My life in pictures – week 25 – 2017

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was een drukke week. Ik had niet zo zeer heel veel afspraken, maar ik ben wel heel erg druk geweest met mijn blog. Ik heb een hele boel blogs geschreven. Verder ben ik naar een afspraak voor mijn rechterhand geweest en heb ik allerlei spalkjes gekregen. Ik heb deze week ook geprobeerd om mijn rust te pakken, want soms lag een migraine aanval om de hoek. Ik ben daarom met regelmaat beneden op de bank gekropen met een boek. Verder was het deze week niet echt bijzonder. Ik merk dat ik nu best moe ben en dat ik deze week wel heel vaak het beeldscherm heb gezien.

Zondag 18 juni 2017

Ik was zo ontzettend moe, ik had helemaal geen behoeften aan opstaan, maar het was zo ontzettend warm. Ik ben toch maar gaan ontbijten. Maar na het ontbijt en aankleden werd mij al snel duidelijk dat ik helemaal geen zin had om iets te doen. Ik ben een spelletje op de WII gaan doen en dat was inspannend genoeg. Af en toe ben ik achter de computer gekropen, maar er kwam niet veel uit mijn handen. Na de lunch besloot ik toch maar eens te bekijken of het ging lukken om te bloggen en ik kwam er al snel achter dat het geen optie was. Ik was moe en wou niet. Ik heb de blog afgesloten en ben op bed gaan hangen met de Ipad. Maar ook dat was eigenlijk te veel. Ik heb de rest van de dag afwisselend voor de televisie, met de Ipad op bed, voor de computer doorgebracht. Ik deed maar waar ik zin in had.

Maandag 19 juni 2017

Ik voelde me nog steeds moe, maar ik besloot wel om mee te gaan met boodschappen doen. Na het boodschappen had ik nog steeds geen zin om te bloggen, de blog die nodig geschreven moest worden was een film die nog gezien moest worden. Helemaal geen behoeften aan. Ik ben spelletjes gaan spelen op mijn computer. Maar ook dat kon mij niet lang behagen en al snel stond de WII aan en was ik daar mijn frustraties op aan het uitleven. ‘S middags heb ik mezelf toch een schop onder mijn kont gegeven en ben ik gaan bloggen, maar na een blog had ik het alweer helemaal gehad. Ik besloot nadat ik wat gedronken had om de film toch maar te gaan kijken. Alleen ik zat zo lekker in mijn boek dat ik geen zin had om te beginnen. Eenmaal boven had ik geen zin meer en ben ik een documentaire gaan afkijken.  Pas na het avondeten begon ik aan die film. Deze heb ik in meerdere delen bekeken omdat er nog zoveel tussendoor moest gebeuren. Ik wou de blog nog schrijven, maar het was ondertussen zo laat dat ik besloot om dat morgen te doen!

Dinsdag 20 juni 2017

Na het ontbijt zat ik ontzettend lekker in mijn boek, waardoor ik pas om half tien weer naar boven ging. Hoewel ik er niet heel veel behoeften aan had besloot ik toch het blogbericht van die dag maar eens te gaan schrijven. Met een paar pauzes er tussendoor is het bericht, veel later dan dat de bedoeling was toch online gekomen. Daarna ben ik begonnen aan deze My life in pictures, want van het weekend was het mij weer duidelijk geworden dat het beter is om elke dag even de dag ervoor op te schrijven, zorgt voor een stuk minder stress. Ik besloot daarna om te bekijken of het wou lukken om de My life in picture van afgelopen zondag online te zetten, maar ik had hoofdpijn en was de computer al snel zat. Ik ben op bed gekropen met de Ipad. Maar ook daar werd ik moe van en ik ben even gaan liggen. Ik moest vroeg lunchen, want ik moest weg. Om twee uur had ik een afspraak in het ziekenhuis, maar de arts was er pas om tien voor half drie, terwijl ik om half drie de volgende afspraak had. Uiteindelijk ging ik pas om vier uur weg en waren we om vijf uur thuis. Ik was doodmoe en heb de avond besteed met een boek en de televisie.

Woensdag 21 juni 2017

Mijn moeder en ik gingen al vroeg naar de markt. Het was nog goed te doen. Eenmaal thuis ben ik achter de computer gaan zitten en ben ik gaan bloggen. Ik wou er voor zorgen dat het blogbericht van donderdag nog online kon komen, maar daarvoor moest ik nog wel wat blogs uit het verleden zien te publiceren. Ik had de eerste redelijk snel gedaan, maar de tweede was een stuk lastiger en deze was dan ook niet voor de lunch af. Na de lunch ben ik andere dingen gaan doen totdat ik me besefte dat ik toch echt mijn aandacht aan die blogs moest besteden. De tweede was redelijk snel af en aan de derde begon ik zo. Maar hem afmaken was toch wat lastiger. Pas rond vieren was die af. Ik ben nog aan de blog van donderdag begonnen maar ik had niet echt zin meer, daarnaast was het al snel vijf uur en moest ik gaan koken. Ik heb zo goed als alleen spaghetti gemaakt. Aan het avondeten ben ik verder gegaan met de blog van donderdag. Deze was op een gegeven moment af, maar er moest nog een blog geschreven worden. Ik was moe maar heb in de pauzes van de televisieprogramma’s die ik wou zijn het toch voor elkaar gekregen. Daarna ben ik lekker gaan slapen.

Donderdag 22 juni 2017

Ik had moeite met mijn bed uit komen. Eenmaal eruit dacht ik er over om na het ontbijt weer mijn bed in te duiken, maar het was tegen die tijd al zo warm dat ik besloot om het niet te doen. Ik ben achter de computer gekropen en ben gaan bloggen. De ene na de andere blog schreef ik. Zolang ik af en toe een spelletje tussendoor deed was er helemaal niets aan de hand. Na de lunch was ik het echter even zat en ben ik even blijven zitten om een boek te lezen. Toch ben ik weer achter de computer gaan zitten om verder te bloggen. Na het avondeten heb ik de laatste hand aan de laatste blog gelegd. Ik moest alleen nog foto’s bewerken maar daar had ik geen zin meer in dus ik mocht van mezelf even voor de televisie gaan zitten. Heel eerlijk gezegd ben ik daar niet meer voor vandaan gekomen. Ik besloot de foto’s morgen wel te doen en lekker te gaan douchen en daarna slapen.

Vrijdag 23 juni 2017

Omdat mijn vader werken was besloot ik om mijn cavia meteen te laten lopen terwijl mijn moeder en ik gingen ontbijten. Na het ontbijt was het een klus om hem te vangen. Eenmaal boven ben ik gaan bloggen. Ik besloot om eerst de rest van de blogs te schrijven voordat ik de foto’s ging bewerken. Na de lunch was ik het alleen een beetje zat en had ik moeite met mezelf motiveren. Het is echter gelukt om het bericht af te schrijven en te beginnen aan de foto’s. Ik was net bezig met alle berichten online zetten toen mijn ouders thee wouden drinken. Ik zat zo lekker in mijn boek dat ik besloot om even te blijven zitten. Daarna ben ik mee geweest met mijn zus halen. Eenmaal thuis ben ik verder gegaan met de laatste blogs online zetten. Na het avondeten heb ik nog een blog geschreven. Maar daarna ben ik televisie gaan kijken en ben ik op tijd gaan slapen.

Zaterdag 24 juni 2017

Ik ben vanochtend iets eerder opgestaan dan normaal. Mijn moeder en zus moesten namelijk weg en zo konden we toch tegelijk ontbijten. Nadat ik aangekleed was ben ik beneden op de bank gaan zitten met een Donald Duck en vond ik het wel even best. Op een gegeven moment ben ik naar boven gegaan. Ik moest namelijk foto’s bewerken zodat er een paar blogs online konden. Ook moesten er blogs geschreven worden. Ik ben het grootste gedeelte van de ochtend met mijn blog bezig geweest. Ik heb best wel wat blogs online kunnen zetten. Na de lunch ben ik even blijven zitten om een boek te lezen. Maar als snel ben ik weer gaan bloggen, want ik wou toch nog wat blogs online hebben. Aan het einde van de middag was ik het zat. Ik ben even voor de televisie gaan hangen. Daarna heb ik de laatste hand aan een blog gelegd. Ik merkte dat het genoeg geweest was en besloot dat ik alleen dit blog nog af moest schrijven. De rest van de middag was voor mezelf.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter