Film: You get me

geplaatst in: Recensies | 0
Bron: www.google.nl

Na een onenightstand raakt Holly volledig geobsedeerd door Tyler. Sommige mensen hebben geen moeite met afwijzing en gaan verder met hun leven. Dit tienermeisje denkt daar anders over. Holly kiest voor zijn middelbare school in een wanhopige poging om hun ‘romance’ levend te houden.

Leeswaarschuwing: In de volgende tekst staat hoe het verhaal verloopt.

Samenvatting: 
Tyler komt er achter dat zijn vriendin Alison een heel ander leven leiden voordat ze bij hem op school kwam. Hij is daar kwaad over en Alison vindt dat kinderachtig en maakt het met hem uit. Tyler is daar verdrietig over. Buiten ziet hij het meisje (Holly) wat hij eerder bij het toilet heeft ontmoet. Ze gaan er samen vandoor en eindigen bij haar thuis. Ze brengen het hele weekend samen door. Alison heeft spijt en wil het uitpraten met Tyler, ze komen weer bij elkaar. Ze zijn weer super gelukkig als ze weer naar school moeten. Maar daar verschijnt Holly ook opeens. Ze blijkt opeens daar te blijven wonen.

Tyler probeert afstand tussen hem en Holly te houden maar Holly neemt daar geen genoegen mee. Ze wordt vrienden met zijn vriendin Alison. Ze belooft Tyler dat ze niets zegt over wat er tussen hun gebeurd is maar als Tyler niet doet wat zij wil laat ze meer los dan hem lief is. Ze probeert met regelmaat tussen hem en zijn vriendin te komen, maar hij staat dat niet toe. Daarom besluit Holly dat ze Alison moet ontvoeren. Tyler vindt het vreemd dat hij niets hoort van zijn vriendin en samen met zijn beste vriend gaat hij naar het huis van Holly om haar te zoeken. Wat treffen ze aan?

Tyler beseft dat hij Alison daar zo snel mogelijk weg moet hebben. Hij vindt haar met een bebloed voorhoofd. Hij denkt te kunnen vluchten door de slaapkamer van Holly maar daar is opeens Holly met een pistool. Is ze bereid om Alison en Tyler te laten gaan of haalt ze de trekker over? Kan zijn beste vriend daar nog wat aan veranderen? Of is het gewoon te laat en is Holly te ver heen om nog een gesprek met haar te voeren? Tyler weet dat Holly recht heeft op de waarheid, hij wil geen relatie met haar maar met Alison. Is dat de druppel voor haar of waardeert ze zijn eerlijkheid?

Mijn mening:
Het is een film die ik niet snel gekozen zou hebben als ik niet voor het Project een film met een Y gekeken moest hebben. Ik had gemist dat het onder de thrillers valt. Het begin en het einde bevatte best wel wat goede momenten, maar het midden vond ik helemaal niets aan. Het was te langdradig. Het viel me verder op dat ik nu nog steeds geen idee heb hoe Tyler, Alison, Holly en de andere vrienden in elkaar zitten. Wie zijn het, wat willen ze? Ik heb het gevoel dat het lege hulzen waren die iets moesten doen maar eigenlijk niet echt wisten waarom ze het deden.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter