My life in pictures – week 35 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was een drukke week. Aan het begin van de week voelde ik me beroerd, maar op dinsdag was dat weer voor een groot deel over. Daardoor kon ik dinsdagochtend gewoon schoenen gaan kopen en ’s middags naar de huisarts. Woensdag ging ik naar mijn beste vriendin en ’s avonds kwam de kapster. Donderdagochtend kwam mijn rolstoelleverancier en kreeg ik even niet zo leuk nieuws. Het komt allemaal wel weer goed, maar het is allemaal even een uitdaging. Ook heb ik deze week geprobeerd te bloggen, maar daar had ik soms gewoonweg geen zin in. 

Zondag 27 augustus 2017

Ik voelde me behoorlijk beroerd. Ik was moe, had hoofdpijn en was snotverkouden. Als ik ook maar heel even achter de computer ging zitten dan werd het alleen maar erger. Ik besloot om dat niet te doen en de My life in pictures te laten voor wat het was. Ik vond het best. Ik besloot om beneden verder te gaan met het daimond painting. Dat bleek best wel goed te gaan. Tussen de middag had ik trek in gebakken eieren en deze heb ik met behulp van ma zelf klaar gemaakt. Daarna ben ik verder gegaan met het daimond painting. Op een gegeven moment ging mijn moeders telefoon. Ik zou namelijk officieel met mijn peetzus gaan winkelen, maar omdat ik ziek was ging dat niet door. Maar zij had nog iets van mij. Ze besloten het even af te geven. Super lief en ik ben er super blij mee. Toen zij weg waren ben ik naar boven gegaan. Ik was het even helemaal zat en voelde me rot. Na een tijdje achter de computer vond ik het weer mooi geweest. Ik ben naar beneden gegaan voor het avondeten en daarna ben ik nog heel even verder gegaan met het daimond painting. Daarna ben ik gaan douchen en gaan slapen.

Maandag 28 augustus 2017

Ik voelde me nog steeds niet echt geweldig. Maar besloot om wel even naar buiten te gaan. Na een paar boodschappen gedaan te hebben was ik moe. Eenmaal thuis besloot ik om verder te gaan met het daimond painting. Ik vind het zo leuk. Eindelijk kon ik eens wat anders doen dan wit. Tenminste dat was in zicht, de eerste uren moest ik toch echt nog even verder met wit. Na de lunch wou ik even wat anders doen en ik besloot om even achter de computer te duiken. Tegen het avondeten had ik pas weer zin om verder te gaan en dat deed ik dan ook. Helaas moest ik vlak voor het avondeten opruimen en dat duurde iets langer dan gepland. Na het avondeten ben ik naar boven gegaan en met mijn laptop gegaan. Ik vond dat mijn blog wat aandacht verdiende. Ik heb wat blogs kunnen schrijven, maar de achterstand niet weg kunnen werken.

Dinsdag 29 augustus 2017

Ik voelde me een stuk beter. Mijn moeder en ik zijn naar Scapino gereden voor nieuwe schoenen, helaas hadden ze nog niet echt leuke laarzen. Maar ik heb al wel nieuwe schoenen. Toen we aan het einde van de ochtend thuis kwamen was er niet echt meer tijd om te gaan daimond painting, dus ik ben naar boven gegaan en heb even wat op mijn computer gedaan. Maar na de lunch kriebelde het en na heel even iets afgemaakt te hebben ben ik toch aan de slag gegaan. Om half drie moest ik bij de huisarts zijn en daarna moest ik nog even langs de apotheek. Eenmaal thuis ben ik nog even verder gegaan tot aan het avondeten. Na het avondeten ben ik naar boven gegaan omdat ik wou bloggen. Helaas lukte het niet om de blog voor de dag erna af te schrijven, er moest te veel gebeuren en ik was best moe. Na een douche ben ik mijn bed ingedoken.

Woensdag 30 augustus 2017

Ik had afgesproken met mijn beste vriendin. Ik was nog een beetje verkouden maar dat vond zij niet erg. Dus na nog heel even achter de computer gezeten te hebben ben ik rond elf uur naar haar gegaan voor een leuk dagje. Het was heel gezellig en iets voor achten was ik weer thuis. Ik was best moe maar de kapster kwam nog, Ik was helemaal verrot toen ik in bed lag, maar het was het waard.

Donderdag 31 augustus 2017

Mijn rolstoelleverancier kon al vanaf acht uur komen. Gelukkig kon ik gewoon ontbijten en me aankleden. Ik besloot om beneden te blijven en te gaan daimond painting. Op deze manier kon ik mezelf toch vermaken en was ik zo bij de deur als hij er was. Ik schrijf van de week een apart blogje over wat er nou precies mis is met mijn Smartdrive, want er is best wel wat mis en het gaat grote gevolgen hebben als dat gebeurd. Daarna ben ik nog heel even naar boven gegaan, maar het was al snel lunchtijd. Na de lunch ben ik ook naar boven gegaan. Ik had even geen zin om verder te gaan. Ik ben verder gegaan met mijn blog. Er moest nog zoveel gebeuren. Ook ben ik even naar het dorp geweest samen met ma om te kijken naar bakjes voor de steentjes van mijn daimond painting, maar ik heb niets naar mijn zin gevonden. Eenmaal thuis ben ik gewoon naar boven gegaan. Na het avondeten ben ik meteen gaan douchen, ik was moe. Daarna ben ik nog een hele tijd verder gegaan met het daimond painting, waardoor ik veels te laat in bed lag.

Vrijdag 01 september 2017

Ik ben met mijn moeder boodschappen gaan doen. Toen ik thuis was had ik zin om verder te gaan met diamond painting,maar ik ben naar boven gegaan om andere dingen te gaan doen. Ik wou wat blogs wegwerken. Maar dat was toch iets meer werk dan dat ik verwacht had. Ik ben de hele ochtend bezig geweest en toen was het nog niet helemaal af. Maar na de lunch mocht ik van mezelf toch even toegeven en aan het painting geslagen. Op een gegeven moment ben ik heel even naar boven geweest om wat dingen weg te werken en daarna ben ik toch weer verder gegaan. ‘S avonds ben ik ook heel even boven geweest en daarna verder gegaan tot het moment dat ik naar bed wou.

Zaterdag 02 september 2017

Ik besefte me dat ik toch echt aandacht aan mijn blog moest gaan besteden als ik wou voorkomen dat er niet meteen weer een achterstand opgebouwd werd. Het koste me moeite maar toen ik eenmaal met de My life in pictures bezig was lukte het me om hem langzaamaan te schrijven. Maar tussendoor heb ik met regelmaat een spelletje gespeeld waardoor hij pas rond het avondeten online kwam. Ik vond dat het wel mocht. Maar het zorgde er ook voor dat ik niet heel veel blogs schreef op deze manier. Na het avondeten ben ik televisie gaan kijken en daarna vond ik het wel prima. Ik was moe en ben op tijd gaan slapen!

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter