My life in pictures – week 8 – 2016

geplaatst in: My life in pictures | 0

Een week waarin weer heel veel aandacht naar mijn blog gegaan is. Maar ook een week waarin ik heel veel bezig geweest ben met mijn observatie. Ik kan mijn gedachten niet stil zetten en daar baal ik behoorlijk van. Want ik wil mijn to do list afmaken, maar daar heb ik wel mijn concentratie voor nodig en op het moment lijkt mijn hele leven wel te draaien om de observatie of om mijn blog. Terwijl ik ook nog een studie heb waar de nodige aandacht naar toe moet gaan.

Zondag 21 februari 2016

Ik had vandaag hetzelfde dilemma als gisteren. Ga ik verder met mijn blog, studie of doe ik toch maar ik zin in heb. Ik wou heel graag verder met mijn blog, maar ik begin het ook te zien als een verplichting, want het is bijna 01 maart en het is echt nog lang niet af. Ik moet van mezelf ook nog een hoop doen aan mijn studie voordat ik opgenomen wordt, dus er was vandaag af en toe oorlog in mijn hoofd en ik hoop dat ik daartussen de balans aardig gevonden heb.

Maandag 22 februari 2016

Vandaag besloot ik om even weinig aandacht aan mijn blog te besteden. Ik moest van mezelf even wat meer aandacht aan mijn studie besteden en hoewel ik dat in eerste instantie helemaal niet zo zag zitten, had ik toen ik stopte toch zeven bladzijden volgeschreven. Ik was dan ook trots op mezelf wat ik bereikt had. Natuurlijk ben ik daarna verder gegaan met mijn blog. Niet alleen bezig geweest met alle berichten goed zetten zodat de lay-out beter tot zijn recht komt, ook heb ik even wat geschreven. Dat is er de afgelopen dagen ook best wel bij ingeschoten en dat merkte ik vandaag. Mijn vingers jeukte om te schrijven.

Dinsdag 23 februari 2016

Ik ging met mijn moeder winkelen. Er moesten nog wat truien en andere spullen komen voor mijn opname. Tijdens het winkelen belde iemand van de kliniek naar aanleiding van een vraag van mij. Want ik wou taxivergoeding hebben voor de aankomende weken zodat mijn ouders niet de hele tijd heen en weer hoefde te rijden. Maar daarvoor moesten zij een formulier invullen. We hebben afgesproken dat ik dat formulier zou doormailen. Maar eerst verder winkelen en deze leuke truien scoren. Ook zijn we nog even langs de bouwmarkt gereden en hebben we daar een andere douchestoel gekocht met rugleuning. De rest van de dag heb ik vooral veel aandacht besteed aan mijn blog, want voor studeren had ik geen energie.

Woensdag 24 februari 2016

Een rustige woensdag. Waarin ik eerst met mijn ouders naar de markt ben geweest. Daarna heb ik mijn aandacht proberen te verdelen tussen studeren, bloggen en verder werken aan mijn blog zodat deze op 01 maart weer online kan komen. Ik vond het niet de makkelijkste klus, want ik zie echt in dat het heel moeilijk word om mijn to do list af te krijgen voordat ik opgenomen ga worden. Daarnaast merk ik gewoon dat ik behoorlijk zenuwachtig begin te worden en dat het allemaal heel dichtbij gaat komen. Ik probeer mezelf dan ook heel erg af te leiden.

Donderdag 25 februari 2016

Nog maar een week en ik begin het toch wel een beetje te merken. Ik weet niet zo goed wat ik met mezelf aan moet en ik weet ook niet hoe ik mezelf bezig moet houden. Ik probeer me op mijn studie te richten, maar ik ben veels te snel afgeleid. Dan ben ik weer bezig met mijn blog en hoewel dat wel iets beter gaat, is het nog steeds niet geweldig. Ik ben dus vooral veel in gedachten. Want ik wil aan de ene kant weten hoe het gaat zijn, aan de andere kant wil ik er helemaal niets van weten.

Vrijdag 26 februari 2016

Ik ben met mij moeder boodschappen gaan doen. Daarna heb ik geprobeerd om te studeren. Maar heel ver ben ik niet gekomen. Ik ben wel druk bezig geweest met mijn blog en hoewel ook dat niet helemaal liep zoals ik gehoopt had ben ik daar wel weer een stuk verder mee gekomen. Ik krijg het absoluut niet meer af voordat ik hem op 01 maart weer online gooi, maar een groot deel is zeker weten gedaan. Ik kan helaas ook niet zeggen dat er een hele boel van mijn to do list gedaan is, jammer maar helaas.

Zaterdag 27 februari 2016

Ook vandaag merkte ik met regelmaat de onrust. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen. Mijn blog bood mij wel afleiding, maar niet genoeg om mijn gedachten helemaal stil te zetten. Ik baalde er ook gewoon van dat ik weer eens veels te veel hooi op mijn vork genomen had en daardoor mijn blog niet helemaal naar mijn zin kon krijgen voordat het 01 maart is. Ik moet op het moment echt kiezen tussen schrijven en de lay-out en ik had mezelf beloofd dat alles van februari online zou staan op het moment dat mijn blog online zou komen.

Facebook | Instagram | Twitter

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter