My life in pictures – week 50 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Aan het begin van de week voelde ik me nog best wel beroerd en was ik blij dat mijn fysiotherapie niet door ging. Aan het einde van de week voelde ik me weer prima. Tussendoor was het een prima week, weinig gedaan buitenshuis maar toch ben ik wel actief geweest. Al zat ik dinsdagmiddag onverwachts op de huisartsenpraktijk met mijn moeder die een wond opgelopen had. Ik heb mijn blog proberen op te pakken en kreeg een onverwachte klus van mijn vader om de teksten van zijn website te schrijven. Ik heb mij deze week prima vermaakt en dat is ook wel zo prettig. 

Zondag 10 december 2017

Ik voelde me nog niet heel erg geweldig en was behoorlijk moe. Maar ik voelde me beter dan de dagen ervoor. Ik besloot dan ook te gaan bloggen. Ik zat daardoor al snel na het ontbijt achter mijn computer. Eerst een spelletje en daarna toch maar eens proberen om te bloggen. De blog voor de volgende dag was al snel geschreven. Maar daarna was het wel klaar. Ik had geen zin om echt iets te doen. Ik voelde me toch nog niet helemaal top en besloot om spelletjes te gaan spelen. In de loop van de ochtend begon het te sneeuwen en aan het begin van de middag zag ik niets meer door mijn zolderraam. Ik heb de hele middag spelletjes gespeeld op mijn computer of voor de televisie gehangen. Dat veranderde niet toen het avond werd. Ik was helemaal kapot en had nergens meer zin in. Ik ben op tijd gaan slapen.

Maandag 11 december 2017

Mijn vader had een afspraak op de huisartsenpraktijk. Omdat ik rond dezelfde tijd fysio had zou ik met hem meerijden, want het zit toch in hetzelfde gebouw. Maar tijdens het aankleden werd ik gebeld, mijn fysiotherapeut was ziek en de afspraak ging niet door. Ik vond het helemaal best en had opeens een onverwachte vrije dag. Ik ben achter mijn computer gaan zitten en besloot te gaan bloggen. Er moesten wat blogs afgeschreven worden zodat de blog van dinsdag online kon komen. Om de blog van dinsdag online te krijgen moest ik vijf leuke YouTube filmpjes hebben, maar eerlijk gezegd kijk ik amper leuke filmpjes. Ik heb de hele ochtend gezocht en was er aan het einde van de ochtend helemaal klaar mee. Zo niet mijn ding, maar wou de challenge wel afmaken. ‘S middags heb ik de laatste hand gelegd aan de blogs maar daarna was het op. Ik ben de rest van de middag op bed gaan hangen en heb af en toe geprobeerd om nog iets op mijn computer te doen zoals een spelletje. Maar heel veel nuttigs werd het niet meer. Ik ben die avond voor de televisie gaan hangen en vond het helemaal prima, op een gegeven moment ben ik mijn bed ingedoken.

Dinsdag 12 december 2017

Omdat er gisteren geen boodschappen gedaan waren moest dat vandaag, maar daarvoor moest ik eerst de huisarts bellen over mijn pijnstilling. Ik kreeg te horen dat ik tussen elf en twaalf even terug moest bellen. Eenmaal thuis was het al best wat later in de ochtend. Ik kwam niet echt lekker opgestart en ben voor de televisie gaan hangen. Maar dat was niet heel interessant. Ondertussen was het ook alweer tijd om de huisarts te bellen. Ik kon de extra pijnstilling ophalen bij de apotheek. Ik besloot dat niet vandaag te doen omdat er nog wat sneeuw lag, daarnaast was ik moe en had ik geen zin erin. Ik ben op bed gekropen met een boek en vond het allemaal wel even best. Ik wou dat ’s middags weer doen, maar opeens stond mijn moeder boven of ik even wou kijken naar iets. Ze bleek een wond opgelopen te hebben en dat betekende de huisarts bellen. Deze was echter nog niet bereikbaar, maar echt rustig zat ik niet meer. Rond twee uur kon ik mijn moeder door de sneeuw naar de huisarts brengen. Eenmaal thuis hebben we thee gedronken en daarna ben ik verder gaan lezen. Tegen het avondeten heb ik een hele tijd met een vriendin zitten kletsen en besloten om toch weer te gaan bullet-journalen maar wel in een nieuw boekje. Maar welke? Aan het einde van de avond was ik eruit, maar ik was moe en besloot om te gaan slapen. Morgen weer een dag.

Woensdag 13 december 2017

Ik twijfelde of ik wel mee moest naar de markt. Ik wou wel maar het weer werkte me tegen. Uiteindelijk ben ik wel gegaan en ben ik zelfs even langs de apotheek gegaan. Eenmaal thuis regende het heel hard en waren we blij dat we thuis waren. Ik ben op bed gaan hangen met een boek. Ik wou hem uithebben, maar dat wou niet helemaal lukken. Ik besloot eerst maar eens even achter de computer te kruipen. Maar dat duurde niet heel lang en ik zat al snel weer te lezen. Na de lunch ben ik verder gegaan in mijn boek. Het lukte mij die middag eindelijk om hem uit te lezen. Ik moest nog twee blogs schrijven, maar na eentje was het etenstijd en na het eten was ik te moe om de ander alsnog te schrijven. Ik besloot het te accepteren. Ik ben die avond vroeg gaan slapen.

Donderdag 14 december 2017

Ik moest mijn auto op tijd bij de garage hebben voor zijn APK. Daarna zou ik eigenlijk naar huis gaan omdat ik in de loop van de ochtend fysio had. Maar ik werd al weer vroeg gebeld, mijn therapeut was nog steeds ziek. Geen fysio. Ik besloot om dan mijn auto weg te brengen en daarna bij mijn vader in de auto te springen om mee te gaan naar Amsterdam. We hadden heel veel files onderweg en waren daardoor pas rond twaalf uur thuis. Na de lunch ging mijn telefoon, mijn auto was klaar. Mijn vader moest nog even tanken dus besloot mij af te zetten bij de garage. Eenmaal thuis was ik verrot. Ik wou wel wat doen maar had geen energie meer. Ik ben een spelletje gaan doen. Aan het einde van de middag kwam mijn vader boven met de vraag of ik de teksten voor zijn website wou schrijven. Ik besloot het te doen, tot aan het avondeten heb ik een opzet gemaakt. Na het avondeten heb ik de tijd voor mezelf genomen. Ik was het zat en ben voor de televisie gaan hangen.

Vrijdag 15 december 2017

Tijd voor boodschappen. Eenmaal thuis besefte we dat we de helft vergeten waren. Helaas pindakaas. Ik ben naar boven gegaan en hoewel ik wist dat de blog van vandaag nog niet online stond moest ik eerst verder met dat van mijn vader. Tegen het einde van de ochtend was dat af. Ik ben even wat voor mezelf gaan doen. Na het middageten ben ik op bed gekropen om televisie te kijken, maar halverwege het programma moest ik stoppen want me ouders wouden naar het dorp. Eenmaal thuis heb ik mijn moeder met het een en ander geholpen en daarna ben ik het programma af gaan kijken. Daarna had mijn moeder weer even hulp nodig en toen was het bijna etenstijd. Toch besloot ik nog heel even te proberen om de blog van zaterdag en de blog van vandaag af te schrijven. Dat ging best wel soepel, maar het was voor het avondeten niet helemaal af. Na het avondeten heb ik de laatste hand er aangelegd en daarna ben ik televisie gaan kijken. Ik was het zat en ben op tijd naar bed gegaan.

Zaterdag 16 december 2017

Ik zat en vroeg achter de computer. Ik wou deze blog online krijgen en dat koste best wel wat moeite. Ik was heel snel afgeleid en pas tegen het einde van de ochtend had ik alle dagen geschreven. Ik moest hem alleen nog van vorige week zondag online zien te krijgen. In de loop van de middag was ik met van alles en nog wat bezig voor mijn blog behalve met het schrijven van die blog. Ik wil alvast een nieuwe planning maken voor volgend jaar. Tussendoor heb ik mijn cavia een schone kooi gegeven. Aan het einde van de middag heb ik mezelf maar eens een schop onder mijn kont gegeven en ben ik toch even verder gegaan. Maar voor het avondeten kwam het niet meer af en na het avondeten begon ik weer aan iets anders. Pas rond acht uur daagde het me dat deze blog niet op tijd online zou komen als ik zo doorging. Ik besloot dat ik pas naar bed mocht als deze af was. Uiteindelijk was dat rond negen uur.

Wil je alsjeblieft mijn enquête invullen?

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter