Film: Verschrikkelijke ikke 2

geplaatst in: Recensies | 0
Bron: www.bol.com

Gru heeft het leven als superschurk achter zich gelaten om Margo, Edith en Agnes op te voeden. Nu ze geen boosaardige plannen meer hoeven uit te voeren hebben Gru, Dr. Nefario en de minions veel vrije tijd.

Net als Gru begint te wennen aan zijn rol als huisvader, wordt hij benaderd door een super-geheime organisatie die wereldwijd schurken opspoort. Het is nu aan Gru en zijn nieuwe partner Lucy Wilde om uit te zoeken wie er verantwoordelijk is voor een bijzonder slechte misdaad. Wie kan beter een boef opsporen dan Gru, die zelf kort geleden nog de grootste schurk van de wereld was?

Samenvatting:
Gru krijgt het aanbod om te helpen bij het opsporen van een slechte schurk. Maar Gru heeft besloten dat hij voor de meisjes wilt zorgen en heeft zelfs het schurken leven voor hen opgegeven. Daarom weigert hij de baan en gaat terug naar de meisjes. Maar Dr. Nefario is het zat hij, hij wil geen jam meer maken, hij  wil het slechte pad weer op en besluit om zijn samenwerking met Gru stop te zetten. Hoewel Gru dat jammer vindt respecteert hij de keuze van Dr. Nefario en gaat alleen verder met de Minions.

Maar het zet hem wel aan het denken en hij besluit om toch in te gaan op de baan om de wereld te redden. Daarom opent hij in het winkelcentrum een cupcake-winkel, zo kan hij vermomd aan de slag. Samen met zijn partner. Ze proberen alle mensen in het winkelcentrum te observeren om er achter te komen wie de schurk kan zijn. Gru verdenkt iemand en samen met zijn partner onderzoekt hij of deze persoon de schurk is die ze zoeken. Maar deze persoon heeft hen door en probeert hen dwars te bomen.

Ondertussen verdwijnen alle Minions en Gru heeft geen idee waarheen. Als hij op een dag niet meer nodig omdat de schurk te pakken weet Gru dat ze de verkeerde hebben. Zijn partner daar in tegen is onderweg naar Australië om daar een andere klus te doen. Gru gaat verder op onderzoek en zijn gevoel laat hem niet in de steek. Maar lukt het hem om zonder partner en zonder Minions de schurk aan te pakken en zijn Minions terug te krijgen? Of verliest hij alles wat hij had en kan hij wel inpakken?

Mijn mening:
Ik vind Verschrikkelijke Ikke zo’n leuke film. Ik heb een paar maanden geleden voor het eerst het eerste deel gezien en ik moet zeggen dat ik hem wel kan waarderen. Meestal houd ik niet zo van dat soort films, maar omdat er best wel wat humor in voorkomt vind ik hem wel leuk. Daarnaast is het gewoon heel gaaf om te zien hoe Gru van een slechterik in een lieve huisvader veranderd is. Ik vind het in ieder geval een goede film die laat zien dat er meer in de wereld is dan goed en kwaad, maar wel op een leuke manier!

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter