My life in pictures – week 30 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was een gezellige week. Ik ben veel bezig geweest met mijn blog. Eerst is er veel aandacht gegaan naar mijn lay-out en problemen achter de schermen en daarna kon ik weer schrijven. Deze week was mijn zus jarig en gisteren hebben we dat gevierd. Heel eerlijk gezegd hebben we mijn verjaardag ook meteen gevierd. Verder heb ik deze week niet heel veel bijzonders gedaan. Ik voelde me goed en was alleen een beetje moe af en toe. Maar dat kwam omdat ik eigenlijk veels te laat ga slapen op het moment. 

Zondag 23 juli 2017

Ik besloot om toch nog even verder te gaan zoeken naar een andere lay-out. Ik was namelijk toch niet helemaal tevreden. Ik was tegen de lunch helemaal gesloopt. Ik had vierkante ogen van alle thema’s afzoeken en ik kon helemaal geen leuke vinden. Ik baalde enorm en heb sommige thema’s volgens mij honderd keer geïnstalleerd en weer verwijderd omdat ik er achter kwam dat ik het thema al gehad had. Na de lunch ben ik heel even wat anders gaan doen en ben daarna toch maar weer verder gaan zoeken. Ik wist zeker dat het oude thema dat ik op mijn oude blog had gehad er ook moest zijn, maar hoe ik ook filterde hij kwam niet te voorschijn. Totdat ik er achter kwam dat ik het thema wel eens in de back-up van mijn oude blog kon vinden. Na een hele tijd zoeken had ik hem na het avondeten toch gevonden. Ik was ondertussen alleen helemaal gaar. Maar de euforie overheerste en ik ben nog even bezig geweest met stoeien. Toen ben ik gaan douchen en daarna slapen.

Maandag 24 juli 2017

Ik ben met ma mee geweest met boodschappen doen. Ik besefte me dat ik niet weer een hele dag aan mijn lay-out kon besteden. Ik zou ook aandacht aan het schrijven moeten besteden wil ik in de laatste dagen van deze maand nog een paar blogs online krijgen. Ik ben gaan schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Ik heb even pauze genomen om te lunchen en ben daarna weer enthousiast aan de slag gegaan. Aan het einde van de middag was ik het zat. Ik ben voor de televisie gaan zitten en heb heerlijk zitten surfen. Ik kon niet echt een programma vinden dat mij aansprak, maar goed. Na het avondeten ben ik gaan doen waar ik behoeften aan had. Computerspelletjes spelen en televisie kijken. Ik lag laat op bed.

Dinsdag 25 juli 2017


Ik had moeite met mijn bed uitkomen. Eenmaal ontbeten had ik toch wel een beetje zin in deze dag. Ik ben achter mijn laptop gekropen maar had al snel door dat ik vandaag niet zoveel blogs zou schrijven als gisteren. Ik ben zelfs halverwege een blog gestopt, ik had geen zin meer. Ik ben computerspelletjes gaan spelen. Na de lunch zijn ma en ik in de auto gestapt richting het dorp. We hadden nog een cadeau nodig voor mijn zus. Ook moesten we even langs de bibliotheek. Uiteindelijk reden we de straat in toen we er achter kwamen dat we het cadeau vergeten waren te kopen. We zijn maar terug gegaan. Eenmaal thuis lag er een pakket op mij te wachten. Ik ben vrolijk aan de slag gegaan met Bullet Journaling en ben de rest van de middag zoet geweest. Na het avondeten heb ik nog even achter mijn computer gezeten en ben op tijd gaan douchen en slapen.

Woensdag 26 juli 2017

Ma was vroeg haar bed uit en weg. Ik heb me omgedraaid en ben iets voor achten mijn bed uitgerold. Ook pa kwam eruit en nadat die de honden uitgelaten heeft zijn we gaan ontbijten. Nog voordat ik aangekleed was was mijn moeder alweer thuis. Mijn pa en ik zijn naar het dorp vertrokken en ik kwam helemaal verrot thuis. Geen slim plan om mijn rolstoel niet mee te nemen. Ik heb de rest van de ochtend rustig aan gedaan. Ik heb de hele ochtend en middag gedaan over een blogpost schrijven. Ik had niet zo heel veel zin en besloot met regelmaat even te stoppen om andere dingen te doen. Na het avondeten had ik nog heel even, maar het was al snel tijd om naar de verjaardag van mijn zus te vertrekken. Ik voelde me alleen heel beroerd. Gelukkig viel het mee en was ik snel weer aan de betere hand. Na een gezellige avond was ik blij toen ik mijn bed in kon rollen.

Donderdag 27 juli 2017

Ik voelde me wel oké. Tenminste ik was bloedcchagrijnig en ik snauwde soms. Maar ik besloot om lekker op bed een programma terug te gaan kijken wat ik die avond ervoor gemist had. Dat duurde zolang dat ik ondertussen haast al kon gaan lunchen. Maar het was wel lekker om even nergens aan te hoeven denken en gewoon naar de televisie te staren. Net voor de lunch was het afgelopen en ik heb nog heel even achter de computer gezeten. Na de lunch was ik in een beter humeur en ben ik aan de slag gegaan met mijn blog. Er waren nog wat problemen. Ik ben begonnen aan een blogpost maar heb hem niet afgemaakt. Ik ben op een gegeven moment voor de televisie gaan zitten en daar kwam ik pas voor het avondeten vandaan. Na het avondeten heb ik achter de computer gezeten, televisie gekeken en ben ik verder gegaan in mijn Bullet Journal. Ik ben niet heel erg op tijd gaan slapen.

Vrijdag 28 juli 2017

Na het ontbijt ben ik samen met ma boodschappen gaan doen. Er moest nog wat spullen komen voor het gourmetten voor zaterdag. Eenmaal thuis ben ik achter mijn computer gekropen en ben ik gaan bloggen. Ik had zin om te schrijven en besloot om daar aan toe geven. Mijn maandplanning zou sowieso niet meer af komen, maar dat was het minst erge. Elke blog die nog geschreven werd was er een bedacht ik me. Ik ben heel enthousiast aan de slag gegaan en heb ondertussen met een vriendin zitten kletsen. Na de lunch ben ik even met pa naar het dorp gegaan en daarna ben ik achter de computer gekropen. Maar heel veel zin had ik niet meer om te schrijven. Pas tegen het avondeten aan ben ik weer gaan bloggen. Na het avondeten heb ik niet veel nuttigs meer gedaan. Ik was moe.

Zaterdag 29 juli 2017

Ik ben met ma de taart gaan halen voor mijn zus en mijn verjaardag. Ik ben pas 9 augustus jarig, maar mijn zus komt waarschijnlijk niet voor de 19de thuis. Dus vandaar dat we het vandaag vierde. Eenmaal thuis ben ik achter mijn computer gekropen. Blogs schrijven, maar eerst iets achter de schermen opknappen. Daarna ben ik een film gaan kijken. Na de lunch ben ik gaan schrijven, maar het was al snel thee tijd en dus cadeautjes tijd. Eenmaal boven ben ik verder gegaan met deze My life in pictures. Waar ik nog een hele tijd over gedaan heb omdat ik me honderd andere dingen bedacht. Na het avondeten was ik verrot. Ik ben de foto’s van deze My life in pictures gaan bewerken en uploaden. Daarna heb ik even met mijn cavia geknuffeld en ben voor de televisie gaan hangen. Het was genoeg geweest. Ik ben vroeg gaan slapen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter