Hobby: films kijken

geplaatst in: Mijn leven | 0

De aankomende maanden wil ik jullie een kijkje geven in mijn leven. Wat doe ik in mijn dagelijks leven en waarom doe ik dat? Ik ga dit doen door maandelijks een blogbericht te schrijven over mijn hobby’s. Het zal geen serie worden van maanden, maar het gaat erom dat jullie mij een beetje beter leren kennen. Deze maand vertel ik iets over mijn hobby films kijken. Waarom vind ik het zo leuk om een film te kijken en met wie kijk ik het liefst een film?

Vluchten
Ik vind het vooral zo prettig omdat ik me op dat moment in een andere wereld kan begeven. Ik kan zeg maar vluchten in de film. Ik hoef niet na te denken over het leven en andere zaken, maar ik kan me volledig bezig houden met de film en wat daar gebeurd. Dat betekend niet dat ik niet meer door heb wat er in mijn omgeving gebeurd, juist wel, want hoewel ik films kijken leuk vind ben ik bij elk geluidje afgeleid en uit de film en dat is wel eens jammer.

Bioscoop
Daarom ben ik het liefst in mijn eentje als ik een film kijk. De bioscoop is leuk, maar zo ontzettend druk en omdat er overal mensen om mij heen zitten ben ik snel afgeleid. Daarnaast staat het geluid vaak hard en is het scherm soms zo groot dat ik details mis. Toch vind ik het leuk om af en toe een film te pakken in de bios. Maar ik vind het dan wel prettig als we op een dag en tijdstip kunnen gaan dat het toch nog iets rustiger is in de zaal. Iets minder prikkels.

Disney
Het liefst kijk ik Disneyfilms. Ik vind dat echt de mooiste films en deze films zijn er echt voor jong en oud. Vroeger dacht ik dat het om de prinses draaide en de liefde. Tegenwoordig heb ik door dat Disney vaak een verborgen boodschap in de film verstopt heeft waardoor de films ook nog leuk zijn als je ouder bent. Daar hebben ze heel slim over nagedacht. Er zijn films waarbij ik de boodschap nog niet ontdekt heb. Deze films moet ik nog een keer bekijken.

Romantisch 
Maar tegenwoordig houd ik ook van andere soorten films. Ik heb het niet op actie films en horror films. Ik ben meer een persoon die het leuk vind om romantische films te bekijken met een vleugje drama erbij. Dat zijn films die ik beter kan waarderen. Vaak zit daar toch nog een boodschap in verstopt. Daarnaast zijn dat vaak herkenbare films. Er gaat bij iedereen wel eens wat mis in hun leven en dat gun je niemand maar is menselijk. Eens kijken welke ik nu ga kijken!

Volgen Annika:

Mijn naam is Annika ik ben 24 jaar jong, ik heb een lichamelijke beperking (Cerebrale Parese). Er is veel gebeurd in mijn jonge leven. Zo ben ik onder andere gepest en volgens sommige mensen heb ik daar nog steeds last van en moet ik dringend geholpen worden. Volgens andere valt het allemaal wel mee en moet ik gaan leven. Tussen deze twee groepen probeer ik overeind te blijven en te kiezen voor wat voor mij het beste is. Bloggen helpt mij om het beter te overzien!

Laatste berichten van

Laat een reactie achter