Film: Our lovers

geplaatst in: Recensies | 0
Bron: www.google.nl

De liefde is nog niet royaal geweest voor hem, totdat hij een vrouw ontmoet in de boekhandel. Enkel daar beginnen ze een relatie, zonder iets van elkaar af te weten. 

Leeswaarschuwing: In de volgende tekst staat hoe het verhaal verloopt.

Samenvatting
Carlos gaat naar de boekenwinkel waar hij zag dat de nieuwe vriend van zijn ex het uit maakte met diens vriendin. Hij wil gewoon even wat drinken als er een vrouw bij hem komt zitten. Ze wil zich niet voorstellen aan hem en ze verbied hem om verliefd op haar te worden. Ze wil gewoon een gezellige tijd hebben waarin ze elkaar iets beter leren kennen, maar niet te goed. Carlos besluit akkoord te gaan en ze praten wat af. Maar komen niet de dicht bij elkaar. Ze hebben het niet echt over koetjes en kalfjes, maar heel serieus is het gesprek ook niet te noemen.

Een week later ontmoeten ze elkaar weer Carlos bekend dat hij weet dat haar ex het net met haar uitgemaakt heeft. Ze is woedend, maar ze besluiten om verder te praten. Ze hebben het heel gezellig en kletsen wat af. Door die bekentenis besluiten ze wat dieper op alles in te gaan. Ze praten over het leven, hun liefdesleven en wat ze willen. Als ze bij elkaar zijn dan doen ze eigenlijk niets anders dan praten. Ze komen een hele boel te weten. Maar wat ze niet weet is dat haar ex het met zijn ex doet. Hij moet het haar vertellen. Ze vraagt zich af waarom nu pas.

Ze zijn boos en verdrietig. Als ze besluiten nog heel even wat te gaan drinken op de plek waar ze elkaar ontmoet hebben dan komen ze daar hun exen tegen. Ze praten en er worden verwijten gemaakt. Maar wat gaan ze doen? Gaan ze terug naar hun ex of blijven ze bij hun keuze? Het is een moeilijke beslissing, zeker voor Carlos, maar ze komen er uit en denken te doen wat goed voor hen en voor de ander is. Maar doen ze er slim aan en kunnen ze nog wel terug naar hun ex? Zeker als Carlos achter een andere waarheid komt waar hij nog niets van af wist.

Mijn mening:
In het begin ergerde ik me wel aan het feit dat er Spaans gesproken werd. Ik ben zo gewend het gewoon te kunnen volgen zonder de ondertiteling te moeten volgen. Maar dat verdween al snel. Het is een heerlijke humoristische film. Het seksuele wordt niet geschuwd, maar het is niet storend. De hoofdrolspelers zijn vooral aan het woord, ze hebben het over van alles en nog wat en toch komt het elke keer terug bij hun exen. De film kent is daardoor nogal op een onderwerp gericht en laat niet echt zien hoe de hoofdrolspelers nou echt zijn en wat ze doen, behalve praten over hun exen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter