My life in pictures – week 4 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was een week waarin er veel aandacht aan mijn blog besteed is. Ik weet dat de achterstand niet minder wordt als ik niet publiceer, dus ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk blogs online te krijgen. Maar het was ook een week waarin ik soms helemaal nergens zin in had. Dat geen televisieprogramma mij kon interesseren en dat zelfs het spelen van een computerspelletje niet leuk was. Toch zat ik best goed in mijn vel, ik was alleen heel erg moe. Ook kwamen ze deze week weer voor mijn rolstoel, want nadat ik mijn hand opgehaald had besefte ik me dat dit niet ging werken.

Zondag 22 januari 2017

Nadat ik eenmaal wakker was, ontbeten had en aangekleed was ben ik achter mijn computer gaan zitten. Ik had me voorgenomen om wat blogs te gaan schrijven, maar het leek wel mist in mijn hoofd en al snel besloot ik om een computerspelletje te gaan spelen. Na een tijdje ging het wel en besloot ik alsnog te gaan bloggen. Ik ben dan ook het grootste gedeelte van de middag met mijn blog bezig geweest. Maar af en toe was ik het zat en besloot ik de Sims 4 te gaan spelen. Toen bleek dat mijn kind de trap niet meer op kon vond ik het niet meer leuk en sloot ik de Sims af. De rest van de dag heb ik vooral veel aandacht aan mijn blog besteed. In de loop van de avond was ik zo ontzettend moe dat ik besloot om naar bed te gaan!

Maandag 23 januari 2017

Na het ontbijt zijn mijn moeder en ik boodschappen gaan doen. Ik besloot om meteen wat boodschappen mee te nemen voor mijn vakantie aangezien het feit sommige dingen nu in de aanbieding waren. Eenmaal thuis ben ik een computerspelletje gaan spelen, maar al snel sloeg de zin om te bloggen toe. Ik ben dus maar gaan bloggen en hoe verder de dag vorderde hoe meer blogberichten er online kwamen. Ik vond het heerlijk om te schrijven en mijn vingers vlogen over het toetsenbord. Af en toe even een computerspelletje tussendoor en ik was tevreden. Aan het einde van de middag begon ik aan wat moeilijkere berichten, deze hadden allang geschreven moeten zijn, maar ik stelde het telkens uit. Vandaag heb ik er drie van geschreven en konden ze online. ‘S avonds heb ik nog even televisie gekeken en daarna ben ik mijn bed ingegaan.

Dinsdag 24 januari 2017

Ik begon al vroeg aan mijn blog. Ik had wat moeite, maar al snel zat ik er in en aan het einde van de ochtend was de eerste blogpost af. Af en toe een spelletje tussendoor en ik was tevreden. ‘S middags heb ik nog een blogpost geschreven, maar daarna was het klaar. Ik was moe en het lukte niet meer om me met mijn blog bezig te houden. Omdat we vandaag macaroni aten had ik besloten dat ik wou helpen met koken. Ik moet het koken toch eens gaan leren en het ging eigenlijk best goed. ‘S avonds ben ik bezig geweest met mijn muziek. Ik wil nummers op een bepaalde manier op mijn Ipod hebben en ik heb nog best wel wat albums die nog niet naar tevredenheid zijn.

Woensdag 25 januari 2017

Mijn moeder en ik zijn naar de markt gegaan. Mijn vader had geen zin om mee te gaan. Het was daarom even bekijken hoe we het beste konden gaan want mijn nieuwe rolstoel kan nog niet door mijn lift in mijn auto getild worden. Dus we besloten om met mijn moeders auto te gaan. Het was behoorlijk pittig om te rijden, maar uiteindelijk ben ik overal gekomen waar ik wezen wou. Ik besloot alleen om mijn moeder aardappels te laten halen en zelf al naar de auto te rijden. Ik was wonderbaarlijk sneller bij de auto dan mijn moeder. Daarna heb ik echt heel veel spierpijn en mijn duim deed veel pijn. Maar het was het waard. De rest van de dag heb ik eigenlijk niet heel veel gedaan. Ik had nergens echt zin in, waardoor ik vooral veel computerspelletjes zoals de Sims 4 gespeeld heb.

Donderdag 26 januari 2017

Ik wist dat vanaf negen uur de eerste rolstoelleverancier voor de deur kon staan. De ene zou mijn oude rolstoel op komen halen en de ander zou naar mijn nieuwe komen kijken. Toch stond ik pas rond acht uur op. Ik was zo ontzettend moe. Na het ontbijt ben ik mij gaan aankleden. Iets over negenen was ik klaar en om half tien stond de eerste rolstoelleverancier voor de deur, mijn oude rolstoel werd opgehaald. Toen werd het wachten op nummer twee. Omdat die tot half een kon komen wist ik dat beneden blijven zitten niet veel zin zou hebben. Ik ben naar boven gegaan en ben computerspelletjes gaan spelen. Rond kwart over twaalf ben ik naar beneden gegaan om te eten, toen was mijn rolstoelleverancier nog niet geweest. Rond een uur was de leverancier er pas. Ze hebben besloten dat ik toch een ander rechterwiel krijg, want deze werkt niet. Ook krijg ik massieve banden. Daarna was ik moe en besloot ik om computerspelletjes te gaan doen. Toch begon het ergens ook te kriebelen om te bloggen. Opeens besefte ik me dat ik het bericht van morgen nog moest schrijven, dat heb ik maar gedaan en toen was het toch eigenlijk wel leuk om nog wat andere berichten te schrijven. Dat ben ik gaan doen. Maar verder dan een kwam ik niet, want er moest nog meer gebeuren. Omdat ik ’s avonds veel pijn had ben ik al vroeg mijn bed ingedoken.

Vrijdag 27 januari 2017

Ik ben met ma mee geweest met boodschappen doen. Daarna ben ik achter mijn computer gaan zitten om te gaan bloggen. Ik wist niet zo goed wat ik anders moest doen. Maar al snel merkte ik dat ik nog veels te moe was om echt te bloggen. Ik besloot om eerst maar even een televisieprogramma terug gaan kijken. Ik was het echter ook alweer snel zat. Toch maar weer bloggen dan, maar heel ver kwam ik niet meer voor de lunch. Na de lunch ben ik weer aan de slag gegaan en lukte het me om een blog af te schrijven. Maar toch wou dat niet helemaal, dan maar een computerspelletje. Ik besloot om na de thee mee te gaan om mijn zus op te halen. Eenmaal thuis was ik moe en ben ik nog heel even achter mijn laptop gekropen. Opeens merkte ik dat mijn vingers over het toetsenbord vlogen en heb ik toch nog wat blogs geschreven. Na het avondeten had ik nog steeds het ritme te pakken. Toch was ik in de loop van de avond zo moe dat ik besloot om te stoppen en andere dingen te gaan doen. Rond negen uur was het op en heb ik mijn bed opgezocht.

Zaterdag 28 januari 2017

Omdat mijn zus thuis was besloot ik maar iets eerder mijn bed uit te komen. Ik was nog best moe, maar mijn zus heeft het geduld niet om zich aan de afspraak van acht uur ontbijten te houden. Na het ontbijt ben ik mij gaan aankleden. Toen ik beneden kwam stond mijn moeder op het punt om met mijn zus naar het dorp te gaan. Ik besloot om achter mijn computer te kruipen en te gaan bloggen. Iets wat best wel goed ging en al snel had ik de eerste blog afgeschreven. Na de lunch zijn we voor een nieuw bed voor mijn zus wezen kijken. Eenmaal terug hebben we een kop genomen waarna ik achter mijn laptop gekropen ben. Even de Sims vier doen. Toen realiseerde ik me dat deze blogpost nog afgeschreven moest worden omdat ik na het avondeten weg moest en ik daardoor pas laat thuis kwam. Ik ging namelijk met mijn moeder naar het theater PAAZ.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter