My life in pictures – week 25 – 2015

geplaatst in: My life in pictures | 0

Het was een week van testen maken en voorlichting krijgen over de eventuele behandeling. Ik vond het allemaal niks en weet dus ook niet zo goed wat ik er mee moet. Het lijkt allemaal nog zo’n ver van mijn bed show terwijl het aan de andere kant ook heel dichtbij komt.  Om mijn gedachten te verzetten ben ik mee geweest om een nieuwe hond op te halen, genaamd Sammie. Ik besloot deze week ook mee te gaan met trainen, alleen de valpartij heeft me er van bewust doen worden dat ze te sterk voor me is.

Zondag 14 juni 2015

Vandaag een rustig dagje gehouden. Ik ben enorm moe geweest, maar ergens ook actief. Ik heb geprobeerd de achterstand met de my life in pictures blogs te verkleinen. Maar het lukt me niet echt om die op het moment te schrijven. Er gebeurd te veel en het op schrijven komt te dichtbij. Ze komen allemaal echt een keer online, maar wanneer ik kan er even geen antwoord op geven. Ook heb ik mijn cavia over de grond laten rennen.

Maandag 15 juni 2015

Ik werd vandaag gebeld door een vrouw die mijn cv op internet had gevonden. Ze zag mij wel op een bank werken. Ik moet zeggen dat ik niet helemaal weet wat ik er van moet denken. Want aan de ene kant wil ik heel graag werken en zie ik de therapie helemaal niet zitten, maar aan de andere kant het is ook best wel een stap. Maar ondanks dat liep ik de hele dag met een grijns en heb ik toch geprobeerd te studeren.

Dinsdag 16 juni 2015

De spanningen voor morgen namen weer de overhand. Ondanks het gelukkige gevoel dat ik had over die eventuele baan. Maar morgen is ergens een belangrijke dag voor me en dat had toch de overhand. Ik weet allemaal niet zo goed meer wat ik moet denken en moet voelen. Ik weet alleen dat ik niet wil denken en voelen dat ik daarom mijn studie maar heb gepakt in de hoop dat ik wat nuttigs doe.

Woensdag 17 juni 2015

Vandaag mochten we weer naar Zeist. We kregen een hoop informatie waar ik niet echt van weet wat ik er mee moet. Het was ergens ook heel weinig informatie. Gewoon omdat je niet weet waar je aan toe bent en welk plan ze gaan maken. Want als dit, dan dat. Dat is allemaal zo vaag. Ook moest ik een hoop testen maken. Ik vond niet dat die testen eerlijk waren vanwege mijn hersenletsel.

Donderdag 18 juni 2015

Vandaag zijn we een nieuwe hond gaan halen. Mijn vader was al een tijdje niet zo blij meer met Raya en hij heeft de beslissing genomen dat dit niet meer ging. We hebben ondertussen Sammie (officiële naam Sonja) mee gekregen en wat is het een drukte maker. Maar ze is op zich ook wel een lief beestje. Maar na alles was ik wel helemaal verrot. Maar het was het waard.

Vrijdag 19 juni 2015

Hoewel ik eigenlijk een studieachterstand heb en moet studeren wou ik samen met mijn vader kijken wat die nieuwe hond deed. We zijn dus gaan trainen met haar. Helaas was ze voor mij net iets te sterk en trok ze me onderuit. Een paar schaafwonden en ik heb behoorlijk wat pijn aan mijn linkerhand. Dus ik besloot ’s avonds om maar Harry Potter te gaan kijken.

Zaterdag 20 juni 2015

Ik had vandaag best wel pijn, maar helemaal niets doen was ook niet zo slim. Ik heb de balans nog niet helemaal gevonden, maar het lukte me om iets aan mijn studie te doen en ook nog te bloggen. Maar helemaal tevreden ben ik absoluut niet. Het is alleen even niet anders en dan besef ik me dondersgoed. Ik moet ook niet van mezelf verwachten dat ik tien sprongen vooruit ga.

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter