My life in pictures – week 52 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Deze week komen de foto’s later. Ik heb op het moment geen beschikking over mijn computer waardoor ik de foto’s niet kan uploaden. Daar heb ik niet zo heel goed over nagedacht toen ik op vakantie ging. Het is alweer de laatste week van 2017, vanavond luide we het nieuwe jaar in. Vanaf volgend jaar komen de My life in pictures op maandag. Dit om mezelf meer tijd te gunnen om deze blogs in elkaar te zetten, ik merk dat het mij heel veel energie kost om het op zaterdag vlug vlug in elkaar te moeten zetten. Dat wil ik anders gaan doen. Dus vandaar een dag later. 

Zondag 24 december 2017

Hoewel er nog genoeg blogs geschreven moesten worden had ik daar helemaal geen behoeften aan. Toch wou ik wel de blog voor de volgende dag schrijven, want weer een achterstand opbouwen is niet wat ik wil. Ik besloot de andere blogs met rust te laten en te accepteren dat ik er geen zin in had. Ik ben wel een to-do-list gaan maken met wat er allemaal nog moest gebeuren tot aan de vakantie en toen kwam ik er achter dat het toch wel onrealistisch was. Ik ben gaan kijken of ik de eerste foto’s voor het Day Zero Project 2018 kon bewerken, maar ik kwam er ook achter dat ik er een hoop miste. Mijn to-do-list groeide alleen maar en dat zorgde ervoor dat ik geen motivatie kon vinden. Uiteindelijk heb ik de blog voor de volgende dag geschreven en ben ik gaan lunchen. Na de lunch vond ik het allemaal heel even best en ben ik televisie gaan kijken, daarna was het de bedoeling om verder te gaan met mijn blog maar daar had ik geen zin meer in. Ik heb spelletjes gespeeld tot aan het avondeten. Ook ben ik verder gegaan in mijn Bullet Journal. Die avond ben ik daar eigenlijk alleen maar mee bezig geweest, ik vond het prima.

Maandag 25 december 2017

Eerste Kerstdag. Ik had bij het opstaan al last van mijn rug, maar gooide er een paar pijnstillers in en vond het wel best. Ik besloot om nog wat blogs te gaan schrijven, want er was vandaag toch niet veel meer te doen dan bloggen en televisie kijken. Ik zat uiteindelijk vrij veel achter de computer om de laatste blogs te schrijven en ondertussen ook de afbeeldingen voor het Day Zero Project 2018 te maken. Ik merkte dat ik na de lunch niet zo heel goed meer kon opstarten, daar heb ik aan toegegeven en ik ben televisie gaan kijken. Vlak voor het avondeten werd de rugpijn alleen maar erger en erger, maar omdat we gingen gourmetten wou ik de sfeer niet verpesten. Na het gourmetten ging het niet meer en lag ik op bed te huilen van de pijn. Toen ik beneden kwam liepen de tranen nog steeds over mijn gezicht. Mijn vader vond dat ik de huisartsenpost moest bellen. Deze vonden dat ik maar even langs moest komen. Dus om acht uur ’s avonds zat ik op de huisartsenpost. De ontsteking was terug en de arts dacht zelfs aan reuma. Dat was een klap, maar hij kon niets doen, dat moet mijn eigen huisarts oppakken. Dus na de sterke pijnstilling opgehaald te hebben bij de apotheek kon ik naar huis en daarna naar bed. Eenmaal thuis vond ik deze tekening op mijn bureau, mijn zus had zich zorgen gemaakt om mij.

Dinsdag 26 december 2017

Ik merkte dat ik in de knoop zat. Wat nou als het reuma is? Ik kon alleen niet lang nadenken want de medicijnen zorgde ervoor dat ik behoorlijk suf en duf was. Ik moest mijn tas inpakken voor de vakantie maar ik nam te veel sokken mee en van andere dingen te weinig. Ik kon niet meer denken en merkte dat ik het niet meer op een rijtje had allemaal. Ik ben er uiteindelijk met behulp van ma uitgekomen maar de ochtend was al wel voor een groot gedeelte voorbij. Ik probeerde wat te doen in mijn Bullet Journal en heb wat spelletjes proberen te spelen maar daar was ik niet snel genoeg voor. Na de lunch ben ik dan ook op bed gaan hangen met de televisie aan. Ik vond het allemaal veels te inspannend en was blij dat we vandaag niet teveel aan Kerst deden. Ik heb af en toe geprobeerd om een spelletje te doen op mijn computer, maar dat was echt geen succes. Ik heb mezelf door de dag heen gekregen, maar ik weet niet echt meer hoe.

Woensdag 27 december 2017

Het was tijd om op vakantie te gaan. Maar daarvoor moesten mijn moeder en ik eerst nog tanken en de laatste dingen bij de supermarkt halen. Ik was echter doodziek, ik was misselijk en voelde me beroerd. Ik heb mijn tas verder ingepakt en ben daarna beneden op de bank gaan hangen. Ik vond het allemaal best. De rest heeft er voor gezorgd dat we konden gaan rijden na de lunch. Ik ben alleen maar in de auto gestapt. Eenmaal daar aangekomen heb ik mijn cavia in zijn kooi gezet, wat spullen uitgepakt en daarna ben ik in relaxmodes gegaan. Ik was moe en heb de rest van de dag alleen mijn laptop nog aangeraakt. (In januari komt er een uitgebreidere versie van mijn dag).

Donderdag 28 december 2017

De tweede vakantiedag. Ik voelde me een stuk beter na een goede nacht slapen. ‘S ochtends zijn mijn zus, moeder en ik even naar de kampwinkel geweest voor wat boodschappen en de rest van de ochtend hebben we rustig aan gedaan. De monteur kwam nog om een handleiding van de oven te brengen en daarna zijn we in de auto gestapt om ergens te gaan eten. Eenmaal terug hebben we wat gedronken en daarna ben ik verder gegaan met mijn blog. Ik heb die dag twee blogs geschreven. De rest van de middag heb ik gedaan waar ik behoeften aan had. Dat was bloggen, spelletje spelen of kleuren. Zo heb ik ook de avond doorgebracht. (In januari komt er een uitgebreidere versie van mijn dag).

Vrijdag 29 december 2017

De derde vakantiedag. Mijn moeder en ik zijn boodschappen gaan doen na het ontbijt en daarna ben ik met mijn laptop op de bank gekropen. Ik ben tot aan de lunch bezig geweest met mijn blog. Na de lunch besloot ik om verder te gaan kleuren en dat heb ik dan ook een groot deel van de middag gedaan. Ik heb het alleen onderbroken om te gaan douchen, wat overigens geen succes was omdat het water bijna in mijn slaapkamer stond. Toen ik daarna uit het raam keek bleek het te zijn gaan sneeuwen. We zouden die avond bij het pannenkoekenhuis gaan eten, maar besloten dat uit te stellen omdat we het niet verantwoord vonden om de weg op te gaan. We hebben dus iets anders gegeten. Ik ben na het avondeten weer verder gegaan met kleuren en heb me daar voor een groot deel mee vermaakt. Ik ben op een gegeven moment gestopt en heb toen nog even televisie gekeken voordat ik ben gaan slapen. (In januari komt er een uitgebreidere versie van mijn dag).

Zaterdag 30 december 2017

Er moesten appelflappen en oliebollen gehaald worden. Eenmaal terug in het vakantiehuisje wou ik de laatste blogs online gaan zetten van 2017. Dat lukte niet voor de lunch en na de lunch trekken we onze schoenen en jas aan en stappen we in de auto om een ijsje te gaan eten en met de honden te gaan wandelen. Ik kom helemaal smerig terug. Ik ga nog even verder met mijn blog om daarna alweer in de auto te stappen richting het pannenkoekenhuis. Helaas waren de pannenkoeken niet zo lekker als we gewend waren. Nadat we weer terug waren hebben we de televisie aangezet en de rest van de avond heb ik voor de televisie gehangen of ben ik nog even met mijn laptop bezig geweest. (In januari komt er een uitgebreidere versie van mijn dag).

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter