Film: XOXO

geplaatst in: Recensies | 0
Bron: www.google.nl

XOXO is een ensemblefilm over een groep twintigers die op het grootste dancefestival in Amerika, XOXO, een fantastisch avontuur beleven. De film volgt de levens van zes mensen die elkaar leren kennen tijdens een waanzinnige nacht vol dromen en hopeloze romantiek. Het draait allemaal om een jonge dj, Ethan, die op het nippertje wordt uitgenodigd om ook op te treden, nadat zijn mixen een paar dagen voor het festival viraal gingen. Dit is zijn grote kans… als hij er tenminste heelhuids kan geraken.

Leeswaarschuwing: In de volgende tekst staat hoe het verhaal verloopt.

Samenvatting:
Ethan wil bekend worden als DJ en samen met zijn manager werkt hij daar hard aan. Zijn laatste nummer is enorm populair op YouTube en hij vindt dat helemaal te gek. Zijn manager, die ondertussen ook nog een andere baan heeft, heeft een optreden geregeld bij een groot festival. XOXO. Maar omdat zijn manager nog wat moet doen gaat Ethan alvast vooruit. Hij is super onzeker en het zit hem niet mee, bus krijgt pech, geen toegang tot het park en geen toegang tot de backstageruimte. Maar het komt allemaal goed. Maar waar blijft zijn manager?

Krystal gaat samen met haar vriendinnen naar XOXO. Haar vriendinnen zijn helemaal enthousiast over een bepaalde DJ-er, maar Krystal is vooral benieuwd naar de jongen waar ze nou al een maand mee aan het sms’en is. Ze wil hem graag ontmoeten, maar haar vriendinnen nemen haar mee naar de Vipruimte. Iets waar ze eigenlijk helemaal geen zin in heeft. Langzaamaan heeft ze door dat haar vriendinnen alleen maar willen zuipen en bij die DJ hangen totdat hij op mag. Krystal besluit om zelf op zoek te gaan naar haar soulmate zoals ze hem noemt.

Shannie en haar vriendje willen samen nog naar een festival voordat Shannie op het vliegtuig stapt naar New York voor een nieuwe baan. Ze zitten in dezelfde bus als Ethan en als hij niet naar binnen kan biedt Ray zijn kaartje aan hem aan. Ze denken even in de rij te moeten staan voor een nieuwe. Maar dan krijgen ze te horen dat er geen kaarten meer zijn. Shannie wil alles op alles zetten om als nog binnen te komen. Maar Ray denkt daar anders over. Toch gaat hij in Shannie’s plan mee. Zullen ze Ethan zien optreden of is alle moeite voor niets?

Mijn mening:
Dit is niet mijn film. Ik heb hem echt gekeken vanwege het Project. Maar anders had ik hem al binnen een paar minuten afgezet. Ik heb helemaal niets met films die eigenlijk net tegen het randje van fout aanzitten. Daarnaast zijn er veel bewegende beelden tegelijk, flikker lichten en dat soort dingen. Ik werd helemaal gek en had er nog geen half uur opzitten. Daarnaast miste ik een hoop diepgang. Maar heel even werd er een gesprek gevoerd door sommige, maar over het algemeen switchte ze zo snel van de ene persoon naar de ander dat het vervelend was.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter