My life in pictures – week 1 – 2018

geplaatst in: My life in pictures | 0

Wat een prut-week. Hoewel het Oud&Nieuw was heb ik daar niet veel van meegekregen. Ik was doodziek en heb mijn dagen daardoor ook veel slapend doorgebracht. Dinsdag zijn we thuis gekomen van vakantie en ik weet niet hoe ik het voor elkaar gekregen heb maar ik ben die dag ook nog bij de huisarts geweest. Ik bleek een zware bronchitis te hebben met een beginnende longontsteking. Dat betekende een antibioticakuur. De eerste week van het nieuwe jaar bestond daardoor onverwachts uit uitzieken en antibiotica nemen. Langzaamaan voel ik me weer een beetje beter.  

Zondag 31 december 2017

De laatste dag van het jaar. Ik stond op met hoofdpijn en voelde me helemaal niet lekker. Ik lag al snel op de bank. Slapen was het enige wat ik wilde en daar heb ik dan ook maar aan toegegeven. Toch vond ik dat ik iets moest eten, met heel veel moeite heb ik een cracker naar binnen geduwd. Rond half twaalf besloot ik me te gaan douchen en aankleden, met behulp van ma is dat gelukt. Ik dacht dat ik me iets beter voelde maar al snel stortte ik weer helemaal in en lag weer onder een dekentje op de bank. Daar ging mijn goede voornemen om de laatste blogs van 2017 te schrijven. Ik heb eigenlijk alleen maar liggen slapen, tussendoor af en toe even wakker, maar dat hield ik niet lang vol. Ik weet niet meer hoe ik de middag heb doorgebracht, waarschijnlijk slapend. Ik heb geprobeerd om wat avondeten naar binnen te schuiven maar dat was niet zo’n succes. Daarna ben ik weer gaan liggen en een paar minuten voor middennacht werd ik wakker omdat de televisie aanging. Na middennacht ben ik al snel gaan slapen.

Maandag 01 januari 2018

Ik voelde me iets beter dan de dag ervoor en zat dan ook aan de ontbijttafel. Toch kostte het allemaal veel moeite en het duurde even voordat ik mijn ontbijt op had en daarna aangekleed was. Ik was zo moe. Ik besloot heel enthousiast aan de slag te gaan met mijn blog. De blog van die dag stond namelijk nog niet online en ook van de dagen erna moesten nog geschreven worden. Maar hoe meer ik ondernam hoe meer ik instortte. Ik was zo moe en alles deed zoveel zeer. Ik heb het al snel opgegeven en heb mijn kussen en dekbed gepakt en ben op de bank gaan liggen. Televisie aan en ik vond het wel prima. Maar ook dat hield ik niet lang vol en al snel lag ik gewoon wat op mijn tablet te klootte. Ik ben niet in slaap gevallen, maar heel veel ondernemen zat er ook niet in. Zo ben ik de middag doorgekomen. Na het avondeten is de televisie aangebleven. Ik ben nog even ik bad geweest en heb Boer zoekt Vrouw gekeken en daarna lekker naar bed.

Dinsdag 02 januari 2018

We moesten vroeg op, maar ik voelde me zo beroerd. Ik heb met moeite wat gegeten en ben op wilskracht de rest gaan doen. Mijn vader drong aan dat ik echt de huisarts moest bellen. Ik wou het eigenlijk uitstellen tot morgen maar besloot het toch maar te doen. Ik moest die middag nog langskomen. We hebben alle spullen in de auto gekregen, alles in het huisje opgeruimd en daarna was het toch echt tijd om weer naar huis te gaan. Ik was doodmoe, maar toch moesten we nog even tanken. Eenmaal thuis ben ik op de bank gaan zitten en heb ik de rest laten opruimen. Ik kon niet meer, zelfs niet op wilskracht. Na de lunch hebben we mijn tempratuur opgenomen en ik had koorts. Ik ben nog even boven voor de televisie gaan zitten voordat ik naar de huisarts ging. Nog even snel paracetamol erin en gaan. Daar had ik nog steeds koorts ondanks dat de paracetamol ondertussen werkte. De huisarts besloot om toch maar even een kuurtje te geven dus we konden naar de apotheek. Eenmaal thuis kon mijn moeder meteen weer weg om wat boodschappen te doen en daarna konden we eten. De antibiotica moest erin en dat was echt enorm smerig. Ik ben daarna naar boven gegaan en al snel lag ik te slapen. Ik was verrot.

Woensdag 03 januari 2018

Ik voelde me enorm beroerd en had veel pijn, dus ik hing alweer vroeg met de huisarts aan de lijn. De assistente zou gaan kijken wat ze kon beteken of ik om half twaalf even terug kon bellen. Prima. Ik heb met veel moeite mezelf naar boven gesleept en ben even gaan liggen. Opeens was het rond twaalf uur, ik schrok wakker. Snel de huisarts gebeld maar die wist nog niets, dus zou teruggebeld worden. Ik ben wat gaan eten maar dat viel behoorlijk tegen. Na de lunch ben ik met behulp van ma gaan douchen en terwijl ik onder de douche stond werd ik gebeld gelukkig nam pa op. Ze hadden nog niets goeds gevonden dus we zouden later weer teruggebeld worden. Ik ben mijn bed ingekropen met de telefoon naast me, maar ik werd niet gebeld en ik kon ook niet slapen daardoor. Pas na half zes werd ik gebeld, ga maar fysio volgen. Ik kon wel janken. Ik heb wat gegeten en ben op de bank gaan hangen. Ik heb geprobeerd om even wakker te blijven maar al snel lag ik in bed te slapen. Helaas werd ik rond middennacht wakker van de pijn en kon ik wel janken. Ik heb nog geslapen, maar vraag me niet hoe.

Donderdag 04 januari 2018

Als ik me vandaag niet beter voelde dan moest ik bellen. Gelukkig voelde ik me beter. Ik heb mezelf uit bed gesleept wat gegeten en daarna ben ik op de bank gaan hangen. Ik was doodmoe. Toch ben ik op een gegeven moment even naar boven gegaan, naar bed. Ik heb niet geslapen maar wel gelegen. Toen ik naar de douche wou schoot mijn pa er net in, dus pech gehad. Ik ben nog een hele tijd beneden gebleven en pas aan het einde van de ochtend een nieuwe poging om te gaan douchen. Na de lunch ben ik toch even naar bed gegaan. Ik heb niet geslapen maar op mijn tablet van alles liggen bekijken. Ik heb de rest van de dag heel veel op bed gehangen met mijn televisie aan. Programma’s terugkijken. Na het avondeten ben ik beneden gebleven maar dat hield ik niet lang vol. Op een gegeven moment heb ik nog even televisie gekeken en daarna ben ik toch gaan slapen.

Vrijdag 05 januari 2018

Ik stond vandaag weer eens op tijd naast mijn bed. Ik had nog helemaal nergens zin in, maar ik kwam in beweging. Alles duurde veel langer dan normaal maar ik deed weer eens wat. Tegen de tijd dat ik aangekleed was was het halverwege de ochtend maar ik voelde me redelijk. Ik ben daarna voor de televisie gaan hangen tot de lunch, ik had pijn en was moe en het was genoeg geweest. Want ik merkte dat mijn vakantiespullen opruimen nog niet wou lukken. Na de lunch ben ik verder gegaan met televisie kijken en zo heb ik me het grootste gedeelte van de middag vermaakt. Ik merkte dat ik wel weer het een en ander wou gaan doen, maar dat het nog niet ging. Ik heb veel op bed gehangen en daar is het bij gebleven. Na het avondeten heb ik even voor de televisie gehangen en heb ik nog met Zwiebertje geknuffeld voordat ik ’s avonds rond negenen mijn bed indook. Doodop was ik.

Zaterdag 06 januari 2018

Ik vond dat ik vandaag moest proberen om toch maar eens wat te doen. Dus nadat ik ontbeten had ben ik langzaamaan mijn kamer gaan opruimen. Stapje voor stapje en aan het einde van de ochtend had ik al veel gedaan. In de loop van de middag was het even genoeg en besloot ik mijn laptop er eens bij te pakken. Ik heb geprobeerd om te bloggen maar dat was toch nog teveel van het goede. Dus het werd een computerspelletje en ondertussen met een half oog televisie kijken. Verder met opruimen, maar aan het einde van de middag was het echt klaar. Ik was kapot. Ik ben ’s avonds op de bank gaan liggen met de televisie aan en ik vond het helemaal best. Na Wie Is De Mol? ben ik gaan slapen.

Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter