My life in pictures – week 49 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was een zware week. Ik heb me er doorheen geslagen, maar ik weet niet zo heel goed hoe. Mijn zus was onverwachts de hele week thuis, ziek. Ik zat regelmatig helemaal in de knoop met mezelf wat absoluut niet minder werd. Sinterklaasavond werd onverwachts door vervelend nieuws verstoort. Donderdags moest ik naar de huisarts, fysio en ’s avonds hadden we een bijeenkomst over mijn huis. Vrijdags stortte ik in, donderdag begon ik al te merken dat ik verkouden was, maar vrijdags had ik helemaal niets meer aan mijn lichaam. Ik was toen echt heel erg ziek!

Zondag 03 december 2017

Het was een rustige ochtend, tenminste dat dacht ik. Want opeens hoorde ik mijn moeder mijn naam roepen. Ze vertelde dat mijn zus naar huis kwam, ze was ziek. Daar gingen onze vrije dagen. Het was meteen te merken toen ze thuis kwam, er werd weer volop gekletst en er kwam weer een bepaalde onrust in huis. Vooral omdat mijn zus het ook de hele tijd over Sinterklaas had. Ik heb geprobeerd om me er vanaf te sluiten, maar dat is niet helemaal gelukt. Ik ben al snel weer naar boven gevlucht. Bloggen zat er niet in, ik was te moe en had teveel pijn om echt lekker te bloggen of überhaupt met mijn computer bezig te zijn. Toch ben ik een spelletje gaan doen, want ik merkte dat ik me verveelde. De hele tijd voor de televisie houd ik ook niet vol. Ik heb de rest van de middag alleen maar spelletjes gespeeld en af en toe heb ik geprobeerd te bloggen, maar dat wou toch niet lukken. Ik ben na het avondeten dan ook niets anders gaan doen dan wat ik de hele dag al deed, computeren en televisie kijken. Ik ben daardoor ook vroeg naar bed gegaan.

Maandag 04 december 2017

Mijn moeder moest vroeg weg waardoor wij geen boodschappen gingen doen vanochtend. Mijn zus en ik waren alleen thuis. Ik ben gewoon naar mijn kamer gegaan, maar al snel merkte ik dat Sammie heel onrustig was dus toen ben ik alsnog naar beneden gegaan. Toen mijn moeder thuis kwam is ze eerst de honden gaan uitlaten daarna wou ik even met haar praten, maar mijn zus bleef maar kletsen en ik was het zat. Ik ben geïrriteerd naar boven gegaan. Pas na de lunch heb ik mijn frustratie kunnen uitspreken. Op dat moment konden we er niet over praten, dat lukte pas na de thee. De rest van de middag heb ik niets nuttigs meer gedaan. Ik zat mezelf in de weg. Na het avondeten heb ik geprobeerd het bloggen op te pakken, maar dat wou toch niet helemaal lukken. Ik ben maar iets anders gaan doen. Ik merkte dat ik die avond moeite had met naar bed gaan, ik lag er daardoor laat in.

Dinsdag 05 december 2017

Mijn zus wou geen boodschappen doen dus zijn moeder en ik samen gegaan. Ik wou daarna een hele boel doen maar ik had alleen heel veel pijn. Ik moest besluiten om mijn plannen uit te stellen. Ik ben lekker voor de televisie gaan hangen, maar op een gegeven moment was ik dat zat. Ik besloot het toch even te proberen achter de computer. Er kwam niets nuttigs uit mijn handen maar ik kon wel iets doen tot aan de lunch. Na de lunch ben ik eerst weer een tijd op bed gaan hangen met de televisie aan. Ik besloot dat ik daarna toch nog even wat anders wou doen, maar veel verder dan een boek lezen kwam ik niet. Na een paar uur was het dan ook genoeg, gelukkig was het bijna etenstijd. Na het eten was het tijd om mijn sinterklaascadeautjes uit te pakken. De rest van de avond heb ik voor de televisie doorgebracht. Ik vond dat dat wel mocht.

Woensdag 06 december 2017

Er was niets nodig op de markt, dus het werd een ochtendje binnen zitten. Ik besloot om mijn blog weer eens onder handen te nemen. Want er komen naar mijn mening veels te weinig blogs online. Ik heb nog wel heel veel pijn, maar dit is nooit de bedoeling geweest. De ene na de andere blog schiet uit mijn vingers en op een gegeven moment is het alweer tijd om te lunchen. Na de lunch ga ik even mee met ma naar het dorp, eenmaal thuis stop ik mijn gekochte kerstballen weg en gaan we thee drinken. Na de thee lukt het mij niet meer om op te starten. Ik ben moe en heb het helemaal gehad met mijn blog. Het is nog lang niet af, maar het is genoeg geweest. Na een paar uur voor de televisie hangen en computerspelletjes spelen is het tijd om te eten. Na het avondeten doe ik niets nuttigs meer.

Donderdag 07 december 2017

Een drukke dag stond op de planning en dat terwijl ik me niet geweldig voelde. Ik zat al vroeg bij de huisarts, ik kreeg te horen dat ik me om mijn bloeddruk geen zorgen moest maken. Mijn linkerhand werd onderzocht en het was al snel duidelijk dat ik een doorverwijzing moest krijgen voor een handenteam. Maar in welke ziekenhuis. Mijn voorkeur ging naar het academische ziekenhuis waar ik ook voor mijn rechterhand loop. Ik zou naar dezelfde arts moeten, wel zo makkelijk. Ik belde en als de verwijzing die dag nog door kwam kon ik deze maand nog terecht. Daarna had ik fysio. Eenmaal thuis had ik nog geen doorverwijzing ontvangen. Ik besloot het nog even af te wachten. Ik ben achter mijn computer gaan zitten. Toen ik rond half vier nog niets had heb ik de huisarts gebeld, het bleek allang naar het ziekenhuis gestuurd te zijn. Helaas had het ziekenhuis niets, maar toch is het gelukt om de afspraak te maken. Helaas was de afspraak van deze maand al weg, dus werd het volgende maand. Ik was kwaad en had ik veel pijn, dus belde de huisarts en vroeg om sterkere pijnstilling. Helaas kon dat pas morgenochtend geregeld worden. Ondertussen was het etenstijd. Daarna zijn mijn moeder en ik in de auto gesprongen op weg naar de informatieavond van mijn huis. Hele interessante avond. Eenmaal thuis was ik doodmoe en ben ik al snel mijn bed ingedoken.

Vrijdag 08 december 2017

Ik was doodmoe en ziek, maar ik wou toch mijn bed uit. Ik ben rustig aan opgestart. Ik moest alleen de huisarts even bellen voor mijn pijnstilling. Mijn zus wou mee met ma om boodschappen te gaan doen, dus ik kon lekker thuisblijven. Ik lag al snel weer op bed. In eerste instantie wou ik heel eigenwijs van alles gaan doen, maar ik kwam er al heel snel achter dat ik daar gewoon niet toe in staat was. Ik heb de hele ochtend op bed gelegen met een deken en de televisie aan. Ik kwam er alleen voor af om te drinken, voor het toilet en toen ik moest eten. Ik heb het ’s middags heel even geprobeerd om achter de computer te gaan zitten, maar het wou nog steeds niet en ik besloot het zo te laten. Ik ben wel even gaan douchen. Ik was moe en heb zelfs even geslapen. Na het avondeten, wat me helemaal niet smaakte, ben ik verder gegaan met televisie kijken. Rond kwart over acht kwam de kapper en daarna ben ik gaan slapen.

Zaterdag 09 december 2017

Ik voelde me behoorlijk ziek toen ik opstond. Toch besloot ik na het ontbijt achter mijn computer te gaan zitten. Ik had zin in afleiding. Ik heb het grootste gedeelte van de ochtend spelletjes gespeeld. Tussendoor heb ik geprobeerd te bloggen, maar verder dan de eerste alinea kwam ik niet. Na het middageten merkte ik dat de ochtend mij meer energie had gekost dan verwacht, ik ben op bed gaan hangen met de televisie aan. Af en toe ben ik opgestaan om toch even te kijken of ik wat op mijn computer kon doen maar ik dook al heel snel weer op bed, ik was te moe en voelde me toch niet zo goed meer als die ochtend. Ik was van plan om na het avondeten nog te proberen wat te bloggen, maar ik voelde me alleen maar slechter en besloot nog een hele tijd beneden te blijven. Ik ben wel heel even naar boven gegaan, maar al snel zat ik weer beneden om met Zwiebertje te knuffelen. Daarna was ik van plan om televisie te kijken, maar er kwam niets en daardoor lag ik al vroeg op bed!

Wil je alsjeblieft mijn enquête invullen?

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter