My life in pictures – week 46 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Een week met heel weinig foto’s. Ik had teveel pijn om echt lekker met mijn smartphone bezig te zijn. Ik heb namelijk dinsdagmiddag een verkeerde beweging gemaakt met mijn duim waardoor er waarschijnlijk van binnenuit een ontsteking ontstaan is. De pijn is echt heel heftig geweest en met tijden nog steeds. Vooral als ik lang bezig ben met het een of ander heb ik snel en veel pijn. Ik heb me daarom deze week toch een beetje rustiger gehouden. Het leverde me alleen wel een onverwacht bezoekje aan de huisarts op. Ik had haar ook alweer veels te lang niet gezien. Gelukkig bezocht ik deze week ook mijn beste vriendin nog, veel leuker dan de huisarts! 

Zondag 12 november 2017

Al vroeg was ik met van alles en nog wat bezig, mijn bed moest verschoont worden, mijn kamer gestofzuigd en ik wou heel graag een boek uitlezen. Omdat bed verschonen en kamer stofzuigen twee heel vermoeiende activiteiten zijn nam ik met regelmaat pauze om dat boek uit te lezen. Voor het middageten had ik zowel mijn bed verschoont als mijn kamer gestofzuigd. Ik moest nog opruimen, maar dat kwam die middag wel. Ik heb tot half twee mijn boek gelezen, toen was die uit. Ik ben gaan bloggen. Er zijn die middag best wel wat blogs geschreven. In totaal vijf. Ik heb tussen het schrijven door nog wel wat andere dingen gedaan. Na het avondeten had ik geen zin om verder te gaan met mijn blog, ik vond het best en ben verder gegaan aan Mini, dat was ook al een paar dagen geleden. Toen ik ’s avonds met Zwiebertje zat te kroelen kwam ik er achter dat er een nagel afgebroken was bij hem en dat die had gebloed. Gelukkig had hij er geen last van. Dan morgen de dierenarts maar bellen.

Maandag 13 november 2017

Het was al vroeg in de ochtend duidelijk dat het een hele drukke dag zou worden. Mijn moeder en ik besloten om geen boodschappen te gaan doen, we hadden het avondeten toch al in huis. Ik ben daarom gaan bloggen, ik wou mijn energie niet verspillen, maar aan de andere kant er moest geblogd worden. Ik heb toch een paar blogs online kunnen zetten. Tussen het bloggen door heb ik nog even wat besteld en wat dingen uitgezocht. Na de lunch ben ik heel even naar boven gegaan, ik besloot voor de televisie te gaan hangen. Ik had het koud en was toch een beetje moe. Omdat mijn cavia naar de dierenarts moest zijn mijn moeder en ik rond twee uur de auto ingestapt. Gelukkig waren we alweer heel snel thuis en de rest van de middag heb ik mijn rust gepakt. Op een gegeven moment ben ik wel weer gaan bloggen, maar heel ver ben ik niet meer gekomen. Het was op. Na het avondeten was het klaar. Ik was zo moe en ik wou zo graag naar bed. Toch ben ik een televisieavond gaan houden. Ik wou nog niet toegeven aan mijn slaap.

Dinsdag 14 november 2017

Nadat de boodschappen gedaan waren besloot ik te gaan bloggen. Ik wou ook vandaag weer best wel wat blogs schrijven. Maar eerst moest ik wat andere dingen doen, zoals polissen doorlezen voor verzekeringen. Voor het middageten had ik een blog geschreven en was ik aan de tweede begonnen. Na het middageten besloot ik eerst even voor de televisie te gaan hangen en daarna had ik heel veel moeite om weer op gang te komen. Na een paar uur aangemodderd te hebben ging ik heel enthousiast verder, maar helaas maakte ik een verkeerde beweging en daarna kon ik amper mijn duim nog bewegen. Ik heb de rest van de middag weinig gedaan en na het avondeten werd de pijn alleen maar erger en erger. Ik besloot het te accepteren en dingen te gaan doen waar ik mijn hand niet echt voor nodig had. Ook ben ik maar vroeg gaan slapen.

Woensdag 15 november 2017

Ik werd met veel pijn wakker en ik twijfelde of ik de huisarts moest bellen. Ik besloot het, na overleg met ma, wel te doen. Ze vonden dat ik toch maar even langs moest komen om elf uur. Tot die tijd heb ik een beetje aangemodderd. Ik wou zoveel maar het deed zoveel pijn. Ik voelde me er niet toe in staat. Ik heb YouTube filmpjes zitten bekijken terwijl ik moest wachten totdat ik weg kon. De huisarts was er snel uit. Een ontsteking van binnenuit aan de aanhechtingen van mijn duim. Dat doet zeer en kan twee weken duren. Ik moet het bewegen maar niet te veel. Eigenlijk op geleide van de pijn. Eenmaal thuis besloot ik maar verder te gaan met YouTube filmpjes kijken. Ik heb tot de lunch niets anders gedaan. Na de lunch kreeg ik mezelf nog steeds niet zover dat ik wat ging doen. Ik heb het grootste gedeelte van de dag filmpjes gekeken of op social media gehangen. Ik heb me vermaakt, maar ik was alles behalve nuttig bezig.

Donderdag 16 november 2017

Ik wou zoveel maar het lukte niet vanwege de pijn in mijn hand. Toch heb ik geprobeerd om te bloggen, maar ik moest elke keer weer stoppen vanwege de pijn. Dat was heel frustrerend. Ik heb de hele ochtend over een halve blog gedaan en tussendoor wat spelletjes gespeeld of filmpjes bekeken. Na de lunch heb ik wat langer in mijn boek zitten lezen. ‘S middags heb ik geen nieuwe poging gedaan om te bloggen maar ben ik televisie gaan kijken. De rest van de middag heb ik of televisie gekeken of spelletjes gespeeld. De avond heb ik voor de televisie gehangen. Ik ben maar vroeg gaan slapen, vanwege de pijn.

Vrijdag 17 november 2017

Omdat ik naar mijn beste vriendin ging besloot ik niet mee te gaan met boodschappen doen. Ik ben daarom nog heel even achter mijn computer gaan zitten, maar ik heb eigenlijk niets nuttigs gedaan. Ik weet niet waarom, maar het lukte niet. Pa heeft mij rond elf uur bij mijn vriendin afgezet. Ik heb daar een hele leuke dag gehad, met onder ander een potje monopoly, die ik eens dik gewonnen heb! Rond half acht heeft zij mij weer thuis afgezet. Ik heb toen nog even met Zwiebertje geknuffeld en televisie gekeken maar ben al snel gaan slapen. Ik was kapot ondanks dat we het grootste gedeelte van de dag gekletst hebben.

Zaterdag 18 november 2017

Ik kwam er in bed al achter dat ik de blog van vandaag niet online had staan. Door de pijn in mijn linkerhand was het niet gelukt om hem af te schrijven. Ik besloot dat na het ontbijt te gaan doen. Alleen toen kwam ik er achter dat mijn moeder appeltaart ging bakken en daar wou ik ook bij helpen. Ik besloot dat mijn blog mocht wachten. Na de appeltaart ben ik alsnog begonnen met die blog. Het was al bijna etenstijd voordat die af was. Na de lunch had ik niet zo heel veel zin om wat te gaan doen. Ik heb wat spelletjes gedaan en ben wat muziek aan het uitzoeken geweest. Nadat ik Zwiebertje een schone kooi gegeven had ben ik naar boven gegaan om even op de computer een spelletje te spelen. Deze werd al snel ingeruild voor mijn IPad en die heb ik pas weer losgelaten toen we gingen eten. Na het eten heb ik mezelf verplicht om deze blog af te schrijven. Ik ben de rest van de avond bezig geweest, maar het is gelukt ook qua pijn.

Wil je alsjeblieft mijn enquête invullen?

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter