My life in pictures – week 45 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was een week waarin ik geprobeerd heb om veel te bloggen. Het was meer een afleidingsmanoeuvre, want ik voelde me soms best rot. Toch is het gelukt om niet alleen maar op bed te hangen met de televisie aan. Ik ben deze week naar de fysio geweest, een keer voor niets en een keer heb ik wel een behandeling gehad. Verder ben ik met ma mee geweest naar het ziekenhuis. De rest van de week is vrij rustig verlopen, het was zoals het was. Ik merkte dat ik weinig behoeften had om iets te ondernemen en daardoor heb ik deze week ook even niets geks gedaan. Even rust, dat was nodig. 

Zondag 05 november 2017

Ik begon al vroeg met bloggen. Tussendoor heb ik mijn kamer gestofzuigd en daar ben ik weer verder gegaan. Ik was best trots op mezelf aan het einde van de ochtend. Ik had best wel wat gedaan. Ik vond dat mijn lunchpauze wel even mocht duren. Na de lunch ben ik mijn televisiekastje gaan stoffen, maar daarna was het echt op. Ik was moe. Ik heb nog wel wat blogs geschreven. Maar daar was ik voor het avondeten helemaal klaar mee. Ik ben voor de televisie gaan hangen en vond het helemaal best. Na het avondeten ben ik verder gegaan met Mini. Nadat ik met Zwiebertje geknuffeld had ben ik gaan douchen en daarna ben ik al snel naar bed gegaan.

Maandag 06 november 2017

Het was niet mijn beste dag. ‘S ochtends ging er iets mis op Twitter waar ik in eerste instantie nogal mee zat. Toch moest ik het van me af zetten, want niemand had er wat aan en het was gebeurd. Ik moest naar de fysio. Daar aangekomen werd ik opgehaald door een man, maar dat klopte niet. Wat bleek mijn therapeut was ziek en ze dachten dat ik wel door een ander behandeld wou worden, ze hadden niet overlegd met me maar waren er gewoon vanuit gegaan. Ik raakte in paniek en zei dat ik het niet wou. Ik heb een nieuwe afspraak gekregen voor donderdags en kon onverrichte zaken naar huis. Eenmaal thuis merkte ik al snel dat het die dag niets meer zou worden. Ik zat in de knoop en kwam er niet uit. Ik ben maar voor de televisie gaan hangen. Pas aan het einde van de middag ben ik gaan bloggen, ik schreef een heel blogbericht. Na het avondeten was het echter weer helemaal op en had ik hoofdpijn. Ik ben vroeg gaan slapen.

Dinsdag 07 november 2017

Ik was best moe toen ik opstond. Maar al snel zat ik achter mijn computer. Even bloggen. Toen mijn moeder weer thuis was hebben we samen mijn skispullen gepast en ik pas zowaar mijn skibroek (zelfs beter dan afgelopen vakantie). De rest van mijn spullen waren ook nog goed dus daar hoef ik niets aan te doen. De rest van de ochtend ben ik met mijn blog bezig geweest. Na de lunch ben ik verder gegaan met Mini. Ik vond dat ik dat wel even moest doen. Iets minder achter het beeldscherm. Na de thee ben ik naar boven gegaan. Ik was moe maar wou nog een hele boel doel, echter kwam het er niet echt meer van. De rest van de middag heb ik een beetje op social media rondgehangen. Het avondeten viel helemaal in de soep omdat het gewoon niet lekker was en het was nog niet eens warm, waardoor we heel laat aan een boterham met ei zaten. Ik ben nog heel even naar boven geweest maar daarna ben ik toch gaan douchen en al snel gaan slapen.

Woensdag 08 november 2017

Het was vroeg op. Ma moest naar het ziekenhuis en ik zou met haar meegaan. Toen ik wakker werd voelde ik me niet goed, maar gelukkig was dat al snel over. Het duurde lang in het ziekenhuis en we waren rond elven pas weer thuis. Ik was helemaal kapot en ben dan ook boven even achter mijn computer gaan zitten. Ik wou wel bloggen maar het ontbrak mij aan de concentratie. Na de lunch ben ik verder gegaan aan Mini, het duurde niet heel lang. Eenmaal weer boven heb ik geprobeerd om te bloggen en dat is redelijk gelukt, echter was ik helemaal verrot waardoor ik al snel voor de televisie hing. Na het avondeten heb ik nog wat gedaan aan mijn blog, maar al snel was ik het zat en ben ik beneden voor de televisie gaan hangen totdat het bedtijd was.

Donderdag 09 november 2017

Ik stond op met hoofdpijn en had helemaal geen zin in vandaag. Toch heb ik zin gemaakt. Ik ben daarom een televisieprogramma terug gaan kijken. Al snel daarna zat ik achter mijn computer om te bloggen, de ene na de andere blog schoot uit mijn vingers. Ik had voor het middageten al twee blogs af. Na het middageten zijn mijn moeder en ik de auto ingestapt richting de fysio. We hadden na elkaar een afspraak. Eenmaal thuis ben ik naar boven gegaan en verder gaan bloggen, maar ik kreeg het niet echt meer uit mijn vingers. Het lukte pas weer aan het einde van de middag na een hele tijd op bed voor de televisie gehangen te hebben. Na het avondeten heb ik nog een blog afgemaakt, maar daarna was het genoeg. Ik mocht gaan douchen en daarna mijn bed in. Ik was verrot.

Vrijdag 10 november 2017

Omdat mijn zus thuis was en mijn moeder weer mocht autorijden zijn ze samen boodschappen gaan doen. Gelukkig voor mij want ik had andere dingen te doen. Zoals mijn computer schoonmaken. In de tijd dat mijn vader mijn computer schoonmaakte stofte ik mijn bureau. Daarna ben ik gaan bloggen. Ik had al snel door dat het vandaag niet echt wou lukken want ik kreeg hem niet echt uit mijn vingers. Ik heb het uiteindelijk voor elkaar gekregen met heel veel pauzes. Het was ondertussen bijna lunchtijd en ik heb tot dat moment niets nuttigs meer gedaan. Na de lunch ben ik naar boven gegaan en voor de televisie gekropen. Ik had geen zin meer om iets te gaan doen. Ik heb de rest van de middag of voor de televisie gehangen of achter mijn computer gezeten voor een spelletje. Die avond voelde ik me rot en ik ben al snel gaan slapen.

Zaterdag 11 november 2017

Samen met ma ben ik even naar het dorp gegaan. Eenmaal thuis besloot ik te gaan bloggen. Omdat het al een paar dagen niet zo lekker gaat besloot ik om het anders aan te pakken, maar helaas er kwam nog steeds niets uit mijn vingers. Ik heb de hele ochtend andere dingen zitten doen. Pas na de lunch kwam er een blog op het scherm, daarna nog een en ik was al aan de derde begonnen toen de thee op tafel stond. Het was tijd om Zwiebertje een schone kooi te geven. Toen dat gedaan was ben ik naar boven gegaan en ben ik verder gegaan met mijn blog tot het avondeten. Na het avondeten heb ik het rustig aan gedaan. Het werd een televisieavondje. Ik vond het helemaal best.

Wil je alsjeblieft mijn enquête invullen?

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter