My life in pictures – week 7 – 2016

geplaatst in: My life in pictures | 0

Ik heb deze week echt heel veel aandacht aan mijn blog besteed. Ik vond het heerlijk om alles uit te zoeken en ideeën uit te werken. Sommige ideeën waren nog niet opgeschreven of het volgende idee zat alweer in mijn hoofd. Toch moest ik ook nog aan de studie, maar ik merk dat ik daar niet zo heel veel zin meer in heb. Ook moest ik af en toe naar buiten, want anders zou ik niets anders meer gezien hebben dan mijn beeldscherm. En dan kwam er dinsdag ook nog eens een Ipad binnen.

Zondag 14 februari 2016

Vandaag was een rustig dagje. Ik besloot om eens te bekijken wat ik nou precies met mijn blog wou gaan doen. Ik ben namelijk al een tijdje niet helemaal meer tevreden over mijn lay-out en misschien wil ik deze eens gaan aanpassen. Ik besloot om eens te kijken welk thema mij dan wel aanspreekt en of ik dat kan uitgaan werken. Ik heb dan ook het grootste gedeelte van de dag daar aan besteed.

Maandag 15 februari 2016

Ik moest vandaag best vroeg op, want ik moest naar de MDL-arts. Hij wist niet zo goed wat hij met het verhaal aan moest. Hij vond het namelijk niet echt passen bij een darmziekte, waardoor hij eigenlijk niet heel veel onderzoek wou gaan doen meteen. Maar hij wou wel even kijken naar mijn schildklier waardoor ik toch maar even bloed moest laten prikken en daar waren ze op de prikkamer heel erg blij mee. Want ik ben niet zo heel makkelijk te prikken blijkt. Eenmaal thuis ben ik verder gaan bouwen aan mijn blog. Ik heb besloten welk thema ik wil en ik ben nu bezig met alles in orde maken.

Dinsdag 16 februari 2016

Vandaag kwam mijn Ipad binnen. Maar ik had niet heel veel zin om er wat mee te doen. Eigenlijk alleen maar tussen het knutselen aan mijn blog door. Ik vind het allemaal zo ontzettend leuk om te doen en als het ene idee nog niet uitgewerkt is dan schiet het tweede idee al door mijn hoofd en dat vind ik heerlijk (al zou ik het wel wat beter moeten opschrijven). Ik ben dan ook eigenlijk de hele dag bezig met mijn blog en kom alleen achter mijn computer vandaan als ik moet eten, drinken of naar het toilet moet

Woensdag 17 februari 2016

Ook vandaag ben ik weer heel druk bezig geweest met mijn blog. Ideeën uitwerken en idee bedenken. Ik ben even het huis uit geweest om mee te gaan naar de markt, maar verder heb ik vooral veel mijn beeldscherm gezien. Ik vind het echt heerlijk om met mijn blog bezig te zijn. Dat ik ondertussen ook een Ipad binnen kregen heb ben ik eigenlijk alweer vergeten. Mijn blog is gewoon veel leuker dan andere dingen op het moment. Ook kwamen ze vandaag mijn rolstoel maken. Deze was kapot meegegaan op vakantie en deze moest nog gemaakt worden. Sammie vond het wel leuk om er even in te gaan zitten. Maar hij moest niet gaan rijden.

Donderdag 18 februari 2016

Vandaag heb ik het grootste gedeelte van de dag aan mijn blog gewerkt. Ik vind het echt heel leuk om te doen. Ben ik daar niet mee bezig dan ben ik echt even moe en probeer ik wat te ontspannen door een computerspelletje te spelen. Maar over het algemeen ben ik met mijn blog bezig. Er moet echt een hele boel gebeuren wil ik mijn blog op 01 maart weer online kunnen zetten. Ik werk zo hard als ik kan, maar elke keer bedenk ik me weer nieuwe dingen ik ook nog even voor 01 maart gedaan wil hebben.

Vrijdag 19 februari 2016

Even knuffelen met mijn vriendje. De honden zijn er niet, dus deze kans moet ik pakken. Tussen de aandacht door die ik aan mijn blog besteed, besteed ik toch ook nog wat aandacht aan mijn studie. Het heeft deze week een beetje stil gelegen omdat ik het veel leuker vond om met mijn blog bezig te zijn, daarnaast weet ik niet zo goed wat ik met mijn studie wil doen.

Zaterdag 20 februari 2016

Weer heel veel aandacht besteed aan mijn blog. Maar ik begin het wel te merken. Ik zie soms door het bomen het bos niet meer en ik merk dat mijn to do list nou niet echt korter wordt. Ik wil zoveel doen voordat ik opgenomen word, maar het is echt veels te veel. Ik moet even wat gas terug nemen en proberen om meerdere taken af te krijgen en niet alleen maar de aandacht aan mijn blog besteden. Er is meer op de wereld.

Facebook | Instagram | Twitter

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter