My life in pictures – week 51 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was een drukke week ondanks dat alle twee mijn fysioafspraken niet doorgingen. Er moesten boodschappen gedaan worden, telefoontje gepleegd worden en ik was ook super druk met mijn blog bezig. Onverwachts was mijn rolstoel ook nog een dag weg, maar toen hij terug was was ik heel erg blij. Eindelijk kan ik weer zelfstandig rijden. Verder heb ik geprobeerd om een beetje rustig aan te doen want ik merkte dat ik mezelf aan het voorbij lopen was en dat kan ik nog niet volhouden. Ik zat daardoor de laatste dagen onverwachts wat minder lekker in mijn vel dan gehoopt. 

Zondag 17 december 2017

Ik ben eigenlijk best veel bezig met mijn blog, maar meer achter de schermen. Ik zat al vroeg achter de computer omdat ik mijn blogplanning wou maken voor het aankomende jaar. Ik heb vaste onderwerpen en deze wou ik alvast erin zetten. Ook was ik aan het nadenken over een goed systeem voor mijn blogs uit het verleden, want hoewel ik er een hele boel online heb staan missen er ook nog een hele boel. Ik heb een hele boel systemen uitgeprobeerd en ik hoop nu een goed systeem gevonden te hebben, of ik het ook bij kan houden is een ander verhaal. Ik heb tussen dit door niet heel veel nuttigs gedaan, af en toe een spelletje en aan het einde van de dag ging de televisie aan. Daarna was het echt op, ik ben lekker gaan slapen.

Maandag 18 december 2017

Mijn fysioafspraak werd weer afgebeld. Ik vond het best. Dus mijn moeder en ik stapte in de auto richting de supermarkt, toen we daar klaar waren gingen we naar de tweede supermarkt. We waren al een heel groot deel van de ochtend bezig voordat we thuis waren. Ik was ondertussen gesloopt en was dan ook blij toen ik zat. Er moest nog een telefoontje gepleegd worden en toen ik even naar het toilet ging ging mijn telefoon alweer. Morgen komt mijn Smartdrive terug. Ik heb geprobeerd om nog even te bloggen. Dat werd best wel lastig voor de lunch, dus ben ik eerst gaan lunchen. Tijdens de lunch werd ik gebeld of ze vandaag al mijn Smartdrive terug mochten brengen, prima. Ik ben tijdens het wachten met een boek op schoot gekropen. Helaas was het niet alleen afleveren zoals gedacht. Ze bleken hem helemaal uit elkaar gehaald te hebben, hij paste niet meer op mijn rolstoel. Na een tijdje etteren besloten we dat hij mee moest naar de werkplaats, ik zou hem morgen terugkrijgen. Prima. Toen kon ik pas echt gaan bloggen. Ik merkte alleen dat ik best moe was en dat ik al snel er weer helemaal klaar mee was. Ik ben even op bed gaan hangen met de televisie aan. Na het avondeten heb ik niets nuttigs meer gedaan. Ik wou op tijd gaan slapen, maar er kwam een leuk programma op televisie en toen was ik verloren.

Dinsdag 19 december 2017

Mijn moeder was al vroeg weg en mijn vader lag nog op bed toen mijn telefoon rond kwart over acht ging. Ze wouden mijn rolstoel met Smartdrive terug komen brengen, prima. Ik ben naar beneden gelopen zodat ik hem op kon wachten. Mijn vader was net zijn bed uit toen mijn rolstoel kwam. Ik ben daarna nog een hele tijd beneden gebleven want ik had verwacht dat mijn moeder zo thuis zou komen, dat gebeurde pas toen mijn vader en ik rond elven aan de koffie zaten. Ik heb die ochtend voor mijn gevoel niets nuttigs gedaan. Iets wat absoluut niet waar is, maar zo voelde het wel. Uiteindelijk ben ik voor het middageten nog even naar boven geweest. Na het middageten ben ik even blijven hangen beneden met een boek om vervolgens honderd keer te proberen om toch eens te gaan bloggen maar niet echt te beginnen. Ik had gewoon zin in andere dingen zoals computerspelletjes, televisie kijken en daar heb ik aan toe gegeven.

Woensdag 20 december 2017

Mijn moeder gaf al tijdens het ontbijt aan dat ik niet hoefde op te schieten omdat pa pas laat zijn bed uit zou komen. Ik ben daarom na het aankleden verder gegaan met een blogbericht dat die dag online moest komen. Nadat dat af was was mijn vader zijn bed uit en bespraken we hoe we het gingen doen, ma en ik zouden naar de markt gaan en pa zou zijn eigen dingen gaan doen. Ma en ik zijn in de auto gestapt. Het was enorm druk in het centrum en we hebben bij meerdere winkels lang moeten wachten. We reden pas na half twaalf naar huis. Eenmaal thuis was het bijna etenstijd maar ik ben toch nog heel even naar boven gegaan. Na de lunch ben ik gaan bloggen. Ik was net lekker bezig toen mijn telefoon ging. Mijn fysioafspraak van de volgende dag zou niet doorgaan. We konden een nieuwe afspraak plannen voor volgende week. Dan kan ik niet en ik moet ondertussen zoveel behandelingen zelf gaan betalen dat ik besloten heb om te stoppen, dit kan ik financieel niet ophoesten en dan gebruik ik mijn behandelingen liever voor als het echt nodig is. Daarna was ik van slag en kon ik mijn draai niet helemaal meer vinden. Ik kon pas uren later weer verder met mijn blog. Ondertussen was het etenstijd en was die nog niet af. Na het eten heb ik mezelf verplicht en daarna ben ik gaan doen waar ik zin in had, televisie kijken onder andere.

Donderdag 21 december 2017

Omdat mijn fysio niet doorging was ik onverwachts de hele dag thuis. Mijn moeder moest naar de huisarts dus ik was ook nog even alleen thuis met de honden. Ik ben een tijdje boven gebleven maar de honden werden gek dus ik ben maar beneden gaan zitten. Tegen de tijd dat mijn moeder thuis was had ik mijn social media gecontroleerd. Toen ik op het punt stond om naar boven te gaan bleek mijn zus gemaild te hebben met de vraag of zij vandaag al naar huis mocht komen. Ik reageerde heel heftig en heb daar echt met mijn moeder ruzie om gehad. Gelukkig hebben we dat uit kunnen praten en de rest van de dag werd nog best gezellig samen. Ik heb veel aandacht aan mijn blog besteed en dat was geen overbodige luxe. Tussendoor heb ik even en toe een computerspelletje gespeeld en ik ben zelfs op de WII geweest. Na het avondeten was het op, ik was de hele dag druk bezig geweest en nu was het klaar.

Vrijdag 22 december 2017

Na het ontbijt zijn mijn moeder en ik boodschappen gaan doen, daarna snel door naar mijn zus om haar op te halen en eenmaal thuis moest ik het een en ander doen voor mijn zus. Mijn hele ochtend was voorbij en ik had nog niets voor mezelf gedaan of voor mijn blog. Na de lunch ben ik aan de slag gegaan maar ik merkte dat ik er niet lekker in kwam. Ik was moe en er zat me van alles dwars. Uiteindelijk heb ik het opgegeven en ben ik eerst een programma terug gaan kijken. Daarna heb ik mezelf toch een schop onder mijn kont gegeven en ben ik gaan bloggen. Ondertussen was het alweer etenstijd. Na het avondeten wou ik in eerste instantie alleen maar lezen dus dat heb ik gedaan, maar daarna besefte ik me dat op deze manier mijn blog niet verder kwam, dus ik ben nog even gaan bloggen. Toen die af was was ik het zat en ben ik naar bed gegaan.

Zaterdag 23 december 2017

Mijn to-do-list liep over en raad eens het is niet afgekomen. Ik wist op een gegeven moment niet eens meer wat ik nou precies wou doen. Ik ben begonnen met een blog uit het verleden, nadat die online stond begon ik met goede moed aan deze blog en ik kwam er maar niet doorheen, mijn hand deed zeer. Ik ben honderd keer iets anders gaan doen, een spelletje, een boek lezen dat eigenlijk al in de bieb had moeten wezen, alle to-do-dingen onthouden en geappt met een vriendin. Op een gegeven moment heb ik maar een doelen lijstje gemaakt voor januari 2018. Ook moest Zwiebertje een schone kooi. Ik heb het grootste gedeelte zitten lezen in het boek en uiteindelijk was het tegen vijven toen ik besloot dat eerst deze blog verder afgeschreven moest zijn, maar helaas toen het etenstijd was was die nog niet af. Ik heb hem pas na het avondeten afgeschreven, eerder mocht ik van mezelf niet naar bed. Dat hielp en hij was zo af. Daarna was ik wel moe en ik ben niet te laat gaan slapen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter