijk ook niet nodig. Toch heeft de huisarts daar anders over gedacht, want anders liet hij mij vast niet langskomen. Gezellig thee of koffie drinken zat er niet in.

Huisarts

Bron: www.weheartit.com

Eigen verklaring
Vorige week donderdag kreeg ik opeens een brief in de bus waarin stond, dat als mijn eigen verklaring niet binnen drie weken bij het CBR lag, mijn dossier gesloten werd. Omdat ik daarvoor bericht gekregen had dat de huisarts moest tekenen voordat ze er iets mee konden, besloot ik vorige week vrijdag even langs de huisarts te gaan en hem af te geven voor een handtekening. Ik zou hem afgelopen dinsdag kunnen ophalen, want dan had ik de huisarts er vast naar kunnen kijken.

Langskomen
Ongeveer een uur later werd ik gebeld door een assistente met de mededeling dat de huisarts mij toch even wou zien en dat hij niet van plan om het formulier zo te tekenen, want misschien had ik een aangepaste auto nodig. Zelfs nadat ik uitgelegd had dat ik bijna mag afrijden en dat mijn vorige eigen verklaring verlopen is, moest ik nog steeds langskomen. Het liefst afgelopen woensdagochtend om half negen. Ondanks dat mijn humeur meteen tien graden gezakte was besloot ik het maar te doen.

Handtekening
Tot op de dag van vandaag is het mij niet duidelijk waar ik precies voor geweest ben, behalve dan om aan te horen dat het een kopie was en dat de antwoordenvelop er niet bij zat. Hij wou even weten wat ik met bepaalde antwoorden bedoelde, hij heeft er een verhaaltje bij gezet, zijn handtekening gezet en we stonden weer buiten. Uiteindelijk heeft het mij stress voor niets opgeleverd en hem tijdverdrijf. Ik heb gelukkig waar ik om vroeg en nou is het aan het CBR om te kijken of ze mij medisch goedkeuren.

Bloedprikken
Omdat het toch in hetzelfde pand zit als de huisarts, ik net het bloedprikformulier in mijn handen had en omdat het stil was bij het bloedprikken, besloot ik om meteen maar even opnieuw te laten prikken. Anders moet ik er volgende week speciaal vroeg voor opstaan en nou waren we er toch. Gelukkig had ik deze keer er wel eentje die goed kon prikken, zodat hij er in een keer in zat. Hoewel het wel lang duurde voordat ze een ader gevonden had. Dus aankomende vrijdag zal ik weer even bellen naar de huisarts voor mijn bloeduitslagen.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter