My life in pictures – week 47 – 2016

geplaatst in: My life in pictures | 0

Deze week was een rare week. Ik was een paar dagen bij mijn peetouders, mijn zus was thuis. Ik werd gebeld over mijn rolstoel en een mogelijk huisje. Er staat de aankomende tijd veel op de planning maar ik heb er wel weer zin in. Gelukkig voelde ik me deze week ook best wel goed. Ik was wel moe, maar dat heb ik vaker. Het lukte me deze week zelfs om wat blogs te schrijven. Er moeten nog heel veel blogs online komen van dit jaar maar het gaat de goede kant op. Ik denk alleen niet dat ik het ga redden om alle blogs online te krijgen, dat is echt nog veels te veel (lees nog meer dan 200). 

Zondag 20 november 2016

Ik besloot dat er toch echt wat aan mijn blog moest gebeuren. Want de aankomende twee dagen komt er ook niet veel van. Maar de onderwerpen waren toch best wel heftig en dat maakte het niet echt makkelijk om toch te bloggen. De my life in pictures kosten me gewoon heel veel. Ik vind het heel moeilijk om terug te kijken op 2016. Toch heb ik iets kunnen doen, maar het was niet genoeg volgens mijzelf. Ik heb tussen het bloggen door veel aandacht aan een spelletje besteed. Ik moest af en toe even iets anders doen. Tussendoor heb ik met mijn peetzus geappt over morgen.

Maandag 21 november 2016

We stonden vandaag voor ons doen heel vroeg op. Toch lukte het niet om in het ritme van mijn ouders mee te komen. Ik vertrok al vroeg in de ochtend (voor mijn doen) naar mijn peetouders. Even een dagje uit huis. Daar eenmaal aangekomen was het rond half elf. Eigenlijk heb ik daar niet heel veel gedaan. Ik heb een hele tijd zitten kletsen en na de lunch heb ik mijn laptop eens tevoorschijn gehaald. Maar het lukte niet om te bloggen of om iets anders te doen, ik heb uiteindelijk de hele middag op social media doorgebracht. Na het avondeten zijn mijn peetzus en ik een film wezen kijken. Toen die afgelopen was was het voor mij allang bedtijd geweest. Ik ben dan ook naar bed gegaan!

Dinsdag 22 november 2016

Ik stond voor mijn doen heel laat op, na half negen. Na rustig ontbeten te hebben ben ik even met mijn Ipad gaan zitten. Maar al snel belande ik met mijn peetmoeder in een goed gesprek dat tot na de lunch duurde. Na de lunch ben ik mijn spullen gaan zoeken en gaan inpakken. Rond half drie zijn we gaan rijden (ik heb mijn peetzus even in Hoogvliet gedropt) en ben ik naar huis gegaan. Rond half vier was ik thuis en toen was ik echt heel moe. Maar op de een of andere manier kon ik mijn draai niet vinden. Mijn televisie, computer, Ipad of telefoon het interesseerde me niets. Uiteindelijk ben ik na het avondeten weer voor de televisie gekropen en toen lukte het om het programma te volgen. Nadat ik met Zwiebertje gezeten had ben ik gaan douchen en daarna ben ik met netflix in bed gekropen. Ik was het zat!

Woensdag 23 november 2016

Ik was doodmoe, maar besloot om wel op mijn normale tijd op te staan. Omdat pa pas heel laat thuis was zou hij niet vroeg zijn bed uit komen. Ik ben daarom maar Emma wil leven terug gaan kijken op de pc. Het was heel heftig en ik kwam er toch wel een beetje door in de knoop te zitten. Niet helemaal de bedoeling, maar ik kon er niets meer aan veranderen. Ik heb hem wel in twee delen bekeken omdat ik tussendoor even naar de markt met ma ben geweest. Na de lunch wist ik niet zo goed wat ik met mezelf aan moest. Ik heb geprobeerd om een computerspelletje te spelen, televisie te kijken en te bloggen. Maar niets lukte. Pas na het avondeten werd ik weer een beetje mezelf.

Donderdag 24 november 2016

Ik had best wel een goede ochtend. Ik begon met deze my life in pictures. Ik had hem namelijk niet echt bijgehouden en ik vond dat ik dat maar eens moest gaan doen. Eigenlijk wou ik daarna gaan bloggen, maar er moet nog zoveel geschreven worden dat het me verlamde inplaats van motiveerde. Ik besloot om eerst maar het een en ander achter de schermen te gaan doen. Maar na ruim een uur was ik het zat en besloot ik even een spelletje te gaan doen. Opeens ging mijn telefoon. Mijn rolstoelleverancier, mijn rolstoel staat in bestelling. De gemeente heeft hem goed gekeurd. Ik was daarna blij en kon me weer even op mijn blog concentreren. Na de lunch zijn we even naar het dorp geweest. Daarna was ik moe en ben ik maar weer een spelletje gaan doen. De rest van de dag ben ik afwisselend met de nieuwe Hitzone bezig geweest en spelletjes gespeeld.

Vrijdag 25 november 2016

Ik ben samen met ma naar de apotheek gegaan en naar de supermarkt. Daarna was ik best moe, maar ik wist dat er twee computers gescand moesten worden (ik kwam er gisteravond laat achter dat mijn virusscan al weken niet meer bijgewerkt was en niet meer gedraaid had). Ik ben op mijn tablet even door social media heen gegaan. Maar helaas waren mijn computers niet zo heel snel klaar dus heb ik geprobeerd om wat aandacht aan dit bericht te besteden. Ondertussen werd ik gebeld over een woning. Daar heb ik eind volgende maand meer informatie over. Rond de lunch was mijn laptop klaar met scannen en kon ik die weer gebruiken om te computeren. Ik besloot om nog even een spelletje te gaan spelen en dan te gaan lunchen. Na de lunch heb ik aandacht aan wat blogs proberen te besteden. Met veel moeite lukte het, maar ik wist meteen dat ik niet ver zou komen. Ik ben maar een spelletje gaan spelen. De rest van de dag heb ik afwisselend spelletjes gespeeld, de nieuwe Hitzone geluisterd en geprobeerd mijn klusjes te doen.

Zaterdag 26 november 2016

Ik wist dat er nog een hele boel blogs geschreven moesten worden maar ik kon me er niet echt toe zetten. Ik besloot om eerst maar een spelletje te gaan spelen. Maar al gauw had ik zin om te bloggen. Er moest voor een bepaald bericht nog een foto gemaakt worden voordat ik hem online kon gooien. Ik besloot om dat pas na de lunch te doen. Maar pa wou Zwiebertje meteen na de lunch een schone kooi geven. Het werd iets later. Maar al snel stonden er een hele boel berichten online. Ik zat lekker in mijn blogsfeer en besloot om nog even verder te gaan. Het ene na het andere bericht werd geschreven en al snel stonden er weer een hoop berichten online. Na het avondeten wou ik muziek gaan luisteren toen ik merkte dat mijn rechterspeaker het niet meer deed. Dat betekende een nieuw speakerset kopen, want ik kan echt niet zonder muziek. Met behulp van pa vond ik een set en die wordt zelfs morgen bezorgd.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter