My life in pictures – week 26 – 2015

geplaatst in: My life in pictures | 0

Ik heb deze week geprobeerd te studeren, maar ik merkte dat ik heel veel met mezelf in de knoop zat. Ik had dinsdags namelijk een belangrijke afspraak, samen met mijn moeder en deze beviel toch niet zo goed. Mijn moeder en ik kwamen er allebei met een rotgevoel vandaan. Ook merkte ik dat ik heel veel spanning bij mij droeg door alles. Donderdags kwam die eruit zetten toen bleek dat er geen afspraak bij mijn psycholoog ingepland stond. Ook bleek ik mijn linkerhand gekneusd te hebben.

Zondag 21 juni 2015

Ik ben vooral met mezelf aan het vechten vandaag. Ik zie enorm op tegen een afspraak die ik aankomende dinsdag heb. Ik wil helemaal niets, maar toch probeer ik te studeren en ik moet bekennen dat het redelijk gaat. Alhoewel, ik heb een lichte achterstand en ik krijg het niet allemaal af. Ik krijg die knoop ook helemaal niet weg en daar baal ik enorm van. Want ik wil zo veel.

Maandag 22 juni 2015

Druk aan het studeren om ervoor te zorgen dat ik niet teveel kan nadenken over morgen. Ik wil helemaal niet, ik wil gewoon niet. Maar ik kan niet anders dan gaan. Vandaag nog maar heel even struisvogelpolitiek. Gelukkig gaat het studeren wel aardig. Maar ik zo zoveel liever andere dingen doen dan studeren, maar ik kan niet anders dan doorzetten. Die achterstand moet weg.

Dinsdag 23 juni 2015

Een belangrijke afspraak, samen met mijn moeder. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. Mijn moeder en ik hadden er allebei een rot gevoel bij. Ik merkte dat ik dichtklapte. Niet omdat mijn moeder erbij zat, maar gewoon door de gehele situatie. Ik kon niet meer praten. Eenmaal thuis besloot ik dat mijn cavia even over de grond mocht lopen. Even afleiding.

Woensdag 24 juni 2015

Ik ben even naar de markt geweest. Even een frisse neus halen. Verder ben ik mijn studieboeken ingedoken. Het wilde niet echt lukken, maar aan de andere kant ik heb iets kunnen doen. Ook merk ik heel goed dat we een nieuwe hond in huis hebben, het zorgt voor veel onrust. Ze is heel erg aanwezig en vindt mijn cavia helemaal het einde. Zo erg zelfs dat ze zich liet bijten (door de tralies heen).

Donderdag 25 juni 2015

Studeren, maar ondertussen wachten totdat de garage belt dat ik mijn auto kan ophalen. Want afgelopen dinsdag heb ik mijn lichten laten branden en toen moesten we wachten op de wegenwacht. Aangezien het feit dat me echt nog vaker gaat gebeuren, heb ik er maar een verklikker op laten zetten. Ook baalde ik enorm toen ik er achter kwam dat ik niet ingeroosterd ben bij mijn psycholoog. Ik kan alleen nog geen contact met haar zoeken, want ze is nog met vakantie.

Vrijdag 26 juni 2015

Ik belde de huisarts want ik vertrouwde mijn linkerhand nog steeds niet, na de val met die nieuwe hond. Aan het einde van de middag mocht ik komen. Ik bleek hem toch gekneusd te hebben. Daar baalde enorm van. Want het schrijven en typen is op het moment bijna niet te doen en dan heb ik het nog geen eens over de andere dingen die ik als een handig persoon moet doen met links.

Zaterdag 27 juni 2015

De pijn in mijn hand word toch langzaam aan minder. Maar schrijven en typen gaat nog niet echt makkelijk. Toch probeer ik te studeren en te bloggen, want ik wil zoveel vertellen en doen. Heel langzaam aan merk ik dat ik weer mens word en dat het me allemaal wat minder doet wat er van de week besproken is, maar ik ben er zeker nog niet. Ik ben nog behoorlijk van de kaart.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter