My life in pictures – week 27 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was een rustige week. Ik had geen afspraken staan en ik ben deze week zelfs amper de deur uit geweest. Tenminste aan het begin van de week, aan het einde van de week heb ik dat ruimschoots goed gemaakt. Ik heb deze week veel aandacht aan mijn blog besteed, maar aan het einde van de week merkte ik dat het mij moeite begon te kosten. Waar ik aan het begin van de week al voor de lunch klaar was was ik gisteren na het avondeten nog niet klaar. Ik had meer behoeften aan ontspanning en dat heb ik dan ook gedaan. Mijn lichaam trapte even op de rem. 

Zondag 02 juli 2017

Omdat het de tweede dag van de maand was had ik nog heel veel zin om te bloggen. Ik had de eerste blog dan ook al snel na het ontbijt geschreven. De tweede blog volgde snel en ook de derde blog was voor de lunch geschreven. Na de lunch besloot ik om de vierde blog te schrijven en daarna was het genoeg geweest. Ik had genoeg blogs geschreven. Ik besloot om mijn administratie eens op te ruimen. Ik had nog papieren liggen van november vorig jaar. Ik ben tot half vijf bezig geweest maar daarna was het wel af. Alle papieren waren opgeborgen. Ik ben nog heel even voor de computer gekropen voor het eten. Na het eten vond ik het wel prima. Ik heb mijn kleurboek gepakt en ben lekker van kleuren. Tot het moment dat ik moest gaan douchen. Na het douchen heb ik nog heel even televisie gekeken en daarna ben ik gaan slapen.

Maandag 03 juli 2017

Ik ben niet mee geweest met boodschappen doen. Ik ben achter mijn computer gekropen en heb vier blogs geschreven. Deze keer waren ze zelfs al af voor de lunch. Ik heb zelfs nog heel even kunnen kleuren. Omdat er iemand na de lunch wat kwam halen zat ik samen met de honden boven. Ik wou gaan opruimen, maar omdat het niet verstandig was om dat in gezelschap van de honden te doen heb ik gewacht totdat de honden weer naar beneden konden. Na het opruimen was ik moe en ben ik nog even gaan kleuren. Dat heb ik tot het avondeten volgehouden. Na het avondeten was het te donker. Ik heb toen een begin gemaakt met deze blog. Daarna heb ik nog even voor de televisie gehangen en ik ben rond tien uur naar bed gegaan,

Dinsdag 04 juli 2017

Ik besloot om na het ontbijt om toch mee te gaan naar de woonboulevard om een lamp uit te zoeken voor mijn zus. Het duurde even maar we kwamen niet alleen thuis met een lamp voor mijn zus, maar ook met een kastje voor mijn moeder. Eenmaal thuis was het al na elven, ik was moe. Rond twaalven ben ik pas naar boven gegaan. We besloten gewoon iets later te lunchen. Ik heb voor de lunch nog een blog kunnen schrijven. Na de lunch ben ik begonnen met de andere blogs. Gelukkig vlogen deze ook uit mijn vingers. Daardoor was ik nog voor het avondeten klaar met bloggen. Ik ben even wat op de computer gaan doen qua ontspanning. Na het avondeten heb ik mijn kleurboek erbij gepakt en ben ik gaan kleuren. Op een gegeven moment ben ik gaan kroelen met mijn cavia en daarna ben ik gaan douchen. Na het douchen heb ik nog een tijdje een spelletje gespeeld en daarna was ik moe en ben ik gaan slapen.

Woensdag 05 juli 2017

Omdat we eigenlijk alleen maar aardappels nodig hadden besloot ik niet mee te gaan naar de markt. Veels te veel gedoe met mijn rolstoel. Ik ben achter de computer gekropen en ben gaan bloggen. De ene na de andere blog heb ik geschreven. Maar voor het middageten had ik er pas twee af. Ik wist niet zo goed hoe ik verder moest en ben ik gewoon even gaan ontspannen. Na het middageten ben ik opnieuw achter mijn computer gekropen en heb de rest van de blogs geschreven. Daar heb ik wel het grootste gedeelte van de middag over gedaan. Af en toe een spelletje en dan er weer tegen aan. ‘S avonds ben ik computerspelletje gaan doen. Ik vond dat ik dat wel mocht doen.

Donderdag 06 juli 2017

Ik wou vanochtend de blogs schrijven. Maar dat verliep niet helemaal volgens plan. Er moesten wat andere dingen gebeuren en dat gaf ik voorrang. Toch lukte het om voor het middaguur drie blogs geschreven te hebben. Na het middaguur ben ik er mee verder gegaan. De rest van de middag heb ik gedaan waar ik zin in had. Ik merkte dat het bloggen mij best wel veel energie kostte. Ik was het zat en besloot even aan mezelf te denken. ‘S avonds was het helaas te donker om te kleuren, dus ik ben maar computerspelletjes gaan doen. Toen ik op het punt stond om naar bed te gaan barste de onweer los.

Vrijdag 07 juli 2017

Ik besloot om ook weer eens het huis uit te gaan. Ik ben meegegaan met boodschappen doen. Ik was best moe toen we thuis waren. Maar ik ben toch maar gaan bloggen. Nog voor het middageten had ik twee blogs geschreven. Na het middageten ben ik verder gegaan, maar ik had niet heel lang de tijd. Ik wou namelijk naar bieb en die ging om twee uur open. Na de bieb ben ik weer achter mijn computer gekropen, ik wou namelijk nog een paar blogs schrijven. Dat lukte. Ik was het daarna zo zat dat ik besloot om een film te gaan kijken. Deze kon ik niet helemaal voor het avondeten afzien. Na het avondeten ben ik verder gaan kijken. De rest van de avond heb ik niet heel veel meer gedaan. Ik merkte dat ik moe was.

Zaterdag 08 juli 2017

We zijn eerst boodschappen gaan doen bij een supermarkt waar we maar een keer in de zoveel tijd komen. Eenmaal thuis was ik moe maar ik wist dat ik blogs moest schrijven. Onder andere deze blog. Maar ik kwam maar niet op gang. Na het middageten was er nog niets gedaan. Ik had alleen maar zin in computerspelletjes en luieren met een boek. Ik heb daar aan toegegeven en ben pas rond half vier begonnen met bloggen. Toen lukte het om twee blogs achter elkaar te schrijven. Maar daarna was ik er weer helemaal klaar mee. Ik heb de foto’s alvast op mijn computer gezet en bewerkt en ben daarna gaan doen waar ik zin in had. Na het avondeten heb ik gedaan waar ik zin in had. Ik had geen zin meer om de laatste blog te schrijven en was het helemaal zat. Ik heb op een gegeven moment de laatste hand aan deze blog gelegd en ben daarna lekker gaan slapen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter