My life in pictures – week 36 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was een drukke week, maar ook een rare week. Er moesten deze week best wel wat dingen geregeld worden en ik merkte dat ik snel uit balans was. Ik had niet zo’n zin om te bloggen en hoewel ik daar van baalde gaf ik daar ook aan toe, want het heeft geen zin om dat tegen mijn zin in te doen. Ik hoop snel weer in balans te zijn. Ik ben maandag met mijn moeder naar de bioscoop gegaan en dinsdag zijn we samen gaan winkelen. De rest van de week heb ik geprobeerd rustig aan te doen en te doen waar ik zelf behoeften aan had waardoor het toch op een bepaalde manier druk was. 

Zondag 03 september 2017

Ik wist dat er een hele boel moest gebeuren, maar ik had helemaal nergens zin in. Ik moest een stuk van mijn diamond painting uithalen. Er zat een fout in en deze kreeg ik niet netjes. Pas daarna had ik weer de rust. Maar het was ondertussen lunchtijd en omdat we nog soep over hadden van gisteren besloten we die op te eten waardoor ik moest stoppen en de tafel leeg moest halen. Na de lunch had ik geen zin om alles te pakken en ben ik naar boven gegaan. Ik had geen zin om te bloggen en eigenlijk heb ik niet meer gedaan dan surfen op het internet en af en toe een spelletje gespeeld. Ik heb me eigenlijk prima vermaakt. Tot het moment dat de postbode voor de deur stond, de radio van mijn zus was er. Ik besloot om te kijken of ik hem kon instellen zodat die avond met haar mee kon naar huis. Dat lukte en na het avondeten heb ik haar samen met ma weggebracht. De rest van de avond heb ik me rustig gehouden. Het was genoeg geweest.

Maandag 04 september 2017

Ik besloot een beetje op mijn energie te passen. Ik wou namelijk die middag samen met mijn moeder naar de bios. Maar ik was zo ontzettend moe. Toch besloot ik om mee boodschappen te gaan doen. Daarna heb ik mijn rust gepakt en ben ik achter mijn computer gekropen. Ik had geen behoeften aan bloggen of andere dingen, maar gewoon simpelweg surfen op internet en wat geestdodende spelletjes was genoeg. Na het middageten zijn we naar de bios gereden. We gingen naar de film Everything, everything. We zaten uiteindelijk met vier mensen in de zaal waaronder mijn moeder en ik. De film was heel erg mooi. Daarna was ik toch echt verrot. Ik heb de rest van de dag rustig aangedaan. Ik zat mezelf eigenlijk een beetje in de weg de rest van de dag. Ik heb er maar aan toegeven en ben achter de computer gegaan of televisie gaan kijken.

Dinsdag 05 september 2017

Mijn moeder had wat kleding nodig dus we besloten om samen te gaan winkelen. Omdat ik niets nodig had besloten we ook dat ik geen kleding mocht kopen. We waren al best een tijd verder voordat mijn moeder alles had wat ze nodig had. Daarna wou ik nog op zoek naar bakjes om mijn diamond painting steentje in te stoppen. Na even zoeken vonden we iets wat geschikt was. Mijn moeder vond het in eerste instantie te groot, maar met het oog op mijn handicap bleek achteraf dat het een slimme zet was. Ondertussen was het al na lunchtijd, dus we hebben even wat gegeten en zijn daarna naar huis gegaan. Eenmaal thuis heb ik alle steentjes in de bakjes gedaan en daarna ben ik lekker naar boven gegaan. De rest van de dag was het genoeg geweest. Ik was moe en merkte dat ik alweer een paar dagen in beweging was. De televisie en computer hebben overuren gedraaid tot het moment dat ik naar bed ging.

Woensdag 06 september 2017

Wat was ik moe. Ik was echt toe aan een rustdag. Toch moest ik de deur uit. Ik had namelijk iets van de markt nodig en die kraam is er volgende week niet, dus ik had geen keus. Maar nadat ik thuis was besloot ik de rest van de dag alleen nog maar dingen te doen waar ik zien in had. Ik ben eerst tot aan de lunch gaan bloggen. Na de lunch besloot ik dat het tijd was om toch echt weer eens wat aan mijn diamond painting te doen. Dat was er de dagen ervoor niet van gekomen omdat het zo druk was. Maar ik merkte dat ik het na een paar uurtjes toch weer zat was. Ik ben na het avondeten dan ook andere dingen gaan doen. Ik wou nog een blog schrijven en ik had nog wat andere dingen te doen. Maar daarna was het toch echt wel genoeg geweest. Ik ben al snel gaan slapen.

Donderdag 07 september 2017

Helaas werd ik niet echt uitgerust wakker. Maar omdat ik mezelf een redelijk rustige dag beloofd had maakte dat niet uit. Ik besloot om na heel even achter de computer gezeten te hebben besloot ik om verder te gaan aan mijn diamond painting. Na de lunch was ik het even zat en ben ik naar boven gegaan om even achter mijn computer gaan zitten. Daarna ben ik verder gegaan, want ik had er toch wel zin in. Net voor het avondeten ben ik nog even naar boven geweest. Na het avondeten ben ik naar boven gegaan om te bloggen en spelletjes te spelen op mijn computer. Ik ben die avond wel op tijd gaan douchen en daarna naar bed gegaan.

Vrijdag 08 september 2017

Samen met mijn moeder ben ik boodschappen gaan doen. Na de boodschappen besloot ik verder te gaan met mijn diamond painting. In mijn achterhoofd riep er een stemmetje dat ik nog moest bloggen, maar daar had ik helemaal geen zin in. Ik ben tegen lunchtijd wel heel even naar boven geweest om even iets op mijn computer te regelen. Maar na de lunch ben ik snel weer verder gegaan. Ik heb eigenlijk de hele middag niets anders gedaan. Tegen etenstijd ben ik toch even gestopt en ben ik nog heel even naar boven gegaan voordat ik begon met koken. Na het avondeten ben ik verder gegaan totdat het donker werd. Toen vond ik het wel genoeg geweest voor die dag. De rest van de avond stelde niet zo heel veel meer voor.

Zaterdag 09 september 2017

Ik wist dat deze week mijn blog er weer gigantisch bij ingeschoten was. Een hele boel blogs stonden te laat online en ik vraag me op het moment af hoeveel tijd in aan mijn blog wil besteden. Ik wil geen nieuwe achterstand opbouwen, maar wil ik de bestaande achterstand nog wel wegwerken en dat op deze manier? Ik heb er even geen antwoord op en heb besloten heel even verder te gaan op de manier waarop ik nu bezig ben. Maar ik had helemaal geen zin om te gaan bloggen maar wel om verder te gaan met mijn diamond painting, dus daar heb ik aan toegeven. Rond elven was ik het zat en ben ik gaan bloggen. Na de lunch ben ik ook nog even verder gegaan met mijn diamond painting maar ik merkte dat ik zin had om televisie te kijken. Dus nadat ik Zwiebertje een schone kooi gegeven had ben ik dat gaan doen tot het avondeten. Na het avondeten heb ik de aflevering afgekeken waar ik mee bezig was en ben daarna verder gegaan met deze My life in pictures.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter