Boek: Bij toverslag verliefd – Sherryl Woods

geplaatst in: Recensies | 0
Bron: www.bol.com

Laat Melanie en Maggie maar kletsen. Het is al heel wat dat zij, succesvol advocate en workaholic Ashley DAngelo, erin heeft toegestemd een aantal weken door te brengen in Rose Cottage; dan hoeven haar vervelende zussen vervolgens echt geen flauwe toespelingen te gaan maken over Josh en haar. Hij is niet meer dan een aardige vent die haar wat afleiding biedt in een lastige periode in haar leven. Bovendien is hij allesbehalve haar type met zijn versleten spijkerbroek, sjofele T-shirt en afgetrapte bootschoenen. Maar dan blijkt dat hij al die tijd iets voor haar heeft achtergehouden, en dat verandert de zaak…

Samenvatting:
Haar zussen dwingen Ashley om rust te nemen. Van hun moet ze naar Rose Cottage komen om even tot rust te komen. Ashley zit er helemaal niet op te wachten, laat staan dat ze zin heeft in de bemoeienissen van haar zussen. Ze is onderweg naar haar zussen als ze tegen een auto op botst. Daardoor ontmoet ze Josh. Ze komen er beide goed vanaf en Ashley gaat op weg naar haar zussen. Als ze Josh later weer tegenkomt is Ashley op het meer, ze is haar pedel kwijt en drijft met haar kano op het meer. Josh is haar redder in nood en bezorgt haar een onbezorgde dag, even ontspannen en niets doen.

Er ontstaat een ritme tussen Josh en Ashley. Ondanks dat ze beide hierheen gevlucht zijn na een moeilijke periode in hun leven praten ze er niet echt over.  Ze willen gewoon plezier hebben en ontspannen. Maar op een gegeven moment beginnen de zussen van Ashley zich er mee te bemoeien. Die denken dat Josh en Ashley iets samen hebben, terwijl dat volgens Ashley helemaal niet waar is. Want hoe kan ze nou op zo’n rustige, ontspannen, anders geklede man vallen? Die zo anders is dan haar exen? Haar zussen zien spoken en dat maakt ze hen elke keer weer duidelijk, maar ze houden niet op.

Ashley en Josh proberen te genieten en ondertussen hun puinzooi op te ruimen. Maar dan blijkt dat er nog meer puinzooi ontstaat. Josh heeft iets geheim gehouden voor Ashley. Hoe kan Ashley nou nog bevriend met hem blijven? Is ze wel in staat om überhaupt in Rose Cottage te blijven of springt ze op en vertrekt ze richting Boston? Ashley is in de war en ze weet niet wat ze moet doen. Gaat dit nog wel goed komen tussen haar en Josh en wil ze dat überhaupt wel? Het leven van Josh en Ashley staat op zijn kop en dat hadden ze niet verwacht. En dan hebben ze ook nog eens de zussen die zich er mee bemoeien.

Mijn mening:
Het blijkt het derde boek in de serie de zussen van Rose Cottage te zijn. Ik heb de eerste twee niet gelezen. Hoewel tijdens het verhaal er af en toe vraagtekens ontstaan is het niet storend om in het derde deel te beginnen. Het zijn vier zelfstandige verhalen. Wat ik begrijp gaan alle boeken van deze serie over liefde in Rose Cottage. Iets waar ik wel van houd. Ook al zijn er momenten dat ik het liefst in het boek wou kruipen en de zussen een schop onder hun kont wou geven, waar bemoeien ze zich mee? Laat iedereen lekker zelf de liefde van hun leven vinden zonder dat ze hulp van hun zussen krijgen…

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter