My life in pictures – week 31 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was een vreemde week. Mijn zus bleef tot dinsdags thuis, mijn moeder moest naar het ziekenhuis en ik ben mee geweest en mijn zus kwam vrijdags ziek naar huis. Maar emotioneel gezien was het wel een goede week. Hoewel ik wel een paar keer gedacht heb van hoe voel ik me nou en waar gaat het heen. Maar het is niet zo dat ik extreem somber ben geweest. Ik zat eigenlijk best wel goed in mijn vel. Ook heb ik deze week best wel veel aandacht aan mijn blog besteed. Ik heb een hele hoop gedaan voor mijn gevoel. 

Zondag 30 juli 2017

Ik besefte me dat er nog zoveel blogs geschreven moesten worden dat ik dat nooit ging trekken. Ik ben begonnen en heb gekeken waar het schip strandde. Dat was al om half twaalf ’s ochtends. Ik was er helemaal op uit gekeken. Ik had graag nog een of twee blogjes willen schrijven, maar het zat er niet meer in. Ik ben na de lunch daarom maar gewoon gaan doen waar ik zin in had. Bullet Journal en programma’s terugkijken. Ik voelde me best wel ziek en had niet zo heel veel zin meer. Na het avondeten ben ik heel even achter mijn computer gekropen, maar ben op tijd gaan douchen. Daarna heb ik nog heel even televisie gekeken, maar was te moe en ben gaan slapen.

Maandag 31 juli 2017

Mijn zus wou niet mee met boodschappen dus mijn moeder en ik zijn samen boodschappen gaan doen. Eenmaal thuis ben ik achter mijn laptop gekropen en ben ik gaan bloggen. Ik had net voor het middageten twee blogs geschreven, maar bij de tweede moest er nog een foto bij. Dat heb ik na mijn lunch gedaan. Ook ben ik aan mijn derde blog begonnen. Daarna was de zin om te bloggen weg en ik had echt even nergens zin in. Ik ben andere dingen gaan doen zoals spelletjes spelen. Op een gegeven moment had ik zin om te bekijken hoe ik verder wou met mijn boek. Ik heb een hele tijd aantekeningen in mijn Bullet Journal zitten maken. Na het avondeten besloot ik dat het wel eens tijd werd om de afbeeldingen terug te plaatsen. Ik heb netjes bij juli 2011 alle afbeeldingen terug geplaatst. Daarna ben ik voor de televisie gaan hangen en ben gaan slapen.

Dinsdag 01 augustus 2017

Samen met mijn zus en moeder aan het ontbijt. Mijn zus en ik hadden weer een meningsverschil en hoewel ik het netjes zei werd ze toch weer heel erg boos. Ik had het weer gedaan en mijn moeder zat er weer eens tussenin. Ik liet het maar zo en ben mijn eigen gang gegaan. Ik besloot achter de computer te kruipen en te gaan bloggen. Ik wou proberen deze maand het meteen weer wat beter op te pakken dan vorige maand. Ik had net na de lunch vier berichten geschreven en besloot dat het wel even genoeg was geweest. Ik wou ook proberen om de afbeeldingen goed te zetten bij de berichten. Nadat ik halverwege augustus 2011 was, was ik het helemaal zat. Ik ben voor de televisie gaan hangen en net voor het avondeten ben ik nog heel even verder gegaan. Na het avondeten heb ik het afgemaakt, maar heel veel zin had ik niet meer. Ik besloot om op tijd te gaan douchen en slapen.

Woensdag 02 augustus 2017

Mijn moeder en ik besloten dat ik niet mee zou gaan naar de markt. Er moesten alleen aardappels gehaald worden, veels te veel gedoe met mijn rolstoel. Ik ben lekker thuis gebleven en besloot dat ik wou gaan bloggen. Ik begon heel enthousiast aan de eerste blog, maar eigenlijk had ik helemaal geen zin en ik zat al snel te appen met een vriendin. Daarna ben ik in een dalletje geraakt. Ik wist niet zo goed waar ik nou zin in had. Ik ben mezelf gaan verplichten om te gaan bloggen, in de hoop dat ik zou weten waar ik behoeften aan had. Maar dat gebeurde niet. Tegen de lunch had ik helemaal nergens meer zin in en ben ik gaan surfen op internet. Na de lunch ben ik voor de televisie gaan hangen. In eerste instantie met mijn Bullet Journal maar al snel echt voor de televisie. Er is de rest van de dag niets nuttigs meer uit mijn handen gekomen. Ik was te moe. Na het avondeten heb ik het nog heel even geprobeerd om wat nuttigs te doen, maar dat wou echt niet. Ik ben op tijd gaan slapen.

Donderdag 03 augustus 2017

Ik had de laatste keer dat ik bij mijn beste vriendin M. was iets leuks gezien, of eerlijk gezegd ik had het al eerder gezien. Maar toen wist ik niet zo goed wat het was en hoe het moest. Deze keer had ik beter kunnen kijken en het leek mij zo leuk. Maar ik wist niet meer hoe het heette, dus dat had ik gisteravond aan haar gevraagd. Ik heb de hele ochtend (tot iets voor elven) zitten kijken en welke vond ik nou het leukst? Ik ben er uit, maar moet het nog wel bestellen. Om elf uur zijn mijn moeder en ik in de auto gestapt op weg naar het ziekenhuis voor ma. Na het middageten kwamen we pas weer thuis. Ik was moe en had nergens meer zin in. Ik ben achter de computer gekropen en heb computerspelletjes gedaan, maar lang hield ik het niet vol. Ik ben televisie gaan kijken. Na het avondeten had ik nog steeds niets nuttigs gedaan, maar ik vond het best. Ik was te moe en ben al snel gaan douchen. Ik heb nog even televisie gekeken, maar ben daarna gaan slapen.

Vrijdag 04 augustus 2017

Mijn moeders auto moest naar de garage en ze had gevraagd of ik achter haar aan wou rijden zodat we met mijn auto meteen boodschappen konden doen. Hoefde ze niet terug te lopen. Prima, we zijn meteen boodschappen gaan doen. Eenmaal thuis was het nog best vroeg. Ik ben achter de computer gekropen en ben gaan bloggen. Ik besefte me dat ik de fotocamera nodig had en ben deze gaan halen om foto’s te maken. Ik zat net lekker in de blogflow toen mijn moeder riep dat er een probleem was, mijn zus was ziek en wou naar huis, maar haar auto stond nog steeds bij garage of ze de mijne even mocht lenen of dat ik even wou rijden. Ze mocht de mijne wel lenen, ik wou verder. Na het middageten ben ik nog een hele tijd aan het bloggen geweest. Maar op een gegeven moment was het genoeg. Ik was moe. Ik ben voor de televisie gaan hangen. Toen ik net weer achter de computer zat werd ik geroepen of ik beneden op wou letten. Mijn moeders auto was klaar maar het eten stond al op het aanrecht. Aangezien de honden een moord doen voor eten moest er even opgelet worden. Ik ben beneden gaan zitten. Na het avondeten heb ik nog een tijdje achter de computer gezeten, maar veel nuttigs heb ik niet gedaan. Het was mooi geweest.

Zaterdag 05 augustus 2017

Ik besloot dat er een paar blogs geschreven moesten worden, waar onder deze. Ik ben vol enthousiasme aan de slag gegaan en aan het einde van de ochtend stonden er al vier berichten geschreven en wel. Ik was het alleen wel een beetje zat dus ik besloot om na het middageten even te blijven zitten om mijn boek uit te lezen. Dat duurde langer dan gepland, want voordat ik weer boven was was het rond drieën. Ik had ondertussen ook thee gedronken en Zwiebertje een schone kooi gegeven. Eenmaal boven ben ik verder gegaan met deze My life in pictures. Daarna heb ik nog heel even het een en ander aan andere blogs gedaan. Totdat het tijd was om te koken. Na het avondeten ben ik begonnen met afbeeldingen terugzetten. Opeens was het tijd om naar bed te gaan, maar ik besefte me dat ik deze blog nog af moest schrijven en de foto’s moest invoeren, dat ben ik gaan doen en daarna naar bed!

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter