My life in pictures – week 3 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was niet mijn beste week qua bloggen. Sterker nog de blog die normaal online had kunnen komen kwam te laat online. Maar hij kwam op de dag zelf online. Ik merk dat ik deze week heel erg moe ben, slaap slecht en heb een zeurende pijn in mijn lichaam. Ze kwamen deze week eindelijk mijn rolstoel brengen (zonder Smartdrive) en helaas lig ik nou al helemaal open van mijn stoel. Ook moest ik deze week naar de tandarts en zoals de verwachten was moet mijn kinderkies er toch een keer uit, waarschijnlijk al op korte termijn. Het was dus mijn weekje wel!

Zondag 15 januari 2017

Vanochtend begon ik al vroeg met allerlei filmrecensies schrijven. Ik moest namelijk nog maar een paar recensies schrijven dan was ik weer helemaal bij. Maar het was teveel voor die dag. Dus na een hele ochtend bezig geweest te zijn had ik er twee gehad en moesten er nog drie. Ik besloot andere blogs uit het verleden te gaan schrijven, want op deze manier kwam ik niet waar ik wezen wou. Maar eerst een hapje eten. Na de lunch besefte ik me dat ik eigenlijk helemaal geen zin had om te gaan bloggen dus na wat computerspelletjes besloot ik dat ik het toch maar moest proberen. Uiteindelijk heb ik er een paar geschreven en toen was ik het echt zat. Na het avondeten heb ik de laatste hand gelegd aan een artikel en toen ben ik weer computerspelletjes gaan spelen. Maar al heel snel ben ik gaan douchen en naar bed gegaan.

Maandag 16 januari 2017

Ik ben mee geweest met boodschappen doen. Daarna ben ik achter mijn computer gekropen en in eerste instantie lukte het me niet om wat nuttigs te gaan doen. Maar in tweede instantie heb ik mezelf een schop onder mijn kont gegeven en ben ik gaan bloggen. Er moest van mezelf nog wat filmrecensies afgeschreven worden zodat ik de 20ste weer een blog kon schrijven. Ik ben er het grootste gedeelte van de dag mee bezig geweest maar het is gelukt. Daarna was ik zo moe dat ik van mezelf de Sims mocht gaan doen, even ontspannen. ‘S avonds heb ik niets anders gedaan dan computerspelletjes en televisie kijken!

Dinsdag 17 januari 2017

Ik had ’s nachts heel erg pijn op mijn borst gehad wat uitstraalde naar mijn linkerarm. Ik ben daarna weer in slaap gevallen, maar toen ik wakker werd bleef ik last houden. Ma raadde me aan om even de huisarts te bellen. Om 10 uur moest ik langskomen. Huisarts kon niets vinden maar wou voor de zekerheid even een ECG laten maken, gelukkig was daar niets op te zien en mocht ik bloed laten prikken. Daarna mocht ik naar huis, de huisarts zou rond tweeën de uitslag krijgen en mij bellen. Ik was doodmoe en besloot om even op bed te gaan hangen. Na de lunch heb ik niets anders gedaan. Ik was zo moe. Pas rond half vijf werd ik gebeld, ik wist allang dat het goed was want anders was ik wel eerder gebeld, maar de huisarts bevestigde het. Pas daarna ben ik wat gaan doen, maar ik was zo moe dat er uiteindelijk niets uit mijn handen gekomen is en ik de poging gestaakt heb en weer voor de televisie ben gaan hangen.

Woensdag 18 januari 2017

Omdat afgelopen maandag mijn rolstoel geleverd was besloot ik om vandaag in mijn rolstoel naar de markt te gaan. Ik wou uittesten of het mij zou lukken om zelfstandig te rijden. Ik moet zeggen het koste heel veel kracht en ik kwam het stoepje niet op, maar verder is het mij gelukt. Ik was enorm trots op mezelf, maar ik merkte wel dat het me heel veel kostte ik had daarna spierpijn. Maar ik had ook nog belooft om mee te helpen met koken en mijn ouders wouden dat al eerder op de dag klaarmaken, sterker nog we waren nog maar amper thuis of we waren bezig om de zuurkoolschotel voor te bereiden. Ik heb dit keer niet heel veel gedaan want ik ben de aardappels gaan schillen. Aan het einde van de ochtend kwam er een nieuw speakerset en kon ik weer muziek luisteren. De rest van de dag heb ik geprobeerd om een blog te schrijven, maar dat wou niet echt, dus ik heb al snel besloten om andere dingen te gaan doen.

Donderdag 19 januari 2017

Het was een dag waarin van alles en nog wat gedaan heb. Zo ben ik druk bezig geweest met mijn kamer opruimen, het was namelijk een zooitje. Maar ik ben ook bezig geweest met mijn blog waar ik eigenlijk de motivatie voor kwijt ben op het moment. Ik heb uiteindelijk ook heel veel computerspelletjes gespeeld. Ik heb eigenlijk een off dagje gehad en dat was best lekker.

Vrijdag 20 januari 2017

Ik moest al vroeg op omdat ik naar de tandarts moest. Zoals te verwachten was had ik weer eens een gaatje en mag ik terugkomen om die te laten vullen. Ook hebben we besproken wat er met mijn melkkiezen moet gaan gebeuren. De rechter ziet er eigenlijk nog best goed uit en omdat ik daar niet echt last van heb laten we die voorlopig nog even zitten. Maar bij links zijn de wortels bijna weg en is het bot onrustig. Ik moet nu gaan nadenken wat ik wil, ze eruit hebben onder narcose of lokaal verdoofd  en wil ik een implantaat. Over een paar weken moet ik terug voor het gaatje en dan praten we verder. Onderweg naar de tandarts (vanuit de parkeergarage) had ik mij lelijk opengehaald aan mijn rechterwiel. Ik besloot thuis om mijn rolstoelleverancier te bellen. Dat was een hele klus en ruim anderhalf uur later had ik een afspraak. Helaas hoorde ik die avond weer gekke geluiden uit mijn speakerset komen. Ik voelde de bui al hangen en nam contact op met de verkoper. We kwamen er niet helemaal uit wat nou de oorzaak was en wat de beste oplossing was.

Zaterdag 21 januari 2017

Ik wist even niet wat ik moest doen. Een nieuwe vragen en weer het risico lopen of een ander model vragen. Ik kreeg de tip om naar mijn drivers te kijken en sindsdien heb ik weer normaal geluid. Ik hoor alleen af en toe een tik erin. Waarschijnlijk ligt dat aan mijn geluidskaart. Ik kijk het nog even aan en anders even kijken naar een betere geluidskaart. Verder ben ik druk bezig geweest met mijn financiën en de eerste dingen voorbereiden voor mijn vakantie van over twee weken. ‘S avonds ben ik voor de televisie gaan hangen en na Wie Is De Mol ben ik gaan slapen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter