My life in pictures – week 25 – 2016

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was een wat andere week dan normaal. Want hoewel ik de eerste dagen behoorlijk in de knoop zat en toch echt wel heel moe was ging het later die week een stuk beter. Ik ging woensdag ook naar mijn peetouders en daar ben ik op dit moment nog steeds. Dit omdat thuis de badkamer en toilet verbouwd worden, daardoor kunnen we thuis niet douchen of naar het toilet en dat is toch behoorlijk lastig. Ik zit daarom heerlijk gezellig bij mijn peetouders op de bank en daar kan ik wel van genieten. Kletsen, gezelligheid en vooral ook kunnen lachen! Wat is dat fijn!

Zondag 19 juni 2016

Ik weet niet zo goed hoe ik deze dag door gekomen ben. Ik heb geprobeerd om mezelf een beetje af te leiden, maar ik merkte dat ik heel erg bezig was met het gesprek dat ik met mijn psycholoog had, het voelde niet goed en ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Ik heb uiteindelijk mezelf achter de computer laten plaats nemen en geprobeerd te bloggen, helaas was dat niet zo’n succes en ben ik al snel gestopt. Ik besloot om maar wat computerspelletjes te gaan doen en te gaan kijken of dat mij genoeg afleiding kon bieden en hoewel ik heel ver kwam stond mijn hoofd niet helemaal stil. Ik ben daardoor zo moe geworden dat ik mezelf heerlijk vroeg naar bed heb laten gaan, even rust!

Maandag 20 juni 2016

Ik had vandaag een gesprek met de rolstoelleverancier. Maar daarvoor moesten er nog eerst boodschappen gedaan worden. Ik ben samen met mijn moeder even boodschappen gaan doen en daarna ben ik achter de computer gekropen. Ik was heel erg in strijd met mezelf, want ik wou eigenlijk dat ik eens wat blogs zou gaan schrijven. Echter zat dat er gewoon niet in. Mijn rolstoelleverancier zou tussen twaalf en drie uur komen en hoe later het werd hoe meer ik aan mezelf ging twijfelen. Net toen ik wou gaan bellen waar ze bleef ging de deurbel. We hebben besloten dat er een heel ander soort rolstoel moet komen, want dit model past gewoon niet bij mijn leeftijd en mijn wensen. Ze zou de gemeente gaan contacten en daarna zou ik van hun meer horen! Ik ben benieuwd. Na het gesprek was ik zo moe dat ik besloot om het lekker rustig aan te gaan doen.

Dinsdag 21 juni 2016

Ik was moe en wou vandaag een beetje rustig aandoen. Helaas was de verbouwing een paar huizen terug begonnen en het een enorme herrie in huis. Ik merkte aan alles dat ik snel geïrriteerd was en het heeft mij dan ook een flinke ruzie opgeleverd. Helaas had ik geen andere keuze dan me aan de herrie overgeven en het redelijk rustig aan doen voor zo ver dat ging. Ik ben dus achter mijn computer gaan zitten en wat computerspelletjes gaan doen. Ondertussen heb ik geprobeerd de oorlog in mijn hoofd zo veel mogelijk te negeren. Dat is mij redelijk gelukt en uiteindelijk werd het toch tijd om te slapen.

Woensdag 22 juni 2016

Vandaag begon bij ons de verbouwing en dat terwijl mijn vader hondsberoerd was. Ik zou die middag naar mijn peetouders gaan om tot na het weekend te blijven. Echter verliep het iets anders omdat mijn moeder met mijn vader naar het ziekenhuis moest zat ik thuis met een hond en in de herrie. Gelukkig mocht mijn vader naar huis in afwachting van de resultaten en kon ik alsnog naar mijn peetouders vertrekken. Ik was helemaal verrot toen ik daar aankwam en ik heb de rest van de dag helemaal niets meer gedaan. Ik kreeg heel lief een boek en daar ben ik dan ook snel in begonnen. De rest van de dag heb ik mij prima vermaakt, ik vond het echt heel gezellig en ging daardoor iets later naar bed dan thuis.

Donderdag 23 juni 2016

Het was toch wel laat gisteravond waardoor ik vanochtend ook wat later opstond. Het was gelukkig geen probleem omdat ik niets hoef. Ik heb vandaag vooral heel veel gelezen, af en toe gekletst en zo ben ik de dag wel doorgekomen. Ook heb ik mijn psycholoog gesproken en dat was niet zo heel goed gesprek, ik heb zelfs voor het eerst opgehangen tijdens een gesprek. Ik was zo boos. Gelukkig kon ik het er met mijn peetouders over hebben en was het daarna ook weer over!  Het was verder heel gezellig en dat was voor mij het allerbelangrijkste. Ook vandaag ging ik iets later naar bed dan dat ik normaal ging.

Vrijdag 24 juni 2016

Ook vandaag was ik nog bij mijn peetouders en het was heel gezellig. Ik heb niet heel veel ondernomen. Af en toe eens gezellig gekletst, met mijn laptop bezig geweest of het boek uitgelezen. Ik merkte dat ik daar veel meer energie had en dat ik veel meer zin had om wat te doen. Waardoor ik ook veel later naar bed ging dan dat ik thuis was. Ik heb die avond ook nog even met mijn moeder gebeld. We hebben besloten dat ik wat langer bij mijn peetouders blijf want het huis is nog alles behalve toegankelijk voor mij.

Zaterdag 25 juni 2016

Vandaag stond er genoeg op de planning. We konden gelukkig wel uitslapen, maar daarna mocht ik mee in hun dagritme. Het was voor mij een hele drukke dag en ergens was ik dan ook wel blij toen we thuis waren en we niet meer weggingen. Ik was moe en ben lekker op de bank gekropen. Ik ben die avond ook wat eerder naar bed gegaan dan de afgelopen dagen.

Facebook | Instagram | Twitter

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter