Film: Just Wright

geplaatst in: Recensies | 0
Bron: www.bol.com

Leslie Wright is een vriendelijke fysiotherapeute die de fantastische opdracht krijgt om te werken met de geblesseerde NBA superster Scott McKnight. Vol enthousiasme begint ze aan de zware taak om hem weer in vorm te krijgen voor het nieuwe basketbal seizoen. Scott valt als een blok voor haar verleidelijke vriendin Morgan, terwijl Leslie hem langzamerhand ook wel erg leuk begint te vinden…

Leeswaarschuwing: In de volgende tekst staat hoe het verhaal verloopt.

Samenvatting:
Leslie is 35 en vrijgezel. Ze werkt als fysiotherapeut in een revalidatiecentrum. Ze is grootte fan van de Nets een basketbalteam. Samen met haar peetzus Morgan gaat ze naar de wedstrijden. Morgan wil niets liever dan een vrouw van een basketballer zijn en doet daar heel veel moeite voor. Na een wedstrijd staat Leslie te tanken als ze sterspeler Scott het tankstation op ziet komen. Hij heeft moeite met zijn tank vinden en Leslie helpt hem. Als dank mag ze naar zijn party komen die zaterdag, Ze besluit samen met Morgan te gaan. Die als een blok valt voor Scott en Scott voor haar.

Als Scott tijdens een wedstrijd valt blijkt dat hij een blessure opgelopen heeft. Hij heeft dringend fysiotherapie nodig en Morgan oppert dat Leslie wel een goede kan zijn voor hem. Omdat het een tijdelijke fulltime baan is trekt Leslie bij hem in en neemt verlof van haar baan bij het revalidatiecentrum. Ze probeert Scott te helpen om hem weer zo snel mogelijk op het veld te krijgen, want dat is wat hij wel basketballen. Het feit dat het onzeker is of zijn contract wel verlengd wordt is een extra motivatie om zo snel mogelijk weer mee te doen. Leslie en hij brengen een hoop tijd door samen en worden goede vrienden.

Het lukt om Scott op tijd weer op het veld te krijgen. Doordat het haar gelukt is willen een hele boel clubs haar hebben en bieden haar een baan aan. Maar wat wil Leslie? Welke ambitie heeft ze? Wil ze dat wel bij haar geliefde club doen en Scott en Morgan met regelmaat tegen het lijf lopen? Of doet ze het liever bij een andere club? Wat kiest ze? Hoe gaat het verder op het gebied van de liefde? Zal ze voor eens en altijd vrijgezel zijn of vindt ze haar soulmate? Zal ze nu voor zichzelf kiezen en niet iedereen om haar heen gelukkig houden met de keuzes die ze altijd maakt?

Mijn mening:
Eigenlijk wist ik al voordat ik de film ging kijken hoe het zo eindigen. De weg er naar toe was onbekend, maar het einde niet. Dat vond ik wel jammer. Maar de film bevat leuke momenten, momenten van herkenning en dat maakte het de moeite waard om toch de film te kijken. De film zorgt ook wel voor een goodfeeling en dat vind ik ook wel fijn. Er kwam weinig drama aan te pas en dat was voor een keertje ook wel lekker. Toch zou ik het fijn gevonden hebben als het wat duidelijker was geweest wat Morgan en Leslie nou van elkaar zijn. Zelfs in de film spreken ze elkaar wel eens tegen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter