My life in pictures – week 32 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Ik was deze week jarig! Ik had mijn verjaardag al gevierd, dus ik heb mezelf niet echt jarig gevoeld. Maar ik was het wel. Verder begon het als een rustige week en onverwachts werd het einde ontzettend druk. Ik was daardoor heel erg moe en dat zorgde ervoor dat ik zaterdag moest besluiten of ik aan mijn blog zou gaan werken of niet. Ik had weinig energie en veel pijn, maar heb toch veel kunnen doen. Ik merk alleen wel dat mijn blog er deze week meer bij ingeschoten is dan dat ik gehoopt had. Maar dat is even niet anders.  

Zondag 06 augustus 2017

Bloggen. Tenminste dat was het plan. Ik had een achterstand opgelopen in mijn weekdoel. De blogs waren allemaal geschreven, maar nog niet alle afbeeldingen stonden terug. Ik heb eerst een paar blogs online geschreven en nadat dat gedaan was ben ik gaan lunchen. Na de lunch ben ik even blijven hangen met mijn boek op de bank. Maar al snel besefte ik me dat ik eigenlijk verder moest met mijn blog. De afbeeldingen stond terug en ik vond het helemaal best. Ik was er klaar mee en heb een film opgestart. Deze kon ik net niet voor het avondeten afkijken, dus dat werd erna. Na de film was het genoeg geweest. Ik was moe en ben gaan doen waar ik zin in had.

Maandag 07 augustus 2017

Al snel na het boodschappen doen zat ik achter mijn laptop. Ik moest van mezelf proberen om weer drie berichten online te krijgen. Dat wou best wel lukken, om half twaalf had ik de eerste twee online staan. Omdat de afbeeldingen ook nog moesten ben ik daar mee verder gaan voordat ik ging lunchen. Na de lunch heb ik het laatste bericht geschreven en heb ik nog wat andere berichten uit het verleden online kunnen zetten. Maar daarna was ik wel weer helemaal klaar met mijn blog. Ik besloot te gaan doen waar ik zin in had. Kleuren. Het weer was goed genoeg om dat te kunnen doen. Maar op een gegeven moment was mijn hand moe en heb ik even televisie gekeken. Ik ben nog heel even verder gegaan voor het avondeten, maar na het avondeten heb ik het opgeruimd. Ik heb nog een blog uit mijn vingers proberen te schudden, maar dat lukte pas bij de derde poging. Ik kreeg het niet goed verwoord op het scherm. Ondertussen was het half negen en wou ik televisie kijken. Daarna ben ik mijn bed ingerold.

Dinsdag 08 augustus 2017

Ik zat al snel achter mijn laptop. Ik moest van mezelf proberen een paar blogs te schrijven. De eerste stond zo online en ook de tweede koste niet heel veel moeite. Maar daarna kwam er een moeilijke, die ik van mezelf, echt moest schrijven. Ik besloot om eerst te gaan lunchen. Na de lunch ben ik eerst de afbeeldingen terug gaan zetten en de blog stelde ik uit en uit. Op een gegeven moment was het aan het einde van de middag en ben ik met mijn laptop op bed gekropen televisie aan en schrijven maar. Het werkte. Langzaamaan vlogen mijn vingers over het toetsenbord. Voor het avondeten was die af. Na het avondeten vond ik het mooi geweest. Ik ben gaan doen waar ik zin in had. Op een gegeven moment ben ik gaan douchen en niet lang daarna lag ik in bed.

Woensdag 09 augustus 2017

Ik was jarig, dus even naar de markt om wat lekkers te halen. Dat viel niet mee, want ik wist niet zo goed wat ik moest kiezen. Eenmaal thuis hebben we dat heerlijk opgepeuzeld. Daarna ben ik gaan bloggen. Ik vond dat ik moest proberen om weer wat meer blogs te schrijven, want het liep niet helemaal zoals het moest. Ik besefte me al snel dat er een hele moeilijke blog tussen zat. Deze heb ik zo lang mogelijk uit proberen te stellen. Ik heb twee blogs geschreven en ben daarna gaan lunchen. Na de lunch had ik weer een blog geschreven, maar ik vond het wel weer mooi geweest. De moeilijke blog lag nog steeds op mij te wachten. Ik ben op een gegeven moment voor de televisie gekropen met mijn laptop op schoot en toen lukte het wel. Net zoals gisteren. Daarna was het echt mooi geweest. Na een tijdje was mijn laptop bijna leeg en ben ik echt televisie gaan kijken. Tot het avondeten. Na het avondeten kregen we opeens te horen dat we de volgende middag naar Amsterdam zouden gaan om iets op te halen. Ik bedacht me dat het slim was om nog even vooruit te werken met mijn blog. Maar dat wou niet lukken. Ik ben televisie gaan kijken en daarna gaan slapen.

Donderdag 10 augustus 2017

Omdat het die middag al druk genoeg zou worden besloot ik om niet te veel te doen. Ik had gedacht om te gaan bloggen. Maar ik zat al snel spelletjes te spelen. Daar had ik veel meer zin in. Ik besloot het zo te laten. Tot zaterdag zou er sowieso een blog online komen en daarna zou ik wel weer verder zien. Ik heb de hele ochtend spelletjes gespeeld. Al aan het begin van de middag waren we onderweg naar Amsterdam. Rond half twee kwamen we aan en iets over drieën waren we weer op weg naar huis. Over vieren waren we thuis, rond vijven was de auto leeg en na half zes zaten we te eten. Ik ben daarna meteen gaan douchen. Ik was vies van het stof en zweet en was doodmoe. Ik heb nog even met mijn cavia geknuffeld maar ben daarna op bed gaan hangen en heb televisie gekeken. Ik ben op tijd gaan slapen, want was helemaal verrot.

Vrijdag 11 augustus 2017

Ik kwam met spierpijn mijn bed uit. Ik was doodmoe. Maar ik vond dat ik in beweging moest blijven, dus ik ben wel meegegaan met boodschappen doen. Eenmaal thuis bedacht ik me dat ik geen zin had om te bloggen. Mijn linkerhand deed enorm veel pijn en ik wou hem niet overbelasten. Ik ben achter de computer gekropen en heb de hele ochtend alleen maar spelletjes gespeeld. Ik had daar even behoeften aan. Na de lunch besloot ik om verder te gaan met het Day Zero Project 2018, er waren die avond ervoor allemaal doelen door mijn hoofd geschoten en deze had ik opgeschreven. Tijdens de pagina bijwerken kwamen er nog meer doelen in mij op. Op een gegeven moment was ik het zat, gelukkig was het thee tijd. Tijdens de thee kwamen er twee nieuwe spijkerbroeken voor mij binnen en deze paste alle twee. Eenmaal boven had ik geen zin om iets nuttigs te doen. Maar er moest nog zoveel gebeuren. Ik ben met mijn laptop op bed gekropen met de televisie aan en heb mijn mail een groot deel opgeruimd. Na het avondeten heb ik niets nuttigs meer gedaan. Ik vond het helemaal best. Maar lag wel veel later in mijn bed dan gepland.

Zaterdag 12 augustus 2017

Ik werd rond half vijf wakker van gestommel beneden. Ik moest toch even naar het toilet en ben even gaan kijken. Wat bleek pa moest vroeg werken en dat hadden ze mij niet verteld. Ik ben mijn bed weer ingegaan en heb nog even geslapen. Eenmaal ontbeten en aangekleed vond ik dat ik best even beneden mocht blijven en mijn boek mocht lezen. Maar rond tienen heb ik mezelf naar boven geschopt en ben gaan bloggen. Eerst deze blog want door de moeheid van de afgelopen dagen had ik hem niet goed bijgehouden.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter