My life in pictures – week 43 – 2016

geplaatst in: My life in pictures | 0

 Het was een rare week. Tenminste zo voelt die nu. Eerst de zenuwen voor het gesprek bij de GGZ, daarna de teleurstelling die het gesprek mij opgebracht heeft en nou zit ik met mezelf in de knoop. Ook moest ik het deze week een dag zonder mijn moeder stellen en dat was toch best wel een vreemd omdat ze normaal altijd thuis is, maar het ging prima. Nou scheelde het wel dat mijn vader thuis was. Op donderdag kwam mijn zus opeens eerder naar huis omdat ze ”ziek” was. Vrijdags kwam er een cadeaukaart binnen en ik besloot hem meteen te verzilveren en zaterdags konden we meteen spelen.

Zondag 23 oktober 2016

Ergens was ik nog best wel boos door het nieuws van donderdag en vrijdag over mijn rolstoel. Maar ik wist dat ik er nu niets aan kon veranderen, dus ik heb geprobeerd om het naast mij neer te leggen. Er schoten een paar blogs door mijn hoofd en die heb ik geschreven, maar echt de motivatie om te bloggen heb ik nog steeds niet. Ik zit nog teveel in mijn hoofd en daardoor lukt het schrijven niet. Ik heb uiteindelijk maar veel computerspelletjes gespeeld.

Maandag 24 oktober 2016

Door alle het gedonder over mijn rolstoel was ik nogal Ik moe en boos waardoor ik meer last had van mijn spasmes en tijdens het middageten ging het mis. Er kreeg een plank vliegles. Dat werd weer stofzuigen, want die ochtend had ik ook al moeten stofzuigen omdat mijn cavia het zaagsel uit zijn kooi had getrapt. Ik kwam er achter dat ze kleurboeken hebben gemaakt/aan het maken zijn van The fantastic beasts and where to find them. Ik wou ze meteen hebben.

Dinsdag 25 oktober 2016

Vandaag begonnen de spanningen voor morgen, ik kreeg daardoor niets uit mijn handen. Schrijven lukte niet en ik had nergens echt zin in. Ik was opstandig en kon overal boos om worden. Mijn moeder was ook nog eens de hele dag weg, waardoor mijn vader vond dat ik hem wel even kon helpen met wat huishoudelijke klusjes. Uiteindelijk heb ik mezelf verstopt in een computerspelletje. Ik vond dat ik daar mijn aandacht maar op moest richten, want ik kon toch niets meer doen en de tijd moest ik toch door zien te komen. Gelukkig is uiteindelijk de dag toch nog redelijk snel gegaan.

Woensdag 26 oktober 2016

De intake. Het was vroeg op, want om negen uur moesten we er zijn. Ik kwam er bij aankomst achter dat de intake bij een man gepland stond, terwijl ik juist om een vrouw gevraagd had. Helaas. Na even overlegd te hebben, besloten we om de intake door te laten gaan. Helaas verliep het niet helemaal zoals ik gepland had en bracht de psychiater mij helemaal in de war. Daardoor konden we niet de puntjes op de i zetten, over twee weken mag ik terugkomen. Na afloop was ik gesloopt. Ik heb de rest van de middag niets meer gedaan, alleen nog waar ik zin in had.

Donderdag 27 oktober 2016

Vanochtend ging op een gegeven moment de telefoon. De leiding van mijn zus, ze is ziek. Eenmaal thuis bleek dat ziek zijn wel mee te vallen. Ik weet niet zo goed wat ik met mezelf aan moet. Ik zit een beeje in de knoop met mezelf en kom er niet helemaal uit. Gisteren is gewoon zo anders verlopen dan dat ik verwacht had. Ik heb mezelf verstopt in een boek en af en toe heb ik geprobeerd om een computerspelletje te spelen. Ook ben ik mijn gedachten op gaan schrijven, want het is best wel verwarrend in mijn hoofd.

Vrijdag 28 oktober 2016

Mijn moeder was jarig. Omdat mijn zus thuis was wou zij mee met boodschappen doen. Prima. Ik ben achter mjin laptop gekropen en ben een spelletje gaan spelen. Ik wou eigenlijk gaan bloggen, maar heel veel kwam er nog niet uit mijn handen. Bij de post zat een Bol.com cadeaukaart. Ik had er ook nog een liggen van mijn verjaardag. Ik besloot hem te besteden en heb bovenstaande dingen besteld. Verder heb aan mijn boek gewerkt. Er kwamen opeens een hele boel onderwerpen bij mij in me op die ik in mijn boek wou verwerken. Met af en toe een break om te lezen heb ik vandaag best veel aandacht aan mijn boek besteed.

Zaterdag 29 oktober 2016

Ik voelde me een beetje verloren. Ik weet niet zo goed waar ik nou bij hoor. Ik wist daardoor ook niet zo goed wat ik moest gaan doen, want het leek wel of niets wou lukken. Ik ben op bed gekropen met een boek en heb mijn verlorenheid geuit op Twitter. Ik ben daardoor wel nog meer met mezelf in de knoop komen te zitten, maar aan de andere kant denk ik niet dat een computerspel dat niet voor elkaar had gekregen. In de loop van de ochtend kwam mijn bestelling binnen van Bol.com. Mijn zus wou meteen Mario Party spelen en dat zijn we dan ook gaan doen na de lunch. Het was heel leuk, maar sommige spelletjes waren wel een beetje moeilijk.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter