My life in pictures – week 33 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Sorry, ik was helemaal vergeten om deze My life in pictures af te schrijven. Ik was gisteravond zo druk bezig met andere dingen. Het was een drukke, maar gezellige week. Ik heb niet echt iets bijzonders gedaan deze week, maar dat was ook wel even lekker. Ik was dan ook meer zelf druk dan dat ik echt heel veel moest. Ook heb ik deze week veel achter de computer gezeten, er zijn veel blogs geschreven wat dan wel weer fijn was. Zeker omdat ik sommige moeilijke subcategorieën eindelijk af heb gemaakt. Daar ben ik trots op. 

Zondag 13 augustus 2017

Ik besloot een blogdagje te houden. Ik wou vier blogs schrijven. De eerste twee waren voor de lunch al geschreven. Ik besloot dat ik het verdiend had om even mijn boek uit te lezen. Daarna ben ik verder gegaan met mijn blog. Ook die blogs had ik vrij snel geschreven en het was nog geen eens halverwege de middag. Ik besloot dat ik een spelletje mocht spelen. Op een gegeven moment kwam ik in een gesprek op een goed idee, dat besloot ik na het avondeten uit te proberen. Het wou niet helemaal lukken, maar de test was geslaagd. Daarna ben ik gaan douchen en lekker gaan slapen.

Maandag 14 augustus 2017

Mijn moeder en ik zijn na het ontbijt boodschappen gaan doen. Nadat alles opgeruimd was heeft mijn moeder mij even geholpen met foto’s maken. Zodat ik verder kon. Maar eerst was het tijd om even aan mijn blog te werken, want er moesten blogs geschreven worden. Na de lunch besloot ik om te kijken of de foto’s waren gelukt. Dat bleek het geval en er zat er een tussen die heel leuk was. Ik besloot deze uit te printen en het te proberen. Maar helaas doet mijn printer het niet zo goed meer en print hij bijna geen kleur meer, Dat zorgde ervoor dat het niet goed zichtbaar was. Mijn moeder gaf aan dat ik de foto op haar printer mocht printen. Prima, maar ik wou eerst even televisie kijken. Deze bleek het niet te doen na een update van vanmorgen, dus ben ik spelletjes gaan spelen op mijn computer. Na het avondeten besloot ik te werken aan een blog, maar deze was nog steeds niet af toen ik om halfnegen voor de televisie kroop.

Dinsdag 15 augustus 2017

Het was al snel duidelijk dat het vandaag niet de mooiste dag zou worden. Ik was moe en had geen zin om te bloggen. Ik ben achter mijn computer gekropen en ben een spelletje gaan doen. Daar had ik wel zin in. Maar ik besefte me dat er wel een paar blogs geschreven moesten worden, want anders kwam er niets meer online. Daarom heb ik op een gegeven moment mezelf verplicht om een blog te schrijven. Voor de lunch was de eerste geschreven. Na een uitgebreide lunch begon ik aan de volgende, maar ook die kwam alleen af met een hele boel pauzes om spelletjes te spelen. Vlak voor het avondeten was deze af en daarna heb ik niets nuttigs meer gedaan.

Woensdag 16 augustus 2017

Ik had gisteren een leuk ladekastje gezien bij een bepaald bedrijf, deze wou ik graag hebben. Maar dan moest mijn moeder mee, want anders kon ik niet naar binnen. Gelukkig vond zij het goed om te gaan. Maar dan moest mijn vader naar de markt, dus na even overleg gehad te hebben zijn mijn moeder en ik in de auto gestapt en er naar toe gereden. Halverwege de ochtend waren we weer thuis. Ik besloot achter mijn computer te kruipen en even een spelletje te doen. Na de lunch ben ik mijn bureau anders gaan indelen zodat het ladekastje erop kon staan. Dat was meer werk dan gehoopt, maar het is gelukt. Na een kop thee ben ik gaan kijken wat ik deze week wou doen qua bloggen en afbeeldingen terugzetten. Ik had mijn blog een beetje verwaarloosd de afgelopen dagen. Ik ben tot iets voor vijven bezig geweest met afbeeldingen terugzetten, maar toen was het tijd om te gaan koken. Ik heb deze keer spaghetti klaar gemaakt. Na het avondeten heb ik nog wat afbeeldingen teruggezet en verder heb ik gedaan waar ik zin in had. Na een hele tijd televisie gekeken te hebben ben ik gaan slapen.

Donderdag 17 augustus 2017

Eenmaal mijn bed uit en ontbeten besloot ik te gaan bloggen. Maar dat wou niet helemaal gaan zoals ik dat wou. Ik had voor de lunch nog maar een blogbericht geschreven. Daar baalde ik van, maar ik wist dat het confronterende blog waren waar ik aan wou werken. Na het middageten heb ik mezelf een schop gegeven en ben ik gaan schrijven. Met af en toe een pauze is het mij gelukt om alle vier de berichten te schrijven. Het was ondertussen rond acht uur ’s avonds. Ik ben gaan douchen en heb daarna nog heel even televisie gekeken, maar ben al snel gaan slapen.

Vrijdag 18 augustus 2017

Mijn moeder en ik zijn na het ontbijt boodschappen gaan doen. Eenmaal thuis ben ik achter mijn laptop gekropen en ben ik gaan bloggen. Voor het middageten had ik twee blogs geschreven. Na het middageten besloot ik een film te kijken zodat ik de recensie kon schrijven. Echter had ik daar helemaal geen zin meer in nadat ik de film gekeken had. Ik ben voor de televisie gaan hangen en vlak voor het avondeten besloot ik verder te gaan. Helaas kreeg ik hem niet af en ben ik na het avondeten hem gaan afschrijven. Daarna heb ik nog een hele boel afbeeldingen terug gezet. Het was mooi geweest. Ik ben wat voor mezelf gaan doen. Ik bedacht me redelijk op tijd te gaan slapen maar om elf uur zat ik weer achter mijn laptop omdat ik zoveel pijn had en de pijnstilling niet wou werken.

Zaterdag 19 augustus 2017

Ik zat al vroeg achter mijn laptop. Afgelopen donderdag was er weer een uitdaging begonnen op een spel dat ik speel. Ik vind het een leuk spel en ik probeer deze uitdaging te halen. Ik startte daarom meteen na het ontbijt mijn laptop op en ben aan de slag gegaan. Daarna ben ik gaan bloggen. Ik wou namelijk proberen om vooruit te werken. In de ochtend ging het verschrikkelijk, ik kreeg het eerste bericht maar niet geschreven. Pas na de lunch stonden de eerste twee online en daarna was mijn motivatie weer verdwenen. Ik heb van alles en nog wat gedaan, maar niet geblogd. Pas vlak voor het avondeten had ik weer motivatie. Na het avondeten ben ik zo druk bezig geweest dat ik deze My life in pictures helemaal vergat. Daarom dat hij later online kwam.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter